Shadow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 DLC kaç saat ekliyor oyuna? ben ana oyunu aldıydım Epicten ama hala oynamadım kaç sene oldu alalı asdf eğer 20-30 saat falann sürüyorsa indirim kollayayım noelde veya 29.11de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 sanırım 20-30 saat falan sürüyor DLC evet 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Shadow, 16.11.2024 23:31 tarihinde dedi ki: DLC kaç saat ekliyor oyuna? ben ana oyunu aldıydım Epicten ama hala oynamadım kaç sene oldu alalı asdf eğer 20-30 saat falann sürüyorsa indirim kollayayım noelde veya 29.11de DLC yi al. Oyuna başlayınca asla dlc bölgesine gitme. Önce ana oyunun tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 oki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 neutrino, 31.10.2024 01:56 tarihinde dedi ki: Animenin hikayenin islenisi, karakterler fln oyundan iyi. Anime kotu, oyunun hikayesi bile daha iyi. Muzikleri, animasyonlari fln guzel. Hikaye koca bir meh. Son daha bir meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 (düzenlendi) Spoiler karakterimizin ismi vincent/valerie'miş. johnny diyor. phantom liberty'nin eklediği sonda vardı. en duygusal sonlardan biri galiba. phantom liberty'nin eklediği sonla ilgili spoiler. karakterimizin isminin ifşası. Kasım 19, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 devamı için 15 yıl bekletmezler umarım. haha tabii ki 20 yıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 4 sene sonra witcher 4 çıkar ondan 6 sene sonra bu. kafadan 10 yılı var. neyseki arada witcher 4 gelecek o teselli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 2. oyun daha da güzel olur inş yalnız johnny/keanu reyis olmadan garip olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 evrende malzeme çok ama kimse bi keanu reeis olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 orjinal witcher ve cp2077 kadrolarından doğru düzgün kimse kalmadı cdprde bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 şu asıl ekip gitti iş bitti denen durumlar da bir garip. mesela blizzard'dan ayrılan ve warcraftları, wow'u diablo 2 gibi kültleri çıkaranlar da hepsi bıraktı ama hiçbirinden o kalibrenin yanına yaklaşan oyunlar da gelmedi. galiba önemli olan bu ekipleri yenileri ile doğru transition yapmaktan geçiyor. sonuçta oyun dediğimiz şey teknik kısımlarından bağımsız tuturak bir eser ve belli dönemlerde belli kişiler o yaratıcılığının nirvanasını veriyor sonra bir daha oralara çıkamıyor belli sebeplerden. hatırladım da blizzard north ekibi dağıtılınca hellgate london u çıkarmışlardı ne hype vardı o oyuna dfgdf. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 (düzenlendi) Bunlari Star Wars / LOTR gibi topiklerde konusmustuk. Dedigin cok dogru, bu is zaman ve ortamin sartlariyla cok alakali. Yillar sonra Paul McCartney'e soruyorlar nasil yazdiniz bu sarkilari diye ben bile bilmiyorum diyor. Ilham dedigimiz sey sartlar zaman ve kisilerin icinde bulunduklari ortamlarla cok alakali. Herhangi bir artistic durum icin gecerli bu elbette ki genelde bunlar zihnin otesinden gelen durumlardir. Onlari ozel kilan o zaman o emekle baska bir bakis acisiyla belki daha az kaygiyla tum enerjinin aktarilarak yapilmasi. O yuzden kult dedigimiz seyler tekrarlanamiyor. Ayni ekibi getir tekrar bir araya dedigin gibi istesen de oyle bir cikartamazsin. Insan uzerinden ornek vermek gerekirse butun organlarini tekrar birlestir tekrardan bir sen yaratabilir misin - zor ruhun olmadan. Adamlar 5. kere filan resetledi WoW Classic'i. Hala acip acip bakiyorum full oynamasam da. Oyle efsane bir is cikarilmis ki, kendileri de farkinda degillerdi muhtemelen. Kasım 30, 2024 Sotto tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 ya 1985 olsa 1-2 kişi yapıyordu oyunu, şimdi 100-500 kişinin arasına kimi koysan seyreliyor sonuçta. 