Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Zaten sorun sen ben değil ama ailesini ekmekle anca doyurabilenlerin sorunu. Bu besin seviyesi ile elbette bunları yapan partiye oy vermeye devam edeceklerdir. Adam gibi beslenemeyince beyin gelişemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yanlış taktik. ekmeği iyice ucuzlatıp besin değeri olan et ve sebzeye zammı koyacaklardı. sırf ekmek yiyen halk iyice aptal olup zombiye dönecekti. daha fazla aptal olunur mu? olunur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Elektriğe %20 zam (%8 nisan %10 ekim) Doğalgaza %30 zam (%18 nisan %9.8 ekim) Ekmeğe %15 zam Benzin'e sayısız, hadsiz hesapsız zam alkole sigaraya abartılı zamlar %60lara varan vergiler Ötv'ye zam Ama sorsan enflasyon %3, ekonomi iyiye gidiyo. Buraya şöyle okkalı bi küfür gerekli de işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 balyozu yersin kafana. balyoz davasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ekmek yapma makinesi alma zamanı geldi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Sigara yemiyorum, ekmek içmiyorum, alkolde yakmıyorum zaten, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Rewendor said: Elektriğe %20 zam (%8 nisan %10 ekim) Doğalgaza %30 zam (%18 nisan %9.8 ekim) Ekmeğe %15 zam Benzin'e sayısız, hadsiz hesapsız zam alkole sigaraya abartılı zamlar %60lara varan vergiler Ötv'ye zam Ama sorsan enflasyon %3, ekonomi iyiye gidiyo. Buraya şöyle okkalı bi küfür gerekli de işte... Terörle mücadelenin güzel gitmesini unuttun bak olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Borastus said: ekmek yapma makinesi alma zamanı geldi o zaman Elektriğe, una ve suya zam geldi veya gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ekmek bulamıyorsanız kireç yalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 imdat resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ekmek yemiyorum ben zaten zararlı. Sebzelerin fiyatı artarsa yakarım herkeşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 1tl e satılan ekmek arası tavuk dönerleri etkilemeyecek bu zam gene. WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?!?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 onlar adeta enflasyona meydan okuyorlar 5 yıldır 1tl tavuk ekmek + ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Pamık şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 "ekmek bulamayan benimkini yesin" demiş birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yufkaya baslayin gencler daha efektif hem daha cok dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bahçeye tandır kurduk, etrafta ağaçta çok. 30 kiloluk Pak un aldık, suyu da çeşmeden alıyoruz. Anam pişiriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ekmek bulamayan YAL yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mm daha çok zam http://i.imgur.com/aqQqo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Br_m-lgj1es Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yiyen ödesin.. ..doğurdukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 off yil 2012 hala ekmk yiyn mi vr ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Xenocide said: zama %15 ekmek gelmiş arkadaşlar. artık ekmeğe zam gelmiyor, zama ekmek geliyor. durmak yok, yola devam (duble yol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Nekro said: off yil 2012 hala ekmk yiyn mi vr ki ya ++. ayrıca bi de hayat pahalanıyo, çok yadırgamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yiyenler düşünsün. ben pasta yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar