metin3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 olsa ? herkes bir oyun arıyorum şöyle olsun, şu beklentilerimi karşılasın vs yazsa. bölüm moderatörümüz açsa sticky yapsa. mesela ben medieval total war gibi bir oyun arıyorum. ama böyle bir konu açarken alacağım tepkileri düşünerek utandım, çekindim, sıkıldım. osurasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 osurunca utanıp sıkılman geçti mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sana bir eski gelebilir ama metin2 oyna dendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 wolf team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sticky'e gerek yok, "şöyle bi oyun istiyorum" diye topic açıyorsun söylüyen söylüyor. medieval total war gibi oyun istiyorsan diğer total war serilerini dene, shogun total war 2 çıkmıştı en son mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bende senelerdir total war gibi oyun bekliyorum ama muadilleri gereksiz olduğu için hiç bulaşmıyorum, mod kuruo öyle devam ediyorum çok güzel oluyor ama mark of chaos bence o türe güzel bir alternatif olabilir... ne güzel trailerdir şu ya, http://www.youtube.com/watch?v=2iO9cGopQq0 ama keşke oyunda bu kadar başarılı olabilseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sticky gerektiren bir konu değil, başlığınızı açıklayıcı şekilde tanımlayın yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 uo gibi bişey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 postapokaliptik veya steampunk bütün oyunlara açığım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 görmüşsündür ya da oynamışsındır muhakkak ama, steampunk: torchlight 2, thief, arcanum, penny arcade adventures, rise of nations, pathologic postapocalyptic: ravaged, darksiders, borderlands, metro 2033, stalker, gorky 17 (odium), rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Sypro said: uo gibi bişey arıyorum. oyle bi' sey yok. ultima'nin kendisini oynamak lazim onun icin fsjdkfj. yanlis quote yapmisim pardon, duzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 hani toprak motoru var ya, böyle ışıklı arena gibi yerlerde yarışırlar, toprak olur yer. gösteri yarış filan. bunun oyunu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://www.oyunsofrasi.com/atari/resimler/excitebike.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://nintendo8.com/game/24/excitebike/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 metin3 said: olsa ? herkes bir oyun arıyorum şöyle olsun, şu beklentilerimi karşılasın vs yazsa. bölüm moderatörümüz açsa sticky yapsa. mesela ben medieval total war gibi bir oyun arıyorum. ama böyle bir konu açarken alacağım tepkileri düşünerek utandım, çekindim, sıkıldım. osurasım geldi. medieval 2: total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ey cof empirs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 böyle skyrim gibi bi oyun arıyorum ama snooping stealing kastım diye yaratıkların hayvan gibi olmadıgı bi oyun arıyorum ya da bs falan. yani yan işler yaptım diye ana hikaye beni dovmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 morrowind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 morrowindde thieflik olmuyo ya. 0.1 agırlıgında bisey calıyorum direk donuyor abiler. e kasılmıyo oyle olunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 deus ex:hr oyna ne biliyim canavarlısı yok asdf. divinity 2, fable olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 screwy said: morrowindde thieflik olmuyo ya. 0.1 agırlıgında bisey calıyorum direk donuyor abiler. e kasılmıyo oyle olunca =) thief 1-2 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 temple of elemental evil tarzı bi oyun arıyorum sabahtan yatana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Arcanum ya da Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor oyunlarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 neverwinter nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ren said: http://www.oyunsofrasi.com/atari/resimler/excitebike.jpg ahahdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar