Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 baldurs gate ve icewind dale serilerini oynamadıysan oyna hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 witcher 1 ve 2 direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abartarak örnek vermem gerekirse baldur's Gate serilerinde 1. oyun neyse witcher serilerinde de 1. oyunu öyle görüyorum ben. Böyle acayip potansiyelli olduğunu farkediyorsun oyunun fakat dialog bütünlüğü(kurduğun cümleye karşılık söylenen şeyler), karakterler gibi konularında oturmamışlık var. Savaş sistemi atari salonlarında delikten zıplayan solucanları o saniye içinde vurman gereken oyunlarla birebir aynı. Tam süper olacakken kurgusal ve teknik nedenlerle yetememiş bir oyun gibi. 2'de savaş sistemi sil baştan düzenlendi zaten. Adama benzedi. Dialoglar, yine ironik tonu hafiften içerse de, arka arkaya fırlatılmış kelime öbeklerinden ziyade güzel metinler oluşturuyor falan. Çok iyidir wiçır 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 skyrim ama rpg degil dio buradaki otoriter kimseler. Post apo demisin pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 witcher 2 oynamak nasip olmadı bi türlü tüm ayarları kısıp oynuyodum gene de oynanmıyodu, pes ettim ben de haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 witcher 1 quest ve hikaye bakımından çok çok iyi. ve ciddi uzun sürüyor oyun, kaptırıyor gidiyorsun. saçma salak quest de yok, çok düzgün senaryosu var. witcher 2 de aynı şekilde, fakat witcher 1'e göre olay örgüsü biraz daha tahmin edilebilir oluyor. gene de benim için son dönemin en iyi rpg'sidir. 8 tane falan da farklı ending'i var diye hatırlıyorum ikinin, tekrar tekrar oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 şu witcherları bir ben sevemedim herhalde. o kadar zorladım ama yok yani ac serisi ile beraber son 10 yılın en overrated serileri olarak görmemi engelliyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://4.bp.blogspot.com/--S82dehm8n0/TvyZPc6fTFI/AAAAAAAAAOQ/9vCwgxQO1Oc/s1600/zRender_RPG-7.jpg çeşit çşit var abi seç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 witcherlar beni de sürükleyemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 patlamış mısırımı aldım bekliyorum ama hala axedice gelmedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben combat'i sevemedim witcher'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 witcher rererö diyenlere malesef katılmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Aynen bende bugünü bekliyordum, duygulandım şimdi. Bir türlü sevemedim bende. Millet her mükemmel dediğinde kendimi suçlu hissedip yüklemem ve silmem bir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 siz yine oynayıp sevmemişsiniz, ben witcher'ı niye aldığımı bile bilmiyorum. ucuz falandı herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 oha o kadar tavsiye edildi ki oynayayım dedim hemen sildim ben de zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ben daha almadım, yüklemedim bile. Ara ara böyle yorumlar görünce alıp yüklesem mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 planescape torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben de zamanında oynadıydım witcher fena değildi ama yani beni tatmin etti diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 seni tatmin etmek hiçbi zaman kolay değil sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ehehehhjj seks olarak sokmak falan :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 witcherda benim için hep bir ara kesin oynayayaım oyunu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Saeros said: ehehehhjj seks olarak sokmak falan :DDD allan kırosu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://www.gog.com/en/gamecard/anachronox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar