Komutan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Contagion var. Eskiden hackler daha mı güçlüydü hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 axedice, 28.09.2023 16:09 tarihinde dedi ki: Şöyle bi baktım skill treeye, heçkırlıkta eski OP heçkleri göremedim contagion bilmemne. Nasıl yapmışlar onu stealth hack gidince herşeye tek atılmıyor mu artık? samuraya dondugumden oralardaki perkleri detayli incelemedim, oynamis biri daha net yazar. bildiklerim: contagion spread edip patlatmaca gibi seyler var. int only degil artik netrunning, sinerjiler var. monowire'da ram recovery var mesela. tech aliniyor. yanina body alan da var, reflex alan da var. eskisi gibi stealth netrunning anladigim kadariyla yine mumkun fakat gereksinimleri daha yuksek ve oynanisi eforlu. sadece perkler degil sistem de degisti. araclari hackleyebiliyorsun. (sanirim sadece very hard'da bu) netrunner disinda dusmanlar da seni trace/hack edebiliyorlar ama sadece bir tanesi yapiyor. ping gibi ray cikiyor aranizda. hacklerden biri direkt olduruyor. fakat hepsi engellenebiliyor. her sey cooldownda yakalanmazsan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 (düzenlendi) v2.0 ve Phantom Liberty son buyuk updatelermis cp2077 icin. Biraz daha bugfix vs yapip sonraki projeye gececeklermis, o da buyuk ihtimal 2. oyun. Eylül 28, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 ee multiplayer'a noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 hala oynamadım bunu ve RDR2yi, negüzel kuponlan 120 tlye aldıydım ikisini toplamda Epicten hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 quixef, 27.09.2023 19:55 tarihinde dedi ki: Konpeki Plaza ya kapıyı glitchleyip girebiliyorsun tekrar Youtube da var nasıl yapılacağı, double jump ı alıp deneyebilirsin, çünkü Saburo'nun üzerine de bıçak eklemişler ve kılıcıyla set gibi çalışıyor kaçırmamak lazım. bu sekilde sonunda katana sahibi oldum. hep boyle miydi bu katana isi bilmiyorum. katanali dusmandan bile dusurmesi zor broken dusme ihtimali yuzunden. su vidyodan yardim alip yaptim belki birine lazim olur: Spoiler kapiyi araba kapisiyla glitchliyoruz fakat olmasi icin belirli bir acisi var sanki. ilk denemelerde olmadi, arabayi paralel yerine biraz aciladim oyle oldu. bicak ve kilicin birbirine verdigi bonus kagit ustunde guzel ama pratikte yavas kaliyor zira throw/atak+switch+atak yerine x tane atak verebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 arcane, 29.09.2023 22:12 tarihinde dedi ki: bu sekilde sonunda katana sahibi oldum. hep boyle miydi bu katana isi bilmiyorum. katanali dusmandan bile dusurmesi zor broken dusme ihtimali yuzunden. En kolay katana daha oyun başında account u GOG ile linkleyince geliyor https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Black_Unicorn Sonra, Afterlife ta başlayan bir side mission var "Big in Japan" diye oradan şu geliyor: https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Scalpel Evelyn Parker'ı kurtardığın elektrik santral binasında forge gibi bir şeyin ağzına Update 2.0 ile şunu eklemişler: https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Errata Judy görevlerinin sonlarına doğru https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Tsumetogi Bu da Oda'dan düşüyor şu Arasaka floatlarının etrafındaki sniperlar görevinde https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Jinchu-Maru Hadi hayırlı kesişler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 (düzenlendi) Bende o iconic katanaların iki tanesi ve Saburo’nun bıçağı var ama yakın dövüş yapmadığım için kullanmıyorum. Kullandığım revolver, precision rifle ve sniper rifleların ise hiçbir iconiclerini bulamadım henüz. Elbette guidelara falan baksam bulurum da yapmak istemiyorum. Neyse ki en azından bir sürü iconic pistol buldum. Eylül 30, 2023 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 evet malesef onlari da bilmiyordum ama o mesaji yazdiktan sonra kesfettim ve hediyeleri topladim. black unicorn statlari saburo'nunkine epey yakin. ama az farkla daha kotu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 Komutan, 30.09.2023 16:27 tarihinde dedi ki: Bende o iconic katanaların iki tanesi ve Saburo’nun bıçağı var ama yakın dövüş yapmadığım için kullanmıyorum. Kullandığım revolver, precision rifle ve sniper rifleların ise hiçbir iconiclerini bulamadım henüz. Elbette guidelara falan baksam bulurum da yapmak istemiyorum. Neyse ki en azından bir sürü iconic pistol buldum. En iyi iconic revolver random bir NCPD görevinden crafting spec olarak düşüyor, Comrade's Hammer. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2023 (düzenlendi) son versiyonda kolay olusan bir bug var, relic glitch efektleri kalici oluyor. su diyalog opsiyonunu secince oluyor: cdprojekt fix yolda demis gunler once ama henuz duzeltmemisler. spoilera koydugum duzeltme yontemi bende ise yaradi. 6 body istiyor. (gorilla arms +2 veriyor) Spoiler brendan'in questini yapinca duzeliyor: Ekim 1, 2023 arcane tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 twitch droplari bugun devam ediyor olmasi gerek 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Amazon Prime'da aşağıdaki silahı veriyormuş. Resmen oyunu full content oynamak için kapış kapışa maruz bırakılıyoruz. https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Chesapeake "Can be acquired through Amazon Prime Gaming from September 26, 2023 through October 23, 2023. It is automatically added to V's stash." 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 fitbacı rip indirdim 2.0'ı, dün baya geç indi azcık bakayım diye girdim çıkamadım resmen görevden hoş olmuş. dlss falan ayarları biraz kurcaladım ve tam anlamadım ama grafikler iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 chesapeake guzel. ranged dash buildlik tam. smart lazim degilse shock nedeniyle fenrir daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Anonymous Content ile live-action yapim icin anlasmislar. https://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_Content 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 dizi olsun dizi, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 türkiye'ye gelmez, fazla anarşik gelirse de sansürlü gelir "uyan samuray, lanet olsun bu şehre meydan okuyacağız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2023 sakaci misin arasakaci mi cozemedim 1 3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 ana oyun ciktigindan bu yana exp. ve marketting dahil $125 milyon harcamislar. https://www.ign.com/articles/cd-projekt-spent-roughly-125-million-turning-cyberpunk-2077-around-post-launch asil oyunun kendisi $316 milyon'a malolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 bu süreç içerisinde bolca kazıklandıklarına baya eminim. ilk oyunun testleri için yanlış hatırlamıyorsam outsource kaynak harcamışlar. ama ilk oyunun bugları ortadaydı gayet, test filan edilmeden millete boş beleş para ödemişler işte... büyük projelerin de böyle sıkıntıları var işte. düzgün takip edemeyince işin ucu kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 QA ne rapor verdi bilemem ama herkesin farkedebilecegi kadar sorunlu bir oyundu. calisanlarin farketmemesi inandirici degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Norak, 08.10.2023 11:55 tarihinde dedi ki: ana oyun ciktigindan bu yana exp. ve marketting dahil $125 milyon harcamislar. https://www.ign.com/articles/cd-projekt-spent-roughly-125-million-turning-cyberpunk-2077-around-post-launch asil oyunun kendisi $316 milyon'a malolmus. ben merak ettim baktim bu adamlara gecen, lisede korsan cd satarken tanismislar, orjinal getirelim madem demisler sirketi acmislar import icin. ben cok sevdim oyunu, edgrerunner gigi geldi, once diziyi bitirdim sonra gigi yaptim, izleyen biri icin de cok tatli olmus. . Ama izleyin mutlaka yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 hatta bir itemi baya diziden ogrendim ondan sonra oyunum degisti, sandevistan oncesi ve sonrasi diye bende oyun, tam oyunun arasinda oyle bi kisa sezon olmasi cok guzel bi tecrube, degisik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar