Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 (düzenlendi) benim belimde hiç sorun yoktu hayatım boyunca. geçen sene bir sabah bi kalktım kalkamadım. 1 hafta fln yattım. iyileşince umursamadım hiç. bi kaç ay sonra bi daha vuruldum bu sefer 2,5 hafta yatırdı. sonra fizik tedaviye gittim. kadın spor yapacan dedi. başta yüzme olmak üzere. fizik tedaviden sonra badi de yapabilirsin dedi sorunca dikkat ederek fln. baya bi tırstım badiden ama hiçbi sporu devam ettiremeyince başladım işte tekrar. sırt kaslarını güçlendirmek de önemli. ama işte squat, deadlift, ayakta yapılan power hareketler, bunlardan fln uzak durmak lazım. squat deadlift aslında doğru yapılınca belle alakası olmayan hareketler ama ufak bi hata bile kaldırmaz. jeff abinin önerilerini dinliyorum. baya iyi geliyor. ağrılar azaldı. ama temkinliyim tabi. deadlift yapmıyorum pek. squatı da rackde yapıyorum. Nisan 19, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 3 saat önce, Black-ice dedi ki: konu yeterince piç oldu @Jaegerjaquez benim sana bi sorum olacak abi. ya da diğer daimi badi yapanlara. jaegeri bildiğimden dedim. büyük ihtimalle yıllardır her gün et yemeye devam ediyorsun. nasıl yapıyorsun? hangi etleri nasıl tüketiyorsun? abi genelde kırmızı et yiyorum her gün 1 kiloya yakın iş yerinde 2 öğün öğle 12 ve öğleden sonra 4te 330gr akşam idmandan sonra bi 330gr daha sabahlarıda 6-7 yumurta, tavuk yerine hindi tercih ediyorum genelde beyaz eti gün içinde kırmızı eti akşam tüketmeye çalışıyorum farklı etler varsa elimde hafta sonları balık yiyorum genelde pazar günü özellikle, yanında da basit ya da komplex karb kafama göre ve salatalık brokoli vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Jaeger yarışmalara falan katılıyordun da onun dışında bu işten para kazanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 vay arkadaş. ben 450-500gr fln yiyorum. heralde sana 1000 yetiyosa bana da bu yetiyodur asdf kırmızı eti nasıl tüketiyorsun abi? mesela hangisi. ben daha antrikot, bonfileyi alıp tavada pişirmekten öteye gidemedim. yeni bir şeyler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, µh dedi ki: Jaeger yarışmalara falan katılıyordun da onun dışında bu işten para kazanıyor musun? yok abi tam tersi deli gibi para harcıyorum dsfsd @Black-ice abi döküm tavayı tereyağıyla kızdırıyorum bonfilenin 2 tarafını 1.5dk civarı mühürlüyorum sonra 10-15dk dinledirip yiyiorum ortası pembe kalıyo güzel oluyıo, arada sote falan yapıyorum işte sebzeli falan genelde döküm tavada ama 3dk falan sürüyo çünkü safds Nisan 19, 2019 Jaegerjaquez tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 En fakir işi olanı yarım kilo yağsız kıyma alıp üzerine 4-5 yumurta kırmak sdfdsg (soğan yok dikkat ederseniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 (düzenlendi) eyvallah. ben de öyle yapıyorum da döküm tava alayım artık. çok pahalı çok bu işler. günde 100 tl rahat yemeğe bırakıyosundur sen. etin kilo 60-80 arası hep. Nisan 20, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 tereyağı sıcağa dayanıksız değil mi, döküm tavada kullanmayın ağır kanserojen üretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 vay arkadaş. ben de tereyağı basıyodum. ilk kez duydum. kanserojen olmayan bişey yok gibi geliyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 İnsan cidden beziyor bu kanserojen olayından, heryerden bir şey çıkıyor ama mümkün oldugunca ortada duran bariz bilgiler ışığında seçim yapmak lazım. Tereyağı düşük derecelerde yemek yaparken harika bir şey ama yüksek derecelerde kullanmamak lazım. Demirdöküm tava zaten yağsız bile kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 kuyruk yağı falan daha iyi oluyor aslında daha dayanıklı muhtemelen emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 konuyla alakasız ama, başlığı görünce yazasım geldi. kızarmış ekmek + tereyağı + üstüne ayva reçeli ne güzel birşey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 20 dakika önce, Jaegerjaquez dedi ki: kuyruk yağı falan daha iyi oluyor aslında daha dayanıklı muhtemelen emin değilim ama ghee var saf tereyagi, tr’de var. en sagliklisi hindistan cevizi yagi ama pek tadi yok onun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 4 saat önce, µh dedi ki: tereyağı sıcağa dayanıksız değil mi, döküm tavada kullanmayın ağır kanserojen üretir. Tereyagini eti pisirdikten sonra almadan hemen once ekleyeceksiniz. Onden onu koyup onun uzerine pisirmeyeceksiniz. Yag yanar yoksa. Bu arada zeytin yagini extra virgin yazmislar. Normal pisirme icin kullanilan zeytin yaginin daha yuksek yanma derecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 bu konuda cahilmişim ya baya iyi oldu öğrendiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 nusret gibi üstüne basıcaz tereyağını o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 etin iki tarafını da pişirdikten sonra bol tereyağ kekik ve sarımsağı tavanın kenarında eritip etin üstünde kaşıkla sürekli gezdireceksiniz oh mis remzi usta gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Kasmayin abi hepimiz olucez zaten. eti muhurleyip firina veriyon iste ben o firina verilmeden ustune atiyorum tereyagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 (düzenlendi) Ama eti de bi zeytinyagiyla yagliyorum muhurleme oncesi Nisan 20, 2019 Esh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 karnimiz ac olmeyek bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 tavada hakkaten baya bi yanıyo falan direk pişirmeye kalkınca. zaten olay yanık gıdanın kanserojen olması değil mi? fırında sıkıntı olmuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 muhurlemeden direk firina attigin et baya kotu oluyor FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Gordon Ramsay style ben de becerememistim yav. Bildigin cat cut yag patladi, ya da dogru durust pismedi. Hani rare bile olsa onun bir kivami var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 bu adamı takip edin. noob noob soru sormayın aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 bu saatte bu nedir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar