Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Red said:

final sezonu değil dimi bu sezon. ulan bi kurtulamadık. hayır çizgi romanı okumadığımdan bu mallıklar sonunda nereye bağlancak çok merak ediyorum. hepsi ölse keşke.

final sezonu değil. Çizgi romanada çok sadık kalmıyorlar artık.

birde seneye bununda spinoff'u çıkacakmış. İlk zombilerin yayılmaya başlamasını anlatacakmış, başka karakterlerin gözünden, Amerikanın başka bir yerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

lan komple valili bölüm mü olur? ha ayrıca herif bölüm boyunca 20 cümle kurdu veya kurmadı. çoğu da tek kelimeydi. daha da bitmedi yani bi sonraki bölümde var hikayesi. ölse de kurtulsak abi şu heriften.

hala kızıyla karısının fotosuna bakıp iç geçirmeler falan. ulan akvaryumda zombi kafası koleksiyonu yapacak kıvama gelmişin ne kızı ne karısı lan sincap demezler mi adama?

yeminle rick'in konuşmadan aptal aptal bi sağa bi sola sonra ufuk çizgisine bakmasını özledim bölüm boyunca.

Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

alla alla beklentiniz nedir bölümlerden genel olarak?
en iyi bölümlerden biriydi bence.

diziden beklenti nedir genel olarak onu anlamıyorum hiç.

abi beklentim; olay olsun, bişeyler olsun. vali evde kalcak diye ev ahalisi adama 3 tane quest verdi, bölüm boyunca questleri yapmasını izledik. sonuç: kız verdi. eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl en iyi bölümlerden biriydi yahu?

zorlayak da bi bölüm çıkarak hacılar yapısında çekilmiş bi bölüm. vali yaprak dökümü rp si yaptığı için konuşmasının cooldown ı var. zombi dizisi izliyoruz yahu. fallout'u çekseler belki olurmuş bu bölüm ama hayır baya bildiğin zombi dizisinin bi bölümünde tek görünen zombi, duş alan dede zombi olmamalı. ha oksijen tüplerini aldığı sahneyi zaten geçtim, geldiği gibi çıkmaya yetmedi aklı. veya hepsi bir anda doldu daha önceden geçtiği yerlere. yani sonuç olarak vali gavat.

Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bazılarınızın iyi bölümden anladığı, bölümün başından sonuna kadar zombilerle kapışılması. Öyle bir arzum olsa, gider Left 4 Dead veya Project Zomboid falan oynarım.

Şu yorumu da üç buçuk sene önce dizi başlamadan yapmışım, tekrar ediyorum:

Komutan said:

Konu zombilere odaklı değil aslında. Elbette zombiler sürekli olarak etrafta ama haliyle bu kadar uzun bir hikaye sırf zombi kesip biçmeyle okuyucuları tatmin edemez. O nedenle asıl odak noktası böyle bir felaketten sonra sağ kalan insanlar, ne şekilde sağ kaldıkları, birbirleriyle olan ilişkileri vs. Kıyamet sonrası dunya tadında bir hikayesi var.

Tabii ben çizgi romandan bahsediyorum; dizi nasıl olur bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi, özellikle bu sezonun bütün bölümleri şuna birebir uyuyor;

http://img2.timeinc.net/ew/i/2012/10/24/walking-dead-graph.jpg

hatta artık öyle ki great introduction da kalmadı, çok acayip meraklandıran son da kalmadı. Adamlar resmen şu charta göre çekiyorlar diziyi, bunun için özel uğraş gösteriyorlar gibi bi hal var ya.

kaldı ki bu diziye %80'imiz left4dead gazıyla başladık, ilk sezon da gayet l4d havasındaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...