Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Peki bi starwars fanı olarak disneyin starwarsu yavaş yavaş 6-12 yaş grubuna çekmesine ne diyorsun? Ağır ağır, acılı bir ölüm olacak starwarsunki. Parça parça değişecek cannon lore, her yer jarjarbinkslerle dolacak...

her şey abrams'ın filmine bağlı. tüm franchise, expanded universe'ün gidişatı. çıtayı tekrar eski trilogy'e getirirse torunlarım da sw fan'ı olarak büyür.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Peki bi starwars fanı olarak disneyin starwarsu yavaş yavaş 6-12 yaş grubuna çekmesine ne diyorsun? Ağır ağır, acılı bir ölüm olacak starwarsunki. Parça parça değişecek cannon lore, her yer jarjarbinkslerle dolacak...

Star Wars zaten hep 6-12 yaş grubuna odaklıydı. İmparatorluğun elit askerlerinin ilkel silah kullanan oyuncak ayılara yenildiği bir evrenden söz ediyoruz.

Star Wars tam Disney'e yakışan bir evren. Bunu da aşağılama amacıyla söylemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rumors said:

Daisy Ridley will be playing a member of the Solo Family.

Max Von Sydow will be providing his voice only to a character that will run right through the new Trilogy.

Luke Skywalker will be the 'Obi Wan' type character of the new trilogy.

Han Solo is the High Commander of the New Republic

Leia is now the 'Queen Regent of the Republic'

The Big bad is not a Sith Lord

birde Lupita Nyongo Asajj Ventress olacak diyorlar ama hepsi yalan çıkar büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

star wars'u seviyorum yannız baya. Hani güzel film çeksinler çocuk filmi yapsınlar demiyorumda, hani Lucas oyuncak satmak için reklam filmi olarakda kulllandı yani. Yoksa o ewoklar Wookie olurdu.

Ewok olayı tutmadı ya, orada farklı bir şey denedi aslında da hem kendisi de yansıtamadı kafasındaki gibi tahminen hem de ne bileyim, garip oldu ya

Ewok'lar yoksa yamyam bir topluluk falan, kabile hayatları yaşıyorlar vahşiler. Gelişmemiş hayat formu, ha çok sevimlilerdi ayrı konu buna göre de asdfasd

C3PO olmayaydı bizimkiler de yemekti asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

progamer said:

star wars'u seviyorum yannız baya. Hani güzel film çeksinler çocuk filmi yapsınlar demiyorumda, hani Lucas oyuncak satmak için reklam filmi olarakda kulllandı yani. Yoksa o ewoklar Wookie olurdu.

Ewok olayı tutmadı ya, orada farklı bir şey denedi aslında da hem kendisi de yansıtamadı kafasındaki gibi tahminen hem de ne bileyim, garip oldu ya

Ewok'lar yoksa yamyam bir topluluk falan, kabile hayatları yaşıyorlar vahşiler. Gelişmemiş hayat formu, ha çok sevimlilerdi ayrı konu buna göre de asdfasd

C3PO olmayaydı bizimkiler de yemekti asdfasd

Abi adam Ewok'ları direk oyuncak satmak için koydu filme. Daha bir marketable bunlar diye. Return of the Jedi prdoucerlarından birinin anlattığını okuduydum işte. Film aslında çok daha karanlık bir film olacaktı da Lucas değiştirdi hep sonrada işte toy deallar yaptı bi sürü diye.

Endor'da değil de aslında Kashyyk'de geçecekti aslında hatta film. Ewok'lar yerine Wookie'ler olacaktı. Hatta o zaman baya güzel olurdu. Hemde imperiallar iyicene salak yerine konulmuş olmazdı oyuncak ayılara yenildiler diye.

Hatta genel olarak ilk ep4 ve 5te Lucas böyle istediğini yapamıyordu işte. Hani bu böyle salak olmuş bunu değiştir diyebiliyordu insanlar buna. Prequel trilogy zamanı ise adamı frenleyecek kimse kalmadıydı direk zaten. Prequellardan birinde senarist olarak çalışmış biri de işte Lucas'a böyle kötü olur değiştirelim dedim, ertesi gün kovuldum fln dediydi.

Lucas tek başına yardırınca da böyle sahneler çıktı işte sdf

http://www.youtube.com/watch?v=hi5jjXTPtyY

JJ Abrams'ın şundan kötü yapabileceğine inanmıyorum yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...