Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 On 24.02.2020 at 20:18, deftonez dedi ki: çalarsınız onu da oyunları torrentlediğiniz gibi. şurda pek sadece zırırlı yızılım değilmiş gibi derdin ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Sefiller sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 3 dakika önce, Cokomantis dedi ki: şurda pek sadece zırırlı yızılım değilmiş gibi derdin ama neyse bir derdim yok niye bir derdim olduğunu düşünüyorsunuz acaba. hırsızlık yapmakta bir sakınca görmüyorsanız o sizin ahlak anlayışınızla ilgili bir konu. ben de bazı durumlarda çalmayı etik dışı bulmuyorum. benden çalmadığınız sürece bir derdim olmaz, benden çalarsanız götünüzü keserim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 (düzenlendi) 7 dakika önce, deftonez dedi ki: umarım bir gün kafanın içindekini de kullanmaya başlarsın. manyak laf yazıp göndere bastıktan sonra şöyle bi gerinip sandalyende "şimdi ağzının payını aldı işte" diyip klavyenin üstüne boşaldın mı doğru söyle. Mart 5, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 yok klavyeye değil de senin fotoğraf makinesine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 32 dakika önce, deftonez dedi ki: bir derdim yok niye bir derdim olduğunu düşünüyorsunuz acaba. hırsızlık yapmakta bir sakınca görmüyorsanız o sizin ahlak anlayışınızla ilgili bir konu. ben de bazı durumlarda çalmayı etik dışı bulmuyorum. benden çalmadığınız sürece bir derdim olmaz, benden çalarsanız götünüzü keserim ama. 2 saat önce, deftonez dedi ki: içerlemek değil de acımak diyelim. dizi film torrentlenir de oyun torrentlemek için ayrı bir tür sefil olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 aklınca bir şeyleri boldlamışsın sanki tutarsızlık var gibi ama belli ki anlayamamışsın. senin bile anlayabileceğin bir şekilde anlatmaya çalışayım. "sizin ahlak anlayışınızla ilgili bir konu" demek "mutlak olarak ahlaksızsınız" demek değil. bunlar subjektif kavramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 karşı tarafa akıl verdiğinde kalanı sana yetmeyecekse, o işe hiç girme abim sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 bir postunda film korsanlamak helal, oyun haram demişsin. diğer postunda korsan filmlerde virüs bulaşamaz, oyunlarda elbet bişiler vardır ondandır bu serzenişim uyanın! babs demişsin. bir diğer postunda ise hırsızlık falan umrumda değil, benden çalmadığınız sürece demeye getirmişsin. ya ne diyon hacı sen açıkca söyle ne kadar hissen var. mesai bitimi, suyu boşalmış durumdayım zaten, senin postlar hücrelerimi yaktı ağzını kırım ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 bu sene balik yok demislerdi, megerse hepsi forumdaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 tam bilgisayarı kapatıp, ofisten çıkacakken masaüstünde b8.exe gözüme takıldı, tıklamadan duramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 (düzenlendi) 6 dakika önce, aquila dedi ki: bu sene balik yok demislerdi, megerse hepsi forumdaymis. ulan siz de madem troll, madem ava çıkmış, çıkarın yörüngeye hayret bi şey. balık mı seviyosunuz anlamadım BİZ SİZİ BOŞUNA MI MOD YAPTIK gelmişim 30 yaşına, bu troll mü bu ciddi mi uğraşamıyorum, boomerlığa gidiyoruz, twitterda kesin bilgi yayalım diyen 60'lık amcalar gibi atlıyoruz her şeye. Mart 5, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 valla ben kendi adıma yazdım, kaç yıldır cüce burada, geçen ay "key ver babs" diye sevimlilik yaparken şimdi adamın suratına "korsanlarım banane" demeyi kendinize yakıştırabiliyorsanız sözün bittiği yer. ayıplanmayı beklemeden insan kendi bir utanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 e key de vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 28 dakika önce, Sam dedi ki: valla ben kendi adıma yazdım, kaç yıldır cüce burada, geçen ay "key ver babs" diye sevimlilik yaparken şimdi adamın suratına "korsanlarım banane" demeyi kendinize yakıştırabiliyorsanız sözün bittiği yer. ayıplanmayı beklemeden insan kendi bir utanır. aslında ikisi de aynı yer çıkıyor "beleşçi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 iki sayfa escape'e cevap yetiştirmişsiniz lan, ben de acıdım hakikaten sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Şu oyunu korsanlamak hakikaten ayıp aşağı yukarı herkes bir şekilde alabilir bu oyunu burada. Ha key olsa tabii ki tercih ederim ama olsun olmadı bir şekilde alacağım çalışmıyor olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: iki sayfa escape'e cevap yetiştirmişsiniz lan, ben de acıdım hakikaten sdfsd. deftonez escape mi lan oha aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 bazı oyunlar var çok beklediğim hayplandığım. parasız dönemime denk geliyor. oluyor yani bazen pantolon cebinde kalmış beş lira falan arıyorsun sdba. neyse işte korsanlıyorum, ama çok geçmiyor en geç birkaç aya kadar alıp kütüphaneye ekliyorum steam'de. vefa borçlu olduğum oyunlar diyorum bunlara. oyunu önceden korsanda bitirmiş tüketmiş olsam bile alıyorum duruyor öyle ekli olarak. ya da varsa türkçe destekli ya da free dlc'li halini falan oynuyorum tekrar. şu an geçmişe yönelik sadece dragon's dogma kaldı alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 20₺ filandı o birkaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 13 saat önce, khalad dedi ki: Şu oyunu korsanlamak hakikaten ayıp aşağı yukarı herkes bir şekilde alabilir bu oyunu burada. Ha key olsa tabii ki tercih ederim ama olsun olmadı bir şekilde alacağım çalışmıyor olmama rağmen. ya bide korsanlamak baya eforlu bişey değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 kesin torrent sitesinde hangi download tuşuna basacağını bilmiyordur bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 On 05.03.2020 at 20:20, khalad dedi ki: Şu oyunu korsanlamak hakikaten ayıp aşağı yukarı herkes bir şekilde alabilir bu oyunu burada. Ha key olsa tabii ki tercih ederim ama olsun olmadı bir şekilde alacağım çalışmıyor olmama rağmen. early access oyunu (ne kadar content ile çıkaracakları tam bir soru işareti iken) iç piyasaya 150 tayyip dinarına çıkarmak ayıp. triple A değil bişