Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

batarya normal görünüyor yaa çıkardım sorun yok.
herpsiburada.comdan almıştım. istabuliletişim galiba. samsung bayileri bakar mı?
derken baaryayı tekrar çıkardım. düz masa üstünde çevirmeyi denedim pervane gibi. galiba biraz şişmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Samsung kabullendi batarya problemini, hatta seri numarası aralığını da söylediler.

AA veriyorlar değişimde sorunsuz pil olarak. benim telefon AA çıktı ilginç biçimde, normalde her elektronik aygıtımda en büyük aksilikler beni bulur bi bu sağlam çıktı sfsds

hatalı olanlar BD mi BC mi neydi galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün ankara necatibeyde servise gittim. bataraya şişti dedim. direk evet samsungda kabul etti. ücretsiz yeni batarya ile değişiyoruz dediler. 1 hafta sonra alabilirsin dediler. şu 2 gün yedek telefon yok yanımda vermedim servise. 2 gün sonra veririm artık.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım konuşulmuş ama okumadan direkt yazıyorum.

son güncellemeyi yapmamıştım, 4 - 5 gündür telefon %40-50 şarjda dahi kapanıyordu. eve gelince tekrar şarj, ertesi gün gene akşam saatlerinde aynı bok.

bugün gene kapandı, dedim şu güncelleştirmeyi bir yapayım. kurdum ettim, reset'ledi telefon kendini, son kurulumları yapıyordu. duşa girdim çıktım, baktım telefon kapanmış. şarja tekrar taktım, bataryayı söktüm taktım bana mısın demiyor. arada bi pil gözükür gibi oluyor, s4 yazısı çıkıyor 2 saniye sonra hop gene kapanıyor.

sim kart da kesik olduğu için evdeki diğer yedek cep telefonları ile uyumsuz. telefonsuz kaldım yarın, bubam alacak da götürecek yaptıracak kadıköy'de. sanırım batarya değiştiriyorlarmış.

hiçbir hatam yok, telefonu her gün özel losyonlarla bile siliyorum amk. daha iyi baktığını iddia eden varsa buyursun. adam olup değiştirmezlerse bataryayı yakarım samsung'u. tabi umarım bataryasal bir sorundur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...