Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Don't Starve

sabonis

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Çok güzel oyun bu ya, önceleri gezeyim felan dedimde gezip tozarak hayatta kalmak çok zor =P Bir yer bulup yerleşik düzene geçince 10 gün hayatta kalmaktan 35 e çıktım save edip çıktım daha devamı var haha. Bu süre zarfında kar da yağdı .ıçım da dondu. Dinamikler sürekli değişiyor çok hoş =)
Sosyal ağlarda paylaş

en son soğuktan öldüm ben mal gibi, üstte başta bişey yok, winter coelefant falan kovalamayı geçtim bunny earmuff bile yapamadım. çok da alakasız bi yerde kışa yakalandım, evimdeki ocağa 3 adım kala falan öldüm :<

üstüne robotla başladım, daha 2. günde beefalo hat ve puffy vest buldum ortalıktan, bu sefer ölmem heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir anormallik görmedim cumartesi oynadım en son. 2 tane stone yaptım dolaşıp birini alıp diğerini bırakıyordum. Kulaklık tavşan ear muffs =p üstümde log zırh var hep. Backpack kullanmıyorum zira agro mob çıkınca hemen canıma okuyor. Onun yerine yerleştiğim yere 5 tane sandık koydum.

Yerleştiğim bölge harika ya bir yığın ot var heryer tavşanlarla dolu. Tuzakları atıyorum yuvanın üstüne gidiyorum sonra 8 tane topluyorum felan hehe. Dry meat e çeviriyorum birde açlık hiç sorun olmadı allahın kışında bile =D Sağ sol tarafta orman zaten, biraz ilerde kayalıklar var direk taş madeni. Bir gübre sorunum var bakalım onuda çözeriz herhalde heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
of deliricem

mod denemek istiyorum ama içine tükürdüğümün forumunu bakıma almışlar, açtığım hesabın aktivasyon maili gelmiyor bir türlü. download yapamazsın sen kimsin ki çekiyor.

rpg hud dl edip paylaşabilecek biri var mı, sinir oldum anasını satem :<

bugmenot'ı hatırladım, çok iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

50. güne doğru kışlık kıyafet, 3 arı kovanı, 30 etrafa ekilmiş yemiş fln olunca yok kışmış, hayatta kalmaymış gibi dertler olmuyor. Hele ev bir de domuz köyünün etrafında olunca.

Bu noktada da sıkıyor oyun. Elde fener mağara dolanıyorum ama orada da bir aksiyon yok.
Sosyal ağlarda paylaş

cloud bokuna tüm save'im gitti, mükemmel bi yerde başlamıştım. yarımada, altımda domuz köyü var, hemen çıkışında ufak bi swamp biome, 7 tane reef var tentacle free.

altımda orman, swampin üstünde 3 pond var, onun üstünde wormhole'ler, her yere ulaşabiliyorum falan. 70+. günümdeydim.

save'ler gidince dün yeniden başladım, şimdi daha güzel yerdeyim :D

Bi de RPG hud modu ekledim mügemmel oldu. şiddetlen tavsiye ediyorum, 20 slot neat falan kurun inventory olayını çok abartmadan mis gibi oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

25 slot neat attım, always on statüs attım, bi de test tools attım. oyun kaydı. o hud kısmı yok şimdi hud modunu disable etsem de sdfsdf.

okey çözdüm. şöyle ki 25 slot neat hud şeysi düz dikdörtgen gibi ama always on status modu üçgen(eskiden 25 hud üçgenmiş). o yüzden çakışıyor bug gibi birşey oluyor.

20 slot neat ile always on status "2558-aos - bars for rpg hud 20 25 bb" oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...