yumy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 final Bu kadar büyük grupların varlığı bana saçma geliyor ya. Bir de her biri serseri asi hapisane kaçkını tipte... Kaç yıl oldu zombiler çıkalı, bu kadar insan bunca zaman sağ kalıp da, onun bunun emrini dinleyerek nasıl organize şekilde devam edebilir? Mesela bizim grup şimdi bunlar için çalışmaya başladıktan sonra illa ki intikam almaya çalışmayacak mı? Ayrıca madem o bölgede bu kadar çoktular nasıl bizimkilerin mekana hiç uğramamışlar bunca zamandır haraç bağlamaya? Yani günlerce yol gitmiyolar karşılaşmak için demek o kadar uzakta değil hilltop falan. Çok tutarsız kalıyor çizdikleri dünya tablosuyla şu olanlar, ya iyi yansıtamadılar dış dünyadaki durumu ya da ben anlamamışım bilmiyorum. Sağı solu yağmaya gidiyorlar haftalarca, bir tane adam denk gelmiyorlar şu koca gruptan?.. Bölüme gelecek olursak, ilk karşılaştıkları gruba niye direkt ateş açmıyolar ki? Anlaşmalık durum mu kalmış o kadar adamlarını öldürdün ettin asfd Daryl'ın roketatar ne oldu? Patlatıp geçselerdi direkt işte.. Sopa dayağını yiyen Glenn olsa Megi kıçını yırtardı normalde ama sırf ölsün diye gözardı etmiş olabilirler dfds Gruptan kimse gönüllü olmadı dayağa, I'M DISAPPOINTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Barathrum said: Acayip stresli bir bölümdü.Dizi zombie dizisi olmaktan çıktı gerçi o biraz rahatsızlık versede yine de o çiftlik evi sezonuna 10 basar :) Son sahne Orada normalde glenn in ölmesi gerekiyormuş fakat bence Abraham ölüyor.Çünkü zenci kıza ben de çocuk yapmaya hazırım tarzı şeyler söyledi pek bir duygusala bağladı dizide.Ayrıca ilk vuruştan sonra iyi karşıladı falan dedi Negan.O darbeyi Abrahamdan başkası öyle karşılayamaz Negan'ın orada söylediği cümle birebir çizgi romandan alıntı. Aslında dizide kimin ölmüş olabileceğiyle ilgili bir ipucu var. Bölümün sadece sonunda değil, birkaç yerinde daha etrafa bir kişinin gözünden bakıyoruz. O sahnelerde böyle bir şey yapmalarının pek bir manası da yok. Ancak sondaki kişi ile ilgili bir ipucu olarak düşünüldüğünde anlamlı geliyor. Gözünden baktığımız karakterin bir önceki bölümde yakalanan ve kamyonun içinde tutulanlardan biri olduğu sona doğru anlaşılıyor. Yani dört seçenek var: Glenn, Darryl, Michonne ve Rosita. Bunun haricinde birileri uğraşıp tekerlemede sıranın kime gelmesi gerektiğini de hesaplamış. Glenn'de durmuş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yumy said: Ayrıca madem o bölgede bu kadar çoktular nasıl bizimkilerin mekana hiç uğramamışlar bunca zamandır haraç bağlamaya? Yani günlerce yol gitmiyolar karşılaşmak için demek o kadar uzakta değil hilltop falan. Çok tutarsız kalıyor çizdikleri dünya tablosuyla şu olanlar, ya iyi yansıtamadılar dış dünyadaki durumu ya da ben anlamamışım bilmiyorum. Sağı solu yağmaya gidiyorlar haftalarca, bir tane adam denk gelmiyorlar şu koca gruptan?.. Çok yakın olmayabilirler. Hilltop'a gidene kadar tek bir grup ile karşılaşıyorlar. Hilltop birkaç saatlik araba yolculuğu mesafesinde. Saldırdıkları üssün yerini Hilltop'dakiler söylüyor ki onun da yeri Hilltop'dan da uzak olabilir. Ondan sonra gelen gruplar ise zaten rastgele karşılarına çıkmıyor, özellikle Alexandria'yı hedef alan gruplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bana yine tutarli gelmiyor ya. Insana rastlama sikligi ile tutarsiz bir sekilde secmece ve kalabalik bir grup ile karsi karsiyalar. Adamlarin karakollari falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bu konu ile ilgili en guzel sey ise diziden tiksinen insanlarin biriktirmeden diziyi izlemesi dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=wGm2zwg_-NY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 5.sezon başında bırakmıştım. 5 ve 6'yı bitirdim 2 günde. tabi biraz atlaya atlaya. yoksa daral geliyor. neyse 5. sezonu beğendim açıkcası. 6 ise hayalkırıklığı oldu. hikaye boka sardı biraz. hep aynı yani. terminus da aynı bu son nerman mıydı neydi onlar da aynı. rick bulacak bir şey hepsini kesecekler işte. sonra tekrar yeni ev yine aynı geyikler. dizi ne zaman final yapacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 foxa mı geçmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yok canım ne ilgisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Evet, Fox'da Walking Dead Alexandria: Negan the Head Smasher ismiyle yayınlanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 adam pötürdetti ilgili kişiyi oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Vali var mı lan hala ben orada bırakmıştım tankla geliyodu en son amsdznxccz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 vali pamuk prenses kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 oo bugün tv show pleb'leri kimin öldüğünü öğreniyor di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Kısmen bir sürpriz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 altyazı bulabilen var mı? yasaklanmış herhalde edit: http://www.opensubtitles.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 tam yine boktan karakteri öldürdüler diyecektim ki glenn gg sdfs içim acımadı değil ya üzüldüm valla. carl falan ölseydi keşke normalde daryl'ı bırakıp pılı pırtı toplayıp kaçmaları lazım uzaklara. şu aşamada intikam imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 valla guzel bölüm gerci iyi gerdiler diye soyluyorum, baska da bir olay yoktu aslinda. negan karakteri bildigin pure evil lan... adam yumurta patlatir gibi patlatti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 spo bu ne amk zombi dizisinden nasıl bi gerilim korkuya dondu, tansiyonum cıktı izlerken normal hayatın stresi bana yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 abi şu rickin poposunu indirdi biri sonunda o kadar mutluyum ki, gerçi 2 kişi mefta oldu ama olsun inşallah rick de ölecek dizi bitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=kVhLh_27vvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 MrLevie said: valla guzel bölüm gerci iyi gerdiler diye soyluyorum, baska da bir olay yoktu aslinda. negan karakteri bildigin pure evil lan... adam yumurta patlatir gibi patlatti valla. lawful evil. en psikopat türü heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Çizgi romandakinden daha rahatsız edici olmuş son bölüm. İlk bölümden bu kadar gazı verdiler artık Nisan'a kadar full diyalog izleriz. En sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Grubun psikolojisini cok kotu kirdilar yanliz ya. Bu saatten sonra sadece intikam icin yasarlar artik, hayatlari bi daha duzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 bu nasi bi bolumdur abi basima agri girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar