Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 cyberpunk için games as service demiş ilk paragrafta, gwent çinse bile ikinci paragraf. yoruma açık olabilir elbet ama benim de anladığım şey bir kere ver kurtul olmasını istemiyor bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 E size ne abi online oynamak için almayacaksınız zaten RPG yi alacaksanız bile - asıl olayı single player olan oyuna lootbox lu multi koymalarında hiçbir sıkıntı görmüyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 saf misin tuketici dusmani mi? bir de size ne ne demek lan. asil sana ne diyalogunu skipleyecegin oyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Gördüğüm en komik ad hominem olabilir hocam diyalogu skipleyecekmişim ahah iyi güldüm. Sen konsolda Japon RYOsu oynarken ben Planescape'de diyalog okuyordum :) Dediğim şu: Cyberpunk 2077 yi RPG öğeleri için alacağız - üzerine yerleştirilmiş opsiyonel bir multiplayer modunun kozmetik lootbox u olmuş olmamış sizi niye ilgilendiriyor? Tüketici düşmanlığı olması için BF2 deki gibi herkesin oynamak istediği karakterleri lootbox a koymaları falan gerekiyor bence, kozmetiğe hiç itirazım yok. Path of Exile en güzel örneği bunun misal - kozmetikten çılgın para yapıyorlar ama umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 http://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-could-feature-a-huge-living-city-and-seamless-multiplayer/#comment-jump http://massivelyop.com/2016/11/07/cyberpunk-2077-may-be-an-mmorpg-in-disguise/ cyberpunk 2077 mmo'msu olabilir diye haberler vardı. dragon's dogma, borderlands gibi bişi yapıcaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Online service olayı gwent için, ileriye model oluşturacak diyor. Ordan ne çıkar bilemiyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=GWM8x6Y6cXU EA diyip öğürmeleri falan ahah iyiydi. Ama elemanın yatırım toplamak için verdiği söyleşiyi biraz abartıyorlar gibi Cyperpunkın multiplayerı GTA gibi bişi yapmaya çalışıyorlar, 2 senedir bilinen bi olay zaten gidip hükümetlerinden destek aldılar resmi proje sunup. İkisi birbirinden farklı konular. Ha yine de tutup cyberpunka p2w lootbox koyarlarsa cdpr in de hakkını verir refundları basarız ama ortaya öyle bi kanıya yol açacak bilgi yok, ben en fazla vanity item skin vs koyacaklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Orijinal söyleşi şu: https://www.youtube.com/watch?v=Rwx1N5BbqaY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Ahah clickbaiting at its best olmuş olayın çıkışı yalnızca buysa, ben izlediğim diğer vidyalarda büyük projeleri de monetize etmekle ilgili bişey demiştir diye düşündüm ordan vanity item vs. diye bi mantık yürüttüm ama herifin tek söylediği Büyük projelerin arasında devamlılık sağlayacak online tabanlı küçük projeler yapıp devamlı gelir elde edeceğiz, bunları da büyük projelerle bağlantılı yapacağız. Gwent-Witcher bağlantısı gibi. Bide gwent olan herkeste gog da var, cataloğumuza exposition artıyor bide çapraz promosyon yaptık mı miss falan demeye getirmiş. GOG için Battle.net/steam arası bişi düşünüyor herifler. Şeyi de görürürz kesin gwentten 50pack alana işte x oyunda %90 indirim bilmemne. EA battlefront faciasından sonra vay CDPR da bu yola giriyor diye felaket tellallığı kolaylaştı tabi, ha bi taraftan şu paranoyak durum işime de geliyor itiraz etmiyorum, böyle fikirlere kapılan firmalara daha ortada fol yumurta yokken tepki gösterip doğru yolda kalmalarını sağlamak lazım. Sonuçta birer deno değiliz ki. Iyyy deno https://media.giphy.com/media/owbp1CzIuv8Ig/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 resmi twitter hesabindan: said: Worry not. When thinking CP2077, think nothing less than TW3 — huge single player, open world, story-driven RPG. No hidden catch, you get what you pay for — no bullshit, just honest gaming like with Wild Hunt. We leave greed to others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 based slav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 cdpr için 1 dklık saygı squatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 şu oyuna yaptığım hype'ı hiç birşeye yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 gwent en p2w olmayan f2p oyun sanırım, tonla free keg veriyolar sezon arası, hatta beta oyuncularına 50+ keg falan verdiydiler. kısaca cdpr'de yamuk olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Sam bi hevesle cpr'a gecirmeye hevesleniyodu ama yarim kaldi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Collectors Ed duyurdukları an alcam ne kadar tutarsa tutsun, Witcher 3 yerine Fallout 4'ü collectors aldım, pipboy falan güzel de oyun tırt çıktı. Griffin heykeli yakışırdı rafıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ya nette baya "cdpr müdürleri elemanları kırbaçlıyor, middle management yok, 3-5 dinozorun kaprisleriyle yönleniyor development. aylar süren crunch time'lar var. he ama vegan kantinimiz açıldı :)" geyikleri dönüyordu. ben ondan tırsıyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 o tarz dedikodular en son CCP WoD mmo yaparken vardi. sonu cok kotu bittiydi. ilginc bir not olarak simdi CDPR'e nasil bakiliyorsa o zaman CCP'ye oyle bakiliyordu. ben de bel baglamistim :( nazarboncugu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 zaten bu haberler w3 yapımı sırasında çıkmıştı, kırbacı azalttılar diye çıkamadı bu oyun 5 senedir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 oyunun motorounu yapmayi bitirmisler bu arada, calisiyormus, artik oyunu yapmaya baslayabilirler sanirim sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 oleey be! hedef 2023! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Wicher 3’den pahalı olacakmış bu çünkü daha muhteşemmiş ve daha çok satacakmış. CEO Kicinski buyurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bu cprd deki arkadaş sayımız az paso adam alıyoz şu ara dedi grup fotolarıda harbi az 40-50 kişi genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 https://imgur.com/a/QgFVF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Oo ver görevi osbirciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 kadının teki gösterip vermese 50 sayfa olmuştu. bannerlord yapınca np. sexist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar