progamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 https://33.media.tumblr.com/ee4c684048328bdcadb9ace6b67215eb/tumblr_nfsbxl5pA51qhyhwto1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kılıç kötü olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 zenciyi kebap yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 böyle kılıcın ben amına koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 sw serisinin en kötü filmi 3 film zaten anakin olucak veledin obiwan ile kapısma sahnesini ne zaaman izlesem sinirden ağlıyorum bi insan bu kadar mı rol yapamaz diye dialogları duymamak için sesi kıstığım halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Sotto said: SW'nin mistik havası, yarattığı evren filmlerin zaten çok üzerinde, ona katılıyorum. Ama 1977-83 arasında çekilmiş olan ve sci-fi olan bir filmi son teknolojilerle çekilmiş şeylerle karşılaştırmamak lazım ama tabii yeni üçlemenin berbatlığını teknoloji de kurtaramıyor. Yoksa herkes biliyor 4'teki Obi-Wan Darth Vader duelinin şu an izlendiği zaman komik geldiğini. Veya Luke'un babasını döver gibi lightsaberla yendiğini falan filan. Ama çocukluğunda ötesinde yaratmış olduğu dünya ve o dediğim mistik hava zaten SW'yi SW yapan. Yani acayip şeylere gerek yok zaten SW fanlarını mutlu etmek için. Temel öğeler, basit olanlar bozulmasın yeterli. Ama Lucas resmen batırdı yeni üçlemede. Ha gittik izledik, hala izleriz o ayrı. Bunlar çok güzel laflar, katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 sostizm said: Rüyanda gördün ve kötü müydü? Üstün açık kalmış. http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-content/uploads/star-wars-daisy-ridley.png cast ortada, senaryoyla ilgili sızanlar ortada, hunger games distopik shit tier ya, twilight karı kız shit tier ya, bu da space fantasy shit tier ya olacak, çünkü trend bu yönde bu aralar, ortalıkta bu kadar çok para kazanan filmler varken tutup da bir bölümlük bsg ayarında film çıkmayacak bu saatten sonra, iki saniye millennium falcon görünce umutlar kabardı tabi, dört milyar dolar para akıttılar hakları alırken, çoluk çocuğa film çekecekler işte, III'ü mumla arayacaksınız, filmin çıkmasına daha çok zaman var, o zaman bu mesajımı alıntılarım gene, tartışmak boş şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 sostizm said: LathspeLL said: Bana saldırmak isteyenler jarjar'ı sevdiğimi varsaymışlar. Hayatlarınız varsayım çünkü. Hikayeyi veya hiçbirşeyi göstermeyen bir teaser'dan filmin "disney işi işte"'sinden girip, "abrams off"'una kadar çamur atıp "bok gibi olmuş"a getiren bir kitleye dönüşmüşsünüz. Ya da burası zaten böyleydi, yeniler post kastmaktan rütbe atladı da adamdan sayıyoruz. Hem "extended universe'ü hiçe saydılar böhüee" diyorsunuz hem de extended universe'te bulunan bir nesneye laf ediyorsunuz. Film direkt EU'ya sadık kalsaydı "yeni bişey koysalar, bu ne ulan!" diyeceksiniz. 15 yıldır "orjinal üçleme" diye ağlayan kitleye orjinal üçleme dizaynlarını ağızlarına yüzlerine vurdular şu trailer'da ama yine yaranamadılar. Because of the interwebbzzzz. Şuna ne kadar katılıyorum anlatamam. Oturup yazacaktım bişeyler ama ortak nefret duyulan, "beğenmeme paylaşımı" ile orgazm olan kitlelere bişey dediğinde saçma sapan yerlere gidiyor, bu başlıkta "sosti zaten Sabriyi de seviyor" düzeyine inebilirdi. Aslında bu tayfaya (kılıcın kenarı, daha görmedim ama olmamış, kesin olmamıştır, bıdı bıdı bıdı diyen tayfa) izletmeyeceksin çıkan star wars filmlerini, vereceksin her sene Hunger Games, Twilight izlesinler. Ohh... Sevememe virüsü yayılmış ve ortak kötüleme hazzı gelişmiş. Eminim bunlar bir masaya oturduklarında da kötüleme beğenmeme muhabbeti yapıp ortak nefret üzerinden birbirini seviyordur. - o da çok kötü bu da çok kötü - bu tam kezban - Film leş - Topçu değil - Adam değil - İş kötü - Okul Kötü - Ülke kötü - Bu şehir kötü (ohhşş hımms) gene görüşelim bi daha yapalım diyerek ayrılıyorlardır. Duramıyorum bu ortamlarda artık. İşte çocukluğunda yeterli ilgiyi göremeyenler genelde milletin beğendiğini beğenmeyerek ilgi çekmeye çalışıyorlar, yapacak bir şey yok. Kendine ait fikri olmayanlar klübüne çevirdiler paticiği iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Yıllardır paticikte verdiğim savaşı özetlemişsiniz. arada gelip bilgisayar oyunları bölümünde falan yardım edin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 o bölümde çok acayip adamlar ve kafalar var ya tedirgin oluyorum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu arada filmle ilgili yorum yapmamıştım yapayım. trailden pek bişey anlaşılmıyor 3er saniyelik görüntülerden star warsun havası gitti nasıl diyebildiniz anlayamadım. kılıcı pek beğenmedim ben de. çok kötü gelmedi dediğiniz kadar da tasarım açısından pek içime sinmedi. yok elini kesermiş falan gibi değil. mesela o ufak kısımlar yukarı baksaydı çok daha karizma olurdu gibi geldi. bi tane olsaydı ya da. gelip kılıç üzerinden filme bok atmam işte. belki filmde çok güzel duracak elinde, dövüş sahnelerinde karizma hareketler yapacak bilemiyoruz. belki herkes göt olacak o kılıçla yapılan bi fight görünce. bir izleyelim şu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Jaegerjaquez said: o bölümde çok acayip adamlar ve kafalar var ya tedirgin oluyorum orda ahahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Jaegerjaquez said: o bölümde çok acayip adamlar ve kafalar var ya tedirgin oluyorum orda Gel gel bomba mekandir bilgisayar oyunlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Renk paleti buram buram Disney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=v93Jh6JNBng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Film konusunda çok ağır eleştiri "kesin kötü olacak" falan gibi bir kesin yargı için yeterli materyal tabii ki 1 dk'lık fragmanda olmasa da beklentilere göre yorum yapabilecek veya (kişisel yoruma göre) olumsuz bir izlenim edinmeye yetecek kadar içerik fragmanda mevcut. Olay ufak detaylardan tümevarım yapabilmekte. İş biraz gördüklerinden tümevarım yapma ve yorumlama kabiliyetine kalıyor (ki her tümevarım gibi tabii ki hata payı da mevcut). Bu kabiliyetten mahrum olanlar "Siz herşeye bok atarsınız zaten" diye isyan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://i.imgur.com/sfXw3co.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Onyargidan ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma yeteneginden mahrum olmak hosuma gidiyor benim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 olm bu adamların sw yorumlarına bakmayın siz. efsane müthiş diye swtor aldırdılar herkese. sonra hepsi bırakıp kaçtı ne boktan oyun diye sdfs. muhtemelen hmm film çok iyimişe döner bu topik sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 allahin belasi beceriksizler gerizekalilar kesin bok gibi bir film olacak icine edecekler %100 eminim. simdiye kadar hic bir trailer sneak peek falan izlemedim gormedim ama icime dogdu kesin bilgi yayalim. bok gibi film. bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Xaenin said: Onyargidan ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma yeteneginden mahrum olmak hosuma gidiyor benim baya. hah işte trailerin verdiği ipuçlarını yakalamak ve böylece bilgi sahibi olmak zaten işin yetenek kısmı :) Film kötü olacak demiyorum zaten ben başından beri, sadece trailer olumsuz sinyaller veriyor diyorum, ama bugüne kadar trailerin yanılttığı da çok film gördüm iyi anlamda da kötü anlamda da. Öte yandan kılıç tasarımı hala kepaze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Değerli kardeşlerim, o kılıçtaki ekstra zımbırtıların yukarıdaki normal her kılıçta gördüğümüz crossguard dan farkı ne? Işın kılıcı eli bileği keserse o dizaynla, bu kılıçla da devamlı kendini dürtmen gerekir, oysa böyle bir durum filmlerde falan hiç dikkatimizi çekmediğine göre (Kılıcı döndürür, "anam anam kolumu çizdi qq") bu tip aletlerin kullanımında belli bir maharete sahip insanın böyle sıkıntılar yaşamadığını kabul edebiliriz diye düşünüyorum Star Wars evreninde 100000 tane random robot şekli varken R2D2 konseptinin içine sıçıldığı yorumuna ise diyecek şey bulamıyorum, aha bu R2 dur mu yazıyor, nereden anladınız o topacın R2 olduğunu? Comic relief işte. X-Wing ve Millenium Falcon sahneleri ise harika. Sırf IMAX ekranda Millenium Falcon uçuşu izlemek için gidilir. Gerisi tatava. EDIT: Kılıç konusunda zaten doluyum arkadaş. Bugüne kadar crossguard olmaması gerizekalıca bence. Saber clash te aşağı kaydırıp adamın parmakları doğramayı engelleyen ne var? Senaryo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 çünkü o küçük ışınların çıktığı parçaları hala kesebilir öbür lighsaber. Crossguard olarak mantıklı değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar