Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olsa ?
herkes bir oyun arıyorum şöyle olsun, şu beklentilerimi karşılasın vs yazsa. bölüm moderatörümüz açsa sticky yapsa.
mesela ben medieval total war gibi bir oyun arıyorum. ama böyle bir konu açarken alacağım tepkileri düşünerek utandım, çekindim, sıkıldım. osurasım geldi.
Mesaj tarihi:
sticky'e gerek yok, "şöyle bi oyun istiyorum" diye topic açıyorsun söylüyen söylüyor.

medieval total war gibi oyun istiyorsan diğer total war serilerini dene, shogun total war 2 çıkmıştı en son mesela.
Mesaj tarihi:
bende senelerdir total war gibi oyun bekliyorum ama muadilleri gereksiz olduğu için hiç bulaşmıyorum, mod kuruo öyle devam ediyorum çok güzel oluyor ama mark of chaos bence o türe güzel bir alternatif olabilir...

ne güzel trailerdir şu ya,

http://www.youtube.com/watch?v=2iO9cGopQq0

ama keşke oyunda bu kadar başarılı olabilseydi
Mesaj tarihi:
görmüşsündür ya da oynamışsındır muhakkak ama,
steampunk: torchlight 2, thief, arcanum, penny arcade adventures, rise of nations, pathologic
postapocalyptic: ravaged, darksiders, borderlands, metro 2033, stalker, gorky 17 (odium), rage
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
metin3 said:

olsa ?
herkes bir oyun arıyorum şöyle olsun, şu beklentilerimi karşılasın vs yazsa. bölüm moderatörümüz açsa sticky yapsa.
mesela ben medieval total war gibi bir oyun arıyorum. ama böyle bir konu açarken alacağım tepkileri düşünerek utandım, çekindim, sıkıldım. osurasım geldi.

medieval 2: total war
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
böyle skyrim gibi bi oyun arıyorum ama snooping stealing kastım diye yaratıkların hayvan gibi olmadıgı bi oyun arıyorum ya da bs falan. yani yan işler yaptım diye ana hikaye beni dovmesin
  • Yeni Oluştur...