Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bright nesi iğrenç, herkesin hali vakti yerinde, zombilerle dövüşmek zorunda değil kimse. karınlar tok, milleti öldürüp soymuyorlar da gördüğümüz. şimdiye kadar gördüğümüz büyük gruplar arasında en düzgünü sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sam La büyük dediğin 5-10 kişi var içinde, 5 kişi scavenging yapıyor geriye kalan 5 kişi de köle olarak temizlik ve cinsel ihtiyaçları karşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bright istismar yapan tek adam vardı o da cacık oldu, diğerlerine de gördüğümüz kadarıyla taş taşıtmıyorlar yani çamaşırcılık vs hergün elde çakıyla zombilerle boğuşmak seçenek olsa herhalde çoğu kişi ütücülüğü seçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 tayyip milleti faşoluga alıştırdı lan resmen same bak adam razı gelmiş sisteme 10dk da : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ya gördük diğer sistemleri de işte yamyamlık, barbarlık, haydutluk filan bini bir para. hapishane darülacezesi de yaşayamadı, biri gelmek istese almıyorlar zaten. zombi dünyası zaten ne kadar ekmek, o kadar köfte sistemine mecbur. deyin ki "şunlar daha iyiydi" gösterin bari. ben mükemmel demedim zaten gördüklerimiz arasında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 çiftlik iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bölüm 4 elektriği nerden elde ediyorlar. hastanelerde propan tankı oluyor yedek için de onca zamandan sonra nasıl var hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bethli bölüm meh :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Haftayada fashintoba giden grubu gosterecekler gg olduk iyice Galba daryl o zenci veledi buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben izlemeyi bıraktım artık dayanamıyorum. dizi finalini izlerim sadece. ne zaman bitirceklerse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ne dandik dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 µh said: bölüm 4 elektriği nerden elde ediyorlar. hastanelerde propan tankı oluyor yedek için de onca zamandan sonra nasıl var hâlâ jeneratör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 e bitmiyor mu yakıt o kadar ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 jeneratör ilginç bi cevap olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bölümün sonunda amaaaan dedim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 son bölüm üzerine baya spoiler izlemediysen açma geçen sezonun vasatlığı fazlaydı, bu bölüm beni baya üzdü: "under the dome" kalitesine düştü bu dizi gözümde. indikleri asansör boşluğu, beth'in anahtarı alırkenki combat (walker'ın uyanması), hastanenin bahçesindeki aksiyon, beth'in tek şarjörle 15 kere ateş etmesi, zenci çocuğun 8 metreden düşüp hala yürüyüp gidebilmesi, bölüm sonu asıl survivor grubundan illa birinin oraya gelmesi. ilk aklıma gelenler klişelerinize sokim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Olm 3ün sonunda Daryl ile beraber Beth geliyo ya, nasıl izliyosunuz diziyi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 evt, son 10 bölümün son 5 dk'sı biri kesin birini buluyor. bundan bahsediyorum. WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kardes sen diziyi birak. daha iyi diziler seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 µh said: bölüm 4 elektriği nerden elde ediyorlar. hastanelerde propan tankı oluyor yedek için de onca zamandan sonra nasıl var hâlâ Koskoca araba akülerini görmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 araba aküleriyle cihazları çalıştırıyorlar, merkezi aydınlatmanın açık olduğu yerler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 TW bile spoiler verirse vay halimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 4 Dawn'ın rahatlaması lazım, çok gergin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Goering said: son bölüm üzerine baya spoiler izlemediysen açma geçen sezonun vasatlığı fazlaydı, bu bölüm beni baya üzdü: "under the dome" kalitesine düştü bu dizi gözümde. indikleri asansör boşluğu, beth'in anahtarı alırkenki combat (walker'ın uyanması), hastanenin bahçesindeki aksiyon, beth'in tek şarjörle 15 kere ateş etmesi, zenci çocuğun 8 metreden düşüp hala yürüyüp gidebilmesi, bölüm sonu asıl survivor grubundan illa birinin oraya gelmesi. ilk aklıma gelenler klişelerinize sokim. Elindeki tabancanın modeli tam olarak neydi bilemiyorum, ama ya 9 mm ya .45lik bir tabancadır. 9mm tabancalar için 15 hatta daha fazla mermi alan şarjörler var. .45 kullananlar daha az mermi alıyor, ama onlarda da bir düzine mermiye ulaşan modeller var. 1-2 kat yükseklikten üstelik de yumuşak bir yere düşen birinin topallayarak yürümesi de olmayacak bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 DA2019 said: Olm 3ün sonunda Daryl ile beraber Beth geliyo ya, nasıl izliyosunuz diziyi?? hö ? orada kiminle geldiğini gösteriyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar