Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 piyasada skill based ne tip oyunlar var? illa sandbox olması gerekmiyor, f2p olursa daha iyi. ya da yakın gelecekte bu tip oyunlar çıkacak mı? skyrim gibi fighter/blacksmith ya da assassin/mage gibi farklı classlar seçmek eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mortal online f2p oldu ona bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 darkfall 12/12'de yeni oyunu çıkartıyor (eski oyunun geliştirilmiş ve biraz basitleştirilmiş hali) craft konusunda ekonomi çok güzel bir şekilde oturmuş durumda. ha çok komplike bir craft sistemi yok o ayrı. onun dışında pvp'si candır. şu an büyük ihtimal massive pvp anlamında piyasadaki en iyi oyun. eskisi en azından öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yeni oyun çıkartıyor derken darkfall 2 mi yoksa expansion mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 darkfall unholy wars. yeni oyun olarak çıkıyor ama önceden darkfall sahipleri sadece subs fee ile oyuna para ödemeden devam edebilecek. eski oyun unholy wars launch edilince kapatılıyor. yeni oyun denilebilir, class sistemi vb. köklü değişiklikler geldi önceki versiyonla hiç alakasız. kısaca http://www.youtube.com/watch?v=6G1r5yuKFLk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Tera ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Xsyon var birde f2p oldu. http://www.xsyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Fallen Earth var, post apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ULTIMA ONLINE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 "ultima online" ya işte olay burda şu oyunun herşeyi aynı olacak sadece grafikleri 3d olmazmı yapılamazmı teknoloji bu kadar ilerledi bi dünya yazılım uygulama sistemleri filan... olmazmı yapılamazmı adapte edilemezmi? biz yaptık olucak oldu diyemezmiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ultima seven cok kisi bekliyo darkfalli. ele gecirilebilen player cityler falan benim de cok ilgimi cekti de oynar miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 EVE? 3-4 ay adam gibi oynayinca %100 f2p oluyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 beni çok iyi tanıyan bir arkadaşım ne yaparsan yap sakın o ELMA yı ısırma demişti. "EVE online" haklımı sizce ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 eve çok iyi oyun ya daha önceden başlamış olsam kesin devam ederdim.ama şuan seni karakter satın almaya itiyor.beklemek istemiyorsun skilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 skill based dedigin, bankada boks yapip anatomy kasmali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: Tera ? tera skill based mi, doğru düzgün video izlemişliğim bile yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 targeting sistemi yok oyun skili gerektiriyor iste. targetleme yok auto target yok devamli kendin dodge vs yapman lazim, moba oku tutturman lazim falan. farkli bir skill based iste. oyuncunun bilek skiline bakiyor :) f2p olarak denenebiliyor. grafikleri cok iyi, animasyonlarda oyle, dunyasida guzel. ama bana gore degil. zor geldi bana beceremedim skilim yetmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 boss kesince ölüyosun yorgunlukta, atla hopla zıpla anan ağlıyo boss kesene kadar animasyonlarda inanılmaz iyi, modellerde grafiklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: targeting sistemi yok oyun skili gerektiriyor iste. targetleme yok auto target yok devamli kendin dodge vs yapman lazim, moba oku tutturman lazim falan. farkli bir skill based iste. oyuncunun bilek skiline bakiyor :) öyle demiyorum lan, şöyle bişi istiyorum: http://i.imgur.com/hkDkA.jpg http://i.imgur.com/jBv4Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 anarchy online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bingildak said: http://www.youtube.com/watch?v=6G1r5yuKFLk güzel bişeye benziyor ama bu ne kötü bir tanıtım videosudur fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bilmiyorum o sekilde mmorpg bone :) darkfall daki o en sona dogru robotmuydu elinde 2h cekicle giden :D ahah o nedir oyle. darkfall, eve, anarchy online, falan filan var ama severmisin bilinmez bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 fallen earth birde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 o tur bir skill cesitligi ve skill secimlerinin etkilemesini mmo olarak sadece eve verir gibime geliyor. fallen earth baya tirt bir oyun. ben 1 saatten fazla dayanamamistim. darkfall`dada skill kasiyorsun fakat oyle unique seyler yaratmiyorsun secimlerinle. dogrusu evedede yaratmiyosun. alakasiz olabilir ama path of exile geldi aklima. skill sistemi cok genis ve seni ozgur biraktigi icin kafana gore unique seyler yaratabiliyorsun secimlerinle. bunu gem sistemiyle de destekliyor. mmo sayilmaz ama o tadi verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: anarchy online anarchy online class based değil miydi ya? değiştirdiler mi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar