Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Keşke sene başı biraz daha paramız olaydı, ya da Olcay'a verilecek 1 milyonu Salih'e gömeydikte kaptırmayaydık :( Fernandes ve Oğuzhan'ın arkasında direkt oynardı. Samet zaten direk 11 olarak düşünüyordu onu,

Gerçi Oğuzhan'ı hiç istemiyordu Samet, zorunluluktan oynattı ve o maçta kendini o kadar iyi gösterdi ki değişilmezi oldu. Yine öyle bir şans anı gerekirdi bu üçlü için, o zamana kadar Fernandes-Salih-Necip olurdu asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

applev0dka said:

abi semih'in durum farkli biraz..gs'de 10 tane stoper varmis ta terim semihi secmiş gibi bir hava yaratmaya gerek yok..

o takımda semih oynamasa gökhan zan oynucakti ki, aklı olan adam zaten semihi oynatir yani :D

her dk ay kolu cıktı mi,ay sakatlandi mi flan diye stress yapana kadar, zaten ligin en kötu stoperi olan adamdan daha kötü olamazdi semih yani.. ( ki semih hala tam olmadi bence,evet cok iyi kesici özellikleri gelişti 1.5 senede fakat yine ölumcul hatalar yapıyor, yaşına oranla normal gayet)

Abi yerine adam olmaması farklı birşey. Semih de oynamasa semih de olmayacaktı, bu kadar iyi duruma gelemeyecekti elbette.

Genç futbolcu oynayarak pişer. Hata da yapacak, maç da kaybettirecek yeri gelecek. Bunlardan korkarak oyuncuyu maça sokmazsan, illa sokucam diye tr kupası fln beklersen ohoo, ehliyetim var ama kaza yapma ihtimalim var diye trafiğe çıkmıyorum demekle aynı şey.

O gençler 80. dk da selçuk fln gireceğine oyuna girseylerdi şimdiye daha iyi durumda olurlardı diyorum.

yok abi ben senin gelmek istedgn noktayi anladım, ve haklısın da zaten.
hani 1 tane mac tecrubesi 100 tane antremana bedeldir, oyuncu antremanda degil macta pişer eyvallahda. işte sampiyonluga giden takımlarda oyle kolay olmuyor o olay.

semih olayinda demek istedigm, o takımın stoperi olsa,semih tr kupalari oyuncusu olurdu. ft hadi genc adam cıkaralım da vatana millete hayirli evlat yetiştirelim demedi. koyucak adami yoktu onu oynatti, o da formanin hakkını verdi. Yoksa semihe cok guvendgnden büyük bir zevkle oynattgni pek sanmıyorum, kac yerinden terlemiştr ilk macinda.

Türkiyede iyi oynayan adamın arkasnda durmak kolay abi bide öyle bir gercek var, Uzun bir forveti vardi kaybolup gitti gs'nin onun arkasnda dursaydi ülkenin forvet sıkntsna çözum olurdu terim, ama bir macta bos kaleye gol kacirdi bidaha yüzüne bakmadi kiralandi falan. mehmet battaldi sanrm adi yanls olmasin.

o yüzden semih de ilk macinda 2 tane ıska gecse bidaha tr kupasında bile forma giyemezdi
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu iyi de, ilk maçında al 11 çıkar diyen mi var abi?

Önce 85'de alırsın, sonra 80'de alırsın. Bakarsın duruma göre ya son 10 dk almaya devam edersin, ya bazı maçlarda 70'lere inersin.

Hani hep selçuk üzerinden gidicem de fenerin kronik problemi selçuk o yüzden o en güzel örnek. Benim izlediğim fenerde selçuk dediğiniz adamın hatası, o gençlerin yapacağı hata ile aynı olur minimum. E bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba, onu alacağına 85. de al gençleri işte. Bu yetenekteki adamlar bu güne gelene kadar kaç maçta 11 çıkarlardı daha önce başlasalardı maçlara girmeye. Antreman eksiği fln da demeyin, antreman konusunda çok zamandır hazır olmasalar zaten daha buralarda olmazlardı, o ayrı bi konu.

Aykut kendini sağlama almak için gençlerin vaktinden çaldı işte. Şimdi dönüyor hatasından yavaş yavaş, ki kupa maçları olmasa bu kadar bile cesaret edemezdi ya, neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde Semih'in en büyük şansı yanında Ujfalusi gibi bir adamın olmasıydı. Ve yine onun kanadında çok formda bir Eboue'nin olması.

Geçen yıl çok fazla hata yapıyordu ama Eboue ve Urfalı'nın ekstra çabaları ile tolere ediliyordu. Ne oldu? Öyle öyle az çok kendini geliştirdi ve üstüne koydu. Bugün Ujfa olmadan da bir kademeye kadar performans gösterebiliyor.

Ben halen çok üst düzey bir adam olarak görmesem de bu ülkede Serdar Aziz ile birlikte en potansiyelli defans oyuncularının başında geliyor. Bana kalırsa normal şartlarda hiçbir zaman Serdar kadar iyi olamayacak ama birbirlerini çok iyi tamamlayacak iki oyuncu tipi görüyorum onlarda, ikisi de tam tamına piştiğinde bu ülkenin stoper ihtiyacı bitmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

meireles tükürmemiş lan

kendisinden özür dileriz

ha o yaptıgı hareketi baya agresif yapmış.delikanlı değilsin hareketi.tekrar tekrar yapmasındna dolayı alır 3-5 maç.

.tükürmediyse raporda yazmıyordur muhtemelen.hakemin salaldıgını sanmam görüntü ortada

ligtv de diğer açıdan görebiliyoruz.tükürmemiş net

arkadan öyle gibiydi tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

evet gösterilmedi maçta,sonrasını bilemiyorum.gerçi ben yine anlayamadım tükürüp tükürmediğini.

Çok net görünüyor abi tükürmüyor. El hareketi konusunda söyledikleride bana samimi geldi adam hayatında ilk defa kırmızı görmüş. O niyetle bunu yapan adam 29 yaşına kadar daha çok kırmızı yemiş olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...