spompas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 max payne 3 te multiplayer basınca hiçbişi olmuo crackli sattı galiba bana steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 HoMaM VI 20 dolara deger mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Değerde bence flash sale yada diğer indirime girmesini bekle, olmazsada christmas var zaten. Güzel oyun ama daha çok indirime girme potansiyeli var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 homm6 cok iyi oyun bilginiz olsun. campaign falan super. multisi de eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hah dawnguard ve hearthfire indirime girmiş nihayet, bundan ucuza satan yer yok herhalde değil mi? Darklight1903 said: bu aldigi oyunlari oynayan var mi hakkaten? ahahflkdjfs. max payne'i pre-purchase yapmistim, 2 chapter oynadim biraktim. indirimden aldiklarimi yuklemiyorum bile, o derece fsdjkfjsd. volkin ded aldım, bugün bitiririm herhalde. jegd alyans yarım kalmıştı, onu da kesin oynarım. skyrim'e de geri dönmek istiyordum bir süredir de dlc bekliyordum filan, kısacası evet. :p bir oyun alıyorsam ya geçmişte beğenmişim, beğeneceğimi biliyorum serinin serinin eski oyunlarından, oynamış yarım bırakmışım ya da 2,5$ ve merak ettiriyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 benim steamde aldıgım oyunnarın 90% ı zamanında kopya alıp bitirdim oyunnar hem bi kez dah aoynayıp bitiriyorum hemde o donem orenciydim baba parası yiyoduk hemide bulmak zoruda orjinal alamıyoduk bare 3 kurus kazansın adamlar diye yoksa cogunlugunu oynamıyorum bende auheauh gta serisi aldım bi tek vişce cityi bitidim sıkıntıdan oda san andreas oynarım ama bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 darksiders 2 fable orange box max payne 3 portal bundle prototype witcher enhanced edition çoğunu arşivlik aldım ama max payne ve darksider 2 falan iyi oldu. 55 dolar harcadım daha, 60 daha gider yakında lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Sam said: bir oyun alıyorsam ya geçmişte beğenmişim, beğeneceğimi biliyorum serinin serinin eski oyunlarından, oynamış yarım bırakmışım ya da 2,5$ ve merak ettiriyor. :p BonePART said: benim steamde aldıgım oyunnarın 90% ı zamanında kopya alıp bitirdim oyunnar hem bi kez dah aoynayıp bitiriyorum hemde o donem orenciydim baba parası yiyoduk hemide bulmak zoruda orjinal alamıyoduk bare 3 kurus kazansın adamlar diye yoksa cogunlugunu oynamıyorum bende auheauh gta serisi aldım bi tek vişce cityi bitidim sıkıntıdan oda san andreas oynarım ama bi daha iste benim de alma sebebim ayni. gta'yi san andreas'tan beri oynamiyorum mesela, halbuki hastasiyim, ve seri komple var hali hazirda. bi' suru oyun var, acip bakmiyorum hicbirine. sirf destek olsun diye. bugun otursam o oyunlara baslasam, 2 ay sonra anca kalkarim pc basindan. zamanim da var da, bakmadigim oyun sayisi yukseldikce gozumu korkutuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 öf homam 6 yı da aldırdı steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 %50 ye gelirse alıcam hemen ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 40gb kotam da doldu . neyime ki 20mbit kotalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 witcher 2 almalı mı dersem fazla mı saçma kaçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Witcher 2 11 dolar iken almak sarti simdi almam kis indirimlarini beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 X super pack bekliyorum ben hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Witcher 1 i oynamamışsanız christmas a kadar onu oynayın bence =P 2 güzelde 1 ide oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 steami verdim kafa rahat ya oyun moyun almıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hepsinin ilaclisi cikiyor zaten, ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bütün oyunları aldığımdan bu indirimden henüz hiçbirşey almadım. GMG'den AC3, Far Cry 3 falan aldım. Max Payne için Rockstar pass almaya değer mi? Sadece multiplayer content mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 LathspeLL said: Bütün oyunları aldığımdan bu indirimden henüz hiçbirşey almadım. GMG'den AC3, Far Cry 3 falan aldım. Max Payne için Rockstar pass almaya değer mi? Sadece multiplayer content mi var? Multi oynamıcaksan season pass almana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 R* pass olmadan da oynaniyor multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Toki Tori 0.5$ =50 cent http://store.steampowered.com/app/38700/ alın-aldırın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hotline miami 5 dolar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 GERGE said: Tekrar söylüyorum buradan, CRPG sever herkes bu oyunu almalı: http://store.steampowered.com/app/112100/ - 4.99$ Oyun süper! Risen ve Witcher son yılların en iyi CRPG'si diyordum ama Avadon'un yanında halt etmişler. Masaüstü tadını veriyor, eski RPG'lerin tadını veriyor. Karakterler, öykü, narrative her açıdan günümüzdeki oyunlardan üstün. Grafikler de iyi oldu Avadon.ini ile çözünürlük ayarlayınca (Windows'u bilmiyorum ama Linux'da çözünürlük ayarı çıkmıyor, elle ayarladım). Uzun oyun, dünyasına öyle bir çekti ki, başka hiç bir şey yapmak istemiyorum şu anda oynamaktan başka. Avadon dünyasının atmosferi imba. Chrone Trigger'ın pixel grafiklerle yaptığına yakın bir şey yapmışlar. Dialoglar arası Planescape tarzı tasvirler var, mekanlara girdiğinde de dialog kutusu açılıp ortamı tasvir ediyor, çok yetenekli bir GM yazmış gibi tam. Süper. Farklı NPC parti elemanlarıyla tekrar oynayacağım biter bitmez. RPGFan'dan da 90 üstü almış zaten: http://www.rpgfan.com/reviews/Avadon_The_Black_Fortress/index.html "Classic old school tactical gameplay, magnificent plot" demişler, tamamen katılıyorum. Dövüşler çok düşündürüyor, ayılamasına dalamıyorsun karşına fare filan çıkmadığı zamanlarda. Hala oynamıyorsanız alıp hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Planescape ve Chrono Trigger'ın yanında adı sayılabilecek kadar iyi oyun. Oyunun neredeyse hiç tasvirsiz diyaloğu yok. Süper atmosferi o yaratıyor birazda: SC http://www.rockpapershotgun.com/images/11/may/avadon_conversation.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot10.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot4.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot3.jpg http://cdn.geardiary.com/wp-content/uploads/2011/03/Avadon-Mac-SS14.jpg %50'yken hazır alın hemen. Analogue: A Hate Story - 2.49$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 lame otesi bi' indirim oluyor bu arada. indirimler 66% bile degil, 50% falan. gaben ayibediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 mes efek nası steam'de var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar