monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Red said: final sezonu değil dimi bu sezon. ulan bi kurtulamadık. hayır çizgi romanı okumadığımdan bu mallıklar sonunda nereye bağlancak çok merak ediyorum. hepsi ölse keşke. final sezonu değil. Çizgi romanada çok sadık kalmıyorlar artık. birde seneye bununda spinoff'u çıkacakmış. İlk zombilerin yayılmaya başlamasını anlatacakmış, başka karakterlerin gözünden, Amerikanın başka bir yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 vay ben bu dizide görürüz belki diyordum başlangıcı. çakallar ona da dizi yapacaklar demek. aynı ekip yapacaksa o da boktan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Cizgi roman daha devam ediyor ve su ana kadarki icerigi ile diziye dort bes sezonluk daha malzeme cikarir. Ama zaten cizgi roman diziden cok farkli; mesela Andrea hala sag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Enteresandı da odak noktasının tamamen değişmesi ilginç, en sonunda geçen bölümün sonuna bağlayacaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 spolier kullanmayı öğrenin ya. çizgi romandan diziden spolar havada uçuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 zombilerin ne ekmeğini yedi be adamlar... sırf zombi şeysi diye izliyoruz şu zıkkımı. en dandik dizi oysaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ne ballı herif ya adam gitti yine güzel karı olan yer buldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 of ne zorlama bi bölümdü aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tahmin governer zombi olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 lan komple valili bölüm mü olur? ha ayrıca herif bölüm boyunca 20 cümle kurdu veya kurmadı. çoğu da tek kelimeydi. daha da bitmedi yani bi sonraki bölümde var hikayesi. ölse de kurtulsak abi şu heriften. hala kızıyla karısının fotosuna bakıp iç geçirmeler falan. ulan akvaryumda zombi kafası koleksiyonu yapacak kıvama gelmişin ne kızı ne karısı lan sincap demezler mi adama? yeminle rick'in konuşmadan aptal aptal bi sağa bi sola sonra ufuk çizgisine bakmasını özledim bölüm boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yine mükemmel bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Vali iyiydi yav :) hapishane görmekten bıkmıştım iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 çooook az kaldı diziyi bırakmama. Sırf 4 sezondur izliyor olmanın getirdiği bi sorumluluk hissediyorum ondan devam ediyorum yoksa izlenecek hiçbir yanı kalmadı. Bomboş geçen 1 koca saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 alla alla beklentiniz nedir bölümlerden genel olarak? en iyi bölümlerden biriydi bence. diziden beklenti nedir genel olarak onu anlamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://i.imgur.com/oy0xH2P.jpg?1 Gavırnır falan hikaye... Arkadaş aşık oldum resmen hatuna ya. Bu kadar tatlı olunabilir mi bir insan bu kadar şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bu bölüm iyiydi ya gideri var. aksiyon başlıyor gibi sonraki bölümde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vingthor said: alla alla beklentiniz nedir bölümlerden genel olarak? en iyi bölümlerden biriydi bence. diziden beklenti nedir genel olarak onu anlamıyorum hiç. abi beklentim; olay olsun, bişeyler olsun. vali evde kalcak diye ev ahalisi adama 3 tane quest verdi, bölüm boyunca questleri yapmasını izledik. sonuç: kız verdi. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 nasıl en iyi bölümlerden biriydi yahu? zorlayak da bi bölüm çıkarak hacılar yapısında çekilmiş bi bölüm. vali yaprak dökümü rp si yaptığı için konuşmasının cooldown ı var. zombi dizisi izliyoruz yahu. fallout'u çekseler belki olurmuş bu bölüm ama hayır baya bildiğin zombi dizisinin bi bölümünde tek görünen zombi, duş alan dede zombi olmamalı. ha oksijen tüplerini aldığı sahneyi zaten geçtim, geldiği gibi çıkmaya yetmedi aklı. veya hepsi bir anda doldu daha önceden geçtiği yerlere. yani sonuç olarak vali gavat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Selam, Ben diziyi şu gıcık karı yüzünden bırakmıştım yok doğurucam ay bebeğim aman öle aman aldattı beni muhabbetlerinde, ne durumda dizi devam edeyim mi yoksa zombiden çok entrikamı var o ona aşık o onunla yatıyor o onunla kaçıyor vs gibi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 inyormaynd said: http://i.imgur.com/oy0xH2P.jpg?1 Gavırnır falan hikaye... Arkadaş aşık oldum resmen hatuna ya. Bu kadar tatlı olunabilir mi bir insan bu kadar şeker. Gel vazgec bu sevdadan. Hayatta bakmaz bu sana, davul bile dengi dengine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi daha güzel bardaklar tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Litminov said: aksiyon başlıyor gibi sonraki bölümde.. always same shit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Sanırım bazılarınızın iyi bölümden anladığı, bölümün başından sonuna kadar zombilerle kapışılması. Öyle bir arzum olsa, gider Left 4 Dead veya Project Zomboid falan oynarım. Şu yorumu da üç buçuk sene önce dizi başlamadan yapmışım, tekrar ediyorum: Komutan said: Konu zombilere odaklı değil aslında. Elbette zombiler sürekli olarak etrafta ama haliyle bu kadar uzun bir hikaye sırf zombi kesip biçmeyle okuyucuları tatmin edemez. O nedenle asıl odak noktası böyle bir felaketten sonra sağ kalan insanlar, ne şekilde sağ kaldıkları, birbirleriyle olan ilişkileri vs. Kıyamet sonrası dunya tadında bir hikayesi var. Tabii ben çizgi romandan bahsediyorum; dizi nasıl olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hayır abi, özellikle bu sezonun bütün bölümleri şuna birebir uyuyor; http://img2.timeinc.net/ew/i/2012/10/24/walking-dead-graph.jpg hatta artık öyle ki great introduction da kalmadı, çok acayip meraklandıran son da kalmadı. Adamlar resmen şu charta göre çekiyorlar diziyi, bunun için özel uğraş gösteriyorlar gibi bi hal var ya. kaldı ki bu diziye %80'imiz left4dead gazıyla başladık, ilk sezon da gayet l4d havasındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar