dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 cover dayken silahı kenara getirince ki uzanma aksiyonu güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 ee nasıl oyun beğendiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 ya grafiklerde bir gariplik mi var yansimalari tamam solemislerdi ama texturelar filan bir garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 1080ti her şey high, takılma yok şimdiye kadar, gölgeler kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 w3 item ları için de gog a gidin, güzel 3-4 item veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) oyuna başladıktan sonra attributelarızı açıp bakın altındaki perklere. bazılarında genel skiller var body ve cool gibi ama bazıları sadece wpn oriented. reflexes’da pistol, smg ve rifle kullanmacaksanız hiçbirşey yok mesela gördüğüm. i5 6500 gtx 1660s ile indoors 35-40 arası high preset, blur, dof, grain filan kapattım. hafif bir ağırlık var input'ta sanki ama. Aralık 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) soyle simdi o silahlari kullanmasan bile arada 1-2 kullanip level alirsan skill levellari perk point veriyor Skill Progression bisi, handguns'da 15 skill puani varsa 3-5 tane perk point geliyor havadan vb zaten attribute ile limitli sistem dolayisi ile hepsini almak mumkun degil ama ortalama skillerden 40-50 perk puani gelebilir + level uptan gelenler. char builder yapmislar bile lol https://nukesdragons.com/cyberpunk-2077/character Aralık 10, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 yok baştaki attribute dağılımı açısından dedim boşa gitmesin hani hiç kullanmayacağınız birşey varsa altında diye. ne kadar att geliyor sonradan bilmiyorum ama 3-5 de olsa boşa gitmesin. mesela body ve reflexes ile başladım ama machine guns body'deymiş, ileride tamamen mg'ye geçebilir miyim bilmiyorum ama geçersem reflexes boşa gidiyor gördüğüm çünkü altında genel kullanım perk'i bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 lvl cap 50 diyorlardi ona gore ben 50 puan ustunden yaptim attribute hesabini, baslangici 4,4,4,5,5 yaptim. herseyi minmax yapmazsaniz 2 tanesi fulleniyor anca gerisi ortalarda 10-12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 28 dakika önce, Sam dedi ki: i5 6500 gtx 1660s ile indoors 35-40 arası high preset, blur, dof, grain filan kapattım. hafif bir ağırlık var input'ta sanki ama. Ben bugün bakacam da bir arkadaş GTX980 ile medium grafikle 40 fps alıyorum, çok mutluyum diyordu. Ama genel olarak tekstürler için herkeste bi ortak garipseme var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Eskiden siteler olurdu, oyunu seçerdin bilgisayarını test ederdi çalıştırır mı, çalıştırırsa nasıl çalıştırır diye. Bunun için öyle bir sistem var mı? Benchmark bakmak tek çare mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 yani o kadar ilerlemedim henüz ama high textures bende, daha yükseği göstermiyor seçenekte. iyi görünüyor. gölgeler eksik sanki biraz ama. biraz ilerleyip şehirde filan gezinince gene yazarım. nvidia'nın ayarlamasına bırakırsam herşeyi low'a çekmek istedi. müsaade etmedim. 2k çözünürlük bu arada, %100 scaling. bende de 35 altına düşmezsem dert etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) 14 dakika önce, Aket-Atum dedi ki: Eskiden siteler olurdu, oyunu seçerdin bilgisayarını test ederdi çalıştırır mı, çalıştırırsa nasıl çalıştırır diye. Bunun için öyle bir sistem var mı? Benchmark bakmak tek çare mi? https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/cyberpunk-2077/13169 ama gene de tavsiyem benchmark'ları beklemek çünkü 'çalıştırabilmek' ile tatmin olmak arasında fark oluyor hatırı sayılır. gece kulubü ve çatısında 30’a düştü. Aralık 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 İnternet ağlıyor lan resmen gerçekten bu kadar fazla bug var mı oyunda? Hoş witcher 2, 3 de release günü tonla bug ile doluydu. Overhype modundan mı yoksa gerçekten oynatmayacak kadar tatsız buglar mı mevcut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 eee 57.4 de kaldı yükleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) unpack olacak yarım saat o noktada. ahah daha oyunun giydirdiği ilk tshirtten memeler clip out. bug değil feature. Aralık 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Glitchler umurumda olmaz onlar zamanla düzelir her sistem combosunu test etme şansın olmadığı için kabul edilebilir şeyler. Ama internette hiç başlamayan oyun, kitlenen main quest ya da karakteri yarattıktan sonra sürekli crash yiyen insanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Ben daha karşılaşmadım glitch ya da bug ile, 3 saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 2 saat önce, Xenocide dedi ki: yarın izinli olanlar, inşallah elektriğiniz kesilir covid testi oldum dün, umarım pozitif çıkar diyorum nerdeyse heyecanla sonuç bekliyorum sdfg negatif çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 56 dakika önce, Sam dedi ki: https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/cyberpunk-2077/13169 ama gene de tavsiyem benchmark'ları beklemek çünkü 'çalıştırabilmek' ile tatmin olmak arasında fark oluyor hatırı sayılır. gece kulubü ve çatısında 30’a düştü. Direkt çalıştıramazsın dedi, gaza gelip almamışım iyi ki Ram ve ekran kartından sınıfta kaldım. Ram arttırılır, ekran kartı da driver ile toparlar belki gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 3 sarı verdi check li çalıştırabiliyormuyum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 cyberware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 can sıkıcı bir bug sık sık inve girip çıkınca böyle garip takılma glitchi oluşuyor bütün ekranda, kendine gelemiyor bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) Gunplay sevmem diyodum hosuma gitti silah hissi. Walking tusu olmamasi simdilik en buyuk eksi bana. Her yere kostura kostura gidiyoruz da cozulur bu aglayan cok. Neden fps nin cevabi asiri bariz olmus. Her seyiyle fps kamerasi icin dizayn etmisler anliyorsunuz her saniyesinde. Bi de dil secerken interface/subtitle ayri ayri yapmalari guzel olmus. Alistigim item oyun vs terimleri icin ui ingilizce kullaniyorum, sadece diyaloglar turkce. Aralık 10, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) ben kenara aldım şimdilik, biraz toparlanmasi lazim 3060 ti ile hersey saykoda 50fps filan aliniyor ama texturelarin garipliginden RTX'i anlayamıyorum. Aralık 10, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar