Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 batarya normal görünüyor yaa çıkardım sorun yok. herpsiburada.comdan almıştım. istabuliletişim galiba. samsung bayileri bakar mı? derken baaryayı tekrar çıkardım. düz masa üstünde çevirmeyi denedim pervane gibi. galiba biraz şişmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 samsung bizzat kabullendi hatalı üretimi. geri alabilirler belki olmadı 3-4 gün ayrı kalacaksın telefondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şa an samsung müşteri hizmetleriyle konuşuyorum batarya sorunu yok diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 valla çevremde 3 kişi var s4 ü olan 2 sinin bataryası değişti; onu bilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 donanımhabere 2 sayfa bak en az 25 mesja okursun senle aynı sorunu yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bi bayiye gitsem kaç günde değişirler? anında değişiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 samsung bayileri bir tek veriyormuş denilene göre hemen batarya. vermeyebilirler de dediğim gibi, onun dışında bayiler sallamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 çok iyi lan şu an bulunduğunu şehirde yok. size en yakın iller şunlar onlara gidebilirsiniz dediler. 150-250 km de şehirlere git ordan yetkili servisle görüş diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 @arma öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Samsung kabullendi batarya problemini, hatta seri numarası aralığını da söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 one sen servis misin; telefon bayi mi? senden alak la telefonları bundan sonra. pati kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 @Skyfire servis, ama onlarca bayi ile yakın irtibatım var sizin alıcağınızdan daha uygun fiyata ayarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 xaty said: Samsung kabullendi batarya problemini, hatta seri numarası aralığını da söylediler. AA veriyorlar değişimde sorunsuz pil olarak. benim telefon AA çıktı ilginç biçimde, normalde her elektronik aygıtımda en büyük aksilikler beni bulur bi bu sağlam çıktı sfsds hatalı olanlar BD mi BC mi neydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bugün ankara necatibeyde servise gittim. bataraya şişti dedim. direk evet samsungda kabul etti. ücretsiz yeni batarya ile değişiyoruz dediler. 1 hafta sonra alabilirsin dediler. şu 2 gün yedek telefon yok yanımda vermedim servise. 2 gün sonra veririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi dikkat et batarya iyice şişip ekrana zarar verebiliyormuş, bunu hiç bir şekilde kabul etmiyor servis falan mümkünse kullanma telefonu o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yedek telefonu onların vermesi gerekmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 vermiyor ankaradaki. vermesin zaten adamlara ne senin yedek telefonundan :P 3310 verseler ne tatlı olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ankaradaki servise vermiycem 1 hafta bekletiyorlar. bursaya 0ne servise göndericem. muecburiyetten kullanıyorum. yarın sabaha kadar kullanmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Lectre said: vermiyor ankaradaki. vermesin zaten adamlara ne senin yedek telefonundan :P 3310 verseler ne tatlı olurdu ama telefonun bozulması senin suçun değil ki, mağdur etmemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 nasıl senin suçun değil abi? bataryanın şişmesi gayet kullanıı hatası değiştirdiklerine şükredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 nasıl kullanıcının suçu? şarj etmekten başka pile ne yapabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 alakası yok kullanıcı hatası ile falan. anca daha ileriye atabilirsin telefonun bataryası dolduğu gibi şarjdan çekerek ve telefonun zırt pırt şarja koymayarak. ama illaki olacak çünkü dediğim gibi hatalı bataryaları samsung kabul etti zatenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Lectre said: nasıl senin suçun değil abi? bataryanın şişmesi gayet kullanıı hatası değiştirdiklerine şükredin. kullanıcı hatası falan değil kardeşim. üfleyip şişirmedik herhalde bataryayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sanırım konuşulmuş ama okumadan direkt yazıyorum. son güncellemeyi yapmamıştım, 4 - 5 gündür telefon %40-50 şarjda dahi kapanıyordu. eve gelince tekrar şarj, ertesi gün gene akşam saatlerinde aynı bok. bugün gene kapandı, dedim şu güncelleştirmeyi bir yapayım. kurdum ettim, reset'ledi telefon kendini, son kurulumları yapıyordu. duşa girdim çıktım, baktım telefon kapanmış. şarja tekrar taktım, bataryayı söktüm taktım bana mısın demiyor. arada bi pil gözükür gibi oluyor, s4 yazısı çıkıyor 2 saniye sonra hop gene kapanıyor. sim kart da kesik olduğu için evdeki diğer yedek cep telefonları ile uyumsuz. telefonsuz kaldım yarın, bubam alacak da götürecek yaptıracak kadıköy'de. sanırım batarya değiştiriyorlarmış. hiçbir hatam yok, telefonu her gün özel losyonlarla bile siliyorum amk. daha iyi baktığını iddia eden varsa buyursun. adam olup değiştirmezlerse bataryayı yakarım samsung'u. tabi umarım bataryasal bir sorundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar