Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Norak said: semihçekici kırkbin - in the grim darkness of the semih cumhuriyeti, there is only tayyip real dark future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Frostbite said: Zep said: patice bu herifi twitterdan trollesek ne güzel olur ya ben varım ama twitter ım yok .. siz yazın buraya ben reply ederim dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Theridone said: said: madem başbakanı milyarlarca insanın duaları koruyor, ne diye koruma ordusuyla geziyor? allaha mı güvenmiyor, dua edenlere mi? şunu yazacaktım da tvitırdaki vatandaşın tviti hızla yayılmış,burada da paylaşılmış. ek olarak şunu diyeyim...bizim sultana milyarlarca kişi neyin duasını ediyor yahu? bakan saymayı mı bilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Feamer said: sevgili egemen çok fazla imperial guardlar ile oynamış lora fazla kaptırmış, birazda eldarlarla oynamasını tavsiye ediyorum, belki ibret alır off açayım bi soulstorm oynayayım bu gece <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sparkcaster said: ab ilişkileri bakanı gizli işsiz işte geçen de türkiye suriyeyi 4 saatte yok eder dedi, ahahah ben bunu yazarken ardeth üstte alakalı karikatürü koymuş 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 lan twitter'dan ilgi manyağı bi account açtırıp oradan onbinlere benim için dua mı ettirsem acaba? belki bitmeyen lanetim biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 6 sıfır atmayı unutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Xenocide said: abi neden bilmiyorum ama o fotoğrafa şöyle bişey yapasım geldi, durduramadım kendimi. içgüdüsel olsa gerek; http://i.imgur.com/ECwMs.jpg ahahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 gif olsa win, boyle donerli filan, saykodelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 döndürürüz abi. var di mi döndürecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahaha gif için bakim bi dedim karadır kaşları diye bir şey çıktı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Zep said: bu herifi avrupa ile ilişkilerden sorumlu bakan yapmaları daha da şaka. herif tüm avrupayı trollüyor her toplantıda. Zaten oraya düzgün adam da getirseler giremeyeceğimizi biliyorlar, girip girmemeyi de çok sallamıyor bu hükümet. Haliyle boşta gereksiz koltuk gibi, kimi koysalar olur, işlevi olan kurumlarda ayak altında dolaşmasın diye onu oturtmuşlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 fenn said: Kim koruyor olm karar verin. Dualarla mana shield mı açıyorlar yoksa işin içinde kaslı body builderlar mı var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 milyarlarca mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 belki bütün müslümanlar dua ediyodur hristiyan gazıyla bize de saldırmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar