Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

RT Minimum dediği Minimum grafik ayarlarıyla (240p tier) oynamayı kastediyorsa ve bunun için bile RT 2060 istiyorsa,

benim elimdeki 8 GB Geforce RTX2070'i çöpe atmak lazım demek ki. 1440p monitörüm de olduğundan RTX 3070 almadan önce bu oyunu oynamak haram...

ERTELENSİN!

Mesaj tarihi:

raytracing cok guzelde.

2060s e minimum req yazmislar

raytracing icin para harcatcaklar millete

oyun bok gibi cikacak

stutter ve anlik donmalarla karsilasilacak

demedi demeyin

Mesaj tarihi:

3070 ile 5700 xt arasında çok fiyat farkı var, RTX için nerdeyse iki kat gömmek gerekiyor gpu'ya. Ama öte yandan RTX enhance eden bi teknoloji değil sanırım sharpening gibi. Baya değiştiriyor grafikleri. (Yansımalar filan)

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Benim laptopun 2060’inda bile rtx bayagi fark yaratti diyebilirim watch dogs’ta. Cok yermislerdi ilk ciktiginda ama optimizasyonu iyi olan oyunlarda kullaniyorum iyi gayet. Res 2k.

DoruK tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Valla henüz 5700 xt almış biri olarak az evvel gittim witcher 3 e baktım, sonra gittim ac:vallahala baktım. Dedim 5 yılda tek innovasyon RTX geri kalan hepsi enhance makyaj. 

Bir ince bi remorse oturdu ya zaten iki kuruş oyun zevkimiz var cimrilik etmemek lazımdı herhalde.

Mesaj tarihi:

Oyundaki radyo istasyonlari:

Spoiler

89.3 Radio Vexelstrom

92.9 Night FM

101.9 The Dirge

103.5 Radio Pebkac

88.9 Pacific Dreams

107.3 Morro Rock Radio

98.7 Body Heat Radio

106.9 30 Principles

96.1 Ritual FM

95.2 Samizdat Radio

Mesaj tarihi:
On 20.11.2020 at 19:23, Silphatos dedi ki:

a9100f2ddf6883c6b78f669063c9fb3f29e8620f

Lt1llgc.png

RT High'i QHD, RT Ultra'yı 4K Ultra olarak alırsak, Metro Exodus'a benzer bir performans olacak gibi... biraz ayarlardan kısarsam 2070 ile de RT High oynayabilirim diye umuyorum. ay hadi inş.

(erteleyin lan ? )

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ama şu avantaj oldu, vsync ve aa kullanmak zorunda değilim artık.

en kötü ihtimalle 720p'ye düşürebilirim 2k'nın tam yarısı olduğu için lol.

bir de tabii sistem zorlamayan oyunlar şahane gözüküyor, o da var.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Neden sadece fp nidaaaaaaann..

Controller ile oynayabilirim insallah, pc cok uzundur tv ye bagli, ne guzel yattigim yerden controllerla oynuyorum cogu oynanabilir seyi ama bu zorlayacak kesin. ya da maximum aim assist...

• Yeni Oluştur...