3-5 kişiden ziyade ekibin bütünü nasıl çalışıyor gelinen noktada. lead director, lead designer gibi roller hala önemli ama direktifi uygulayabilecek mi diğer pozisyonlar. kim bilir ne kadar "bunun altından kalkamayız" deyip kenara konan şeyler oluyordur. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 O da var da su Half Life belgesellerini izleyince olayin zaman ve sartlar ile ilgili oldugunu goruyorsun. Dunyadaki hemen hemen her sistem zaman ilerledikce efficient olmustur ama ayni zamanda yaraticiliktan da cok goturmustur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 her şey zamanla alakalı olmak zorunda değil. her dönem güzel oyun çıkıyor. ekip işlerinde leadler en önemli pozisyonlar ve cdprda neredeyse bütün leadler ayrıldı firmadan tabi ki w4ün de orionun da güzel oyunlar olmalarını istiyorum ama açıkçası çok da umudum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Sotto, 30.11.2024 19:55 tarihinde dedi ki: Adamlar 5. kere filan resetledi WoW Classic'i. Hala acip acip bakiyorum full oynamasam da. Oyle efsane bir is cikarilmis ki, kendileri de farkinda degillerdi muhtemelen. İnanılmaz bu gerçekten. Geçen hafta yeni Fresh açtılar.. Bu sefer de Dorf Warrior açıp girdim öyle chill chill takılıyorum, ecnebilirin tabiri ile oyun tam bir "journey" Zaten yalayıp yutmuş olduğum Naxx'ı Cthun'u defalarca farmladığım oyunda bir ton t3 karakter vs dizmişim, Deadmines'da Smith abi 2hand rare'i atınca yine çocuk gibi seviniyorum sdf. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 önemli olan amatör ruh, mavra, cd vermemek .... 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 pattisliborek, 30.11.2024 19:39 tarihinde dedi ki: şu asıl ekip gitti iş bitti denen durumlar da bir garip. mesela blizzard'dan ayrılan ve warcraftları, wow'u diablo 2 gibi kültleri çıkaranlar da hepsi bıraktı ama hiçbirinden o kalibrenin yanına yaklaşan oyunlar da gelmedi. galiba önemli olan bu ekipleri yenileri ile doğru transition yapmaktan geçiyor. sonuçta oyun dediğimiz şey teknik kısımlarından bağımsız tuturak bir eser ve belli dönemlerde belli kişiler o yaratıcılığının nirvanasını veriyor sonra bir daha oralara çıkamıyor belli sebeplerden. hatırladım da blizzard north ekibi dağıtılınca hellgate london u çıkarmışlardı ne hype vardı o oyuna dfgdf. bazen ekip kadar ekibin nasıl çalıştığı da önemli. mesela Left 4 Dead 2'yi efsane oyunlardan biri yapan ekip gitti Evolve ve Back 4 Blood gibi iki uyduruk oyun yaptı. bir video vardı, L4D2'yi nasıl Valve'ın adam ettiğiyle alakalı. ama yine de diyorsun ki "o deneyimden hiçbir şey mi öğrenememişler", ama öğrenememişler işte... bir de Diablo 1 gibi efsane bir oyunu yapan ekip sonra gidip Hellgate London'u yapıp cörtlüyor. ama sonra o ekipten sadece David Brevik çıkıp gidip Marvel Heroes yapıyor, çok keyifli bir deneyim sunuyor. demek ki bazı oyunlarda birisi oyunun esas beyni olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Bone, 01.12.2024 20:18 tarihinde dedi ki: ama sonra o ekipten sadece David Brevik çıkıp gidip Marvel Heroes yapıyor, çok keyifli bir deneyim sunuyor. Şu çok güzel bi oyundu ya. Disney Marvel i alınca kapattı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 (düzenlendi) yeni patch gelmis: https://store.steampowered.com/news/app/1091500/view/514069779412157218 Following Act 1, Johnny will now sometimes appear in the passenger seat while V is driving to comment on and react to what's happening. Aralık 10, 2024 Norak tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 çıktığından beri bekledim. En sonunda başladım oynamaya. Update de yapmıyolar artık diye bi dolu mod indirdim, update çıkardı herifler. Modlar filan da yalan olmuş hep sdf 2.1 rollbackleyip öyle devam edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2024 abi sorma, daha 3 hafta önce filan bitirdim ben de nasılsa artık update gelmez diye ha gerçi çok acayip değişiklikler gelmemiş benim işime yarayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar