Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Don't Starve

sabonis

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Ya 1-2 bir şey sorcam, hem de steamde haftasonu boyunca bedava, 500 mb birşey zaten direk playe bas 5 dk sonra oyna, onun için de bir uplanmış olsun.

Bu oyundaki meta ney lan, hani anladım survival da. O başta birşeyler söyleyen denyoyu mu bulmaya çalışıyoruz, o dünyadan kurtulmaya mı çalışıyoruz aslında?

İlk oyunda gece olunca öldüm direk ahah. Ondan sonra ikinci oyunda bir sürü yiyecek topladım odun kestim tarla yaptım maden buldum yolda bere buldum kış geldi falan 1 ay oldu oyunda ssdfads. Takılıyom öyle, napcam bilemedim. Hani bu mu olay, bu kadar mı? Millet forumlarda tavşan yakalamayı becerememiş 1 hafta survive edemiyorum helpler falan, ben fazla iyi mi oynadım anlamadım ki :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Don't Starve Together
http://i.hizliresim.com/4ZLdgp.jpg
Simdi hem boyle yaziyor hem de; "NOTE: Players who currently own Don't Starve on Steam will get Don't Starve Together for free when it exits Early-Access."

Sanirim bize zaten verecek bu oyunu yani ilk oyuna sahip olanlara ayrica almak istersek de suan 7,75TL ye dont starve + 2 tane dont starve veriyor sanirim dogru mu anlamisim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...