WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Aga adamın tip çok iyi yaw .. Bizde varmı acep büleleri ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Up korkunclu mod patchi gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 DLC.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yok mu ya don't starve giftlemek isteyen hayırsever? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ya var oynamıyorum başka oyun olmasa verirdim accountuda, alma yani bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 multiplayer geliyor. http://forums.kleientertainment.com/topic/35989-don%E2%80%99t-starve-together-multiplayer-officially-coming-summer-2014/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jlWgtMgukZ0 multi teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Maksimum süre hayatta kalabilmek için çok faydalı bir rehber için: http://www.youtube.com/playlist?list=PLy8FlDPrVK6Q3sxdy6y5nROS5oWr3KVor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 hayatta kalmak için zorluk seviyesi epey ilerde olmasına rağmen pek fazla seçeneğin olmadığı oyun. çok daha tefürrüatlı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bu oyuna co-op gelse aşırı zevkli olur valla =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ya 1-2 bir şey sorcam, hem de steamde haftasonu boyunca bedava, 500 mb birşey zaten direk playe bas 5 dk sonra oyna, onun için de bir uplanmış olsun. Bu oyundaki meta ney lan, hani anladım survival da. O başta birşeyler söyleyen denyoyu mu bulmaya çalışıyoruz, o dünyadan kurtulmaya mı çalışıyoruz aslında? İlk oyunda gece olunca öldüm direk ahah. Ondan sonra ikinci oyunda bir sürü yiyecek topladım odun kestim tarla yaptım maden buldum yolda bere buldum kış geldi falan 1 ay oldu oyunda ssdfads. Takılıyom öyle, napcam bilemedim. Hani bu mu olay, bu kadar mı? Millet forumlarda tavşan yakalamayı becerememiş 1 hafta survive edemiyorum helpler falan, ben fazla iyi mi oynadım anlamadım ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Campaign'de, Maxwell'e ulaşmaya çalışıyorsun. Sandbox'ta, survival. Ne kadar uzun süre hayatta kalırsan, o kadar fazla yeni karakter açılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 İndirime girmiş, hemen alayım diyorum. Peki DLC'i de almaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 3 key'e bırakim sana oyun + DLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 3 key 7.5, dükkanda 6.25 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 3 key satış fiyatını hesapla 6,3$a geliyor.2 gün sonra indirim bitecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ne keyi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Direk adventure modedan başlayabiliyor muyuz oyunu kurarken? Yoksa illa ki başladığımız dünyada adventure mode'a açılan kapıyı mı bulmamız gerekiyor her seferinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 190. güne geldim, 3-4 günde bir kurt basıyor peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 http://i.imgur.com/7x9jjRl.jpg Gordugum en yaratici modlardan biri oyun icin ahahhah http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=338129226 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Don't Starve Together http://i.hizliresim.com/4ZLdgp.jpg Simdi hem boyle yaziyor hem de; "NOTE: Players who currently own Don't Starve on Steam will get Don't Starve Together for free when it exits Early-Access." Sanirim bize zaten verecek bu oyunu yani ilk oyuna sahip olanlara ayrica almak istersek de suan 7,75TL ye dont starve + 2 tane dont starve veriyor sanirim dogru mu anlamisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 evet. oynayacak arkadaşında yoksa ucuz yollu verelim sana demişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Örli akses bitince vericek. Hemen istiyorsan, parayı bayıl yüzde 75 indirimli diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 harika ya together gelmiş nihayet, çok zevkli olacak haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar