Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bende isterim gift özenir oldum paso güne giden altıncı teyzeler gibi birbirinize bişeyler veriyonuz benide alın gununuze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Cave falan gelmis? Magaranin en diplerinde havuc evlerde okuz tavsanlar yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bundan 6 ay önce 15 saat falan oynamıştım, merak ediyorum bundan 1 yıl sonra tekrar bakacaağımda kaç saatlik content olacak, deli gibi geliştiriyor, content ekliyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 http://dont-starve-game.wikia.com/wiki/Woodie çok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 İsteyen varsa gift edeyim steam versiyonunu. Var bi' tane. Şimdi baktım bir arkadaşıma göndermişim ancak sanırım daha kabul edip, indirmemiş oyunu. Gene de deneriz. Benim inventory'de duruyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben alabilirim nakitsizlikten alamıyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Çok güzel oyun bu ya, önceleri gezeyim felan dedimde gezip tozarak hayatta kalmak çok zor =P Bir yer bulup yerleşik düzene geçince 10 gün hayatta kalmaktan 35 e çıktım save edip çıktım daha devamı var haha. Bu süre zarfında kar da yağdı .ıçım da dondu. Dinamikler sürekli değişiyor çok hoş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Xenus'a gitti oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 en son soğuktan öldüm ben mal gibi, üstte başta bişey yok, winter coelefant falan kovalamayı geçtim bunny earmuff bile yapamadım. çok da alakasız bi yerde kışa yakalandım, evimdeki ocağa 3 adım kala falan öldüm :< üstüne robotla başladım, daha 2. günde beefalo hat ve puffy vest buldum ortalıktan, bu sefer ölmem heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 heat stone nerflenmiş mi ya, 62 günlük oyunu sırf buna sinir olup bitirdim. adım atıyorum soğuk diyor bir bik edip canı iniyor. soğuk felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 nerflenmedi sanırım, yalıtım hesaplaması ypaman lazım bi miktar. üst baş cıbıl bi heatstone'la gideyim dersen patlaman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ben bir anormallik görmedim cumartesi oynadım en son. 2 tane stone yaptım dolaşıp birini alıp diğerini bırakıyordum. Kulaklık tavşan ear muffs =p üstümde log zırh var hep. Backpack kullanmıyorum zira agro mob çıkınca hemen canıma okuyor. Onun yerine yerleştiğim yere 5 tane sandık koydum. Yerleştiğim bölge harika ya bir yığın ot var heryer tavşanlarla dolu. Tuzakları atıyorum yuvanın üstüne gidiyorum sonra 8 tane topluyorum felan hehe. Dry meat e çeviriyorum birde açlık hiç sorun olmadı allahın kışında bile =D Sağ sol tarafta orman zaten, biraz ilerde kayalıklar var direk taş madeni. Bir gübre sorunum var bakalım onuda çözeriz herhalde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben yarımada bulup oraya kurulmuştum, updateden sonra her allahın günü penguenler bastı adayı. toothtrapları madar ettiler. cnnturkten farksizdi ortam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 valla en son 500 gün civarı oyunumu bıraktım sırf pengull lar yuzunden..butun kıs her gun deniz kıyısı kalemin icine giriyorlar.. 4 adet (ki total haritada 4 tane var zaten ) etrafı full duvarla cevrili mandrake farmımın icine girip 2 sini yediler,klavyeyi kırıyodum sinirden o zamandan beri girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 hahahahaha abi çok kötüymüş. kapı gibi bişey gerek galiba oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 500 gün ne ya? max 31 yapabildim o da nasıl denk geldi de 31 oldu hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 500. güne gelen adam sinirden klavyeyi kırdı :) Bence büyük iş 500. güne gelmek, tebrikler. Ben 45-50 civarı gördüğümü hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Evet gerçek anlamda fort gibi bişi olmuyor kapı mapı yok =P anca duvar koyup hergün hammer la kırarsınız ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hmm durun bi kac ss koyup atayım madem :) *Gene seagull rape yememek icin girmedim oyuna (duzeltinceye kadar da ellemem zaten) elimde söyle bi tane var onu koyim...gün 350+ sanırım ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Aşmışın =P ben daha kovan işine giremedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 of deliricem mod denemek istiyorum ama içine tükürdüğümün forumunu bakıma almışlar, açtığım hesabın aktivasyon maili gelmiyor bir türlü. download yapamazsın sen kimsin ki çekiyor. rpg hud dl edip paylaşabilecek biri var mı, sinir oldum anasını satem :< bugmenot'ı hatırladım, çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 50. güne doğru kışlık kıyafet, 3 arı kovanı, 30 etrafa ekilmiş yemiş fln olunca yok kışmış, hayatta kalmaymış gibi dertler olmuyor. Hele ev bir de domuz köyünün etrafında olunca. Bu noktada da sıkıyor oyun. Elde fener mağara dolanıyorum ama orada da bir aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 cloud bokuna tüm save'im gitti, mükemmel bi yerde başlamıştım. yarımada, altımda domuz köyü var, hemen çıkışında ufak bi swamp biome, 7 tane reef var tentacle free. altımda orman, swampin üstünde 3 pond var, onun üstünde wormhole'ler, her yere ulaşabiliyorum falan. 70+. günümdeydim. save'ler gidince dün yeniden başladım, şimdi daha güzel yerdeyim :D Bi de RPG hud modu ekledim mügemmel oldu. şiddetlen tavsiye ediyorum, 20 slot neat falan kurun inventory olayını çok abartmadan mis gibi oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 25 slot neat attım, always on statüs attım, bi de test tools attım. oyun kaydı. o hud kısmı yok şimdi hud modunu disable etsem de sdfsdf. okey çözdüm. şöyle ki 25 slot neat hud şeysi düz dikdörtgen gibi ama always on status modu üçgen(eskiden 25 hud üçgenmiş). o yüzden çakışıyor bug gibi birşey oluyor. 20 slot neat ile always on status "2558-aos - bars for rpg hud 20 25 bb" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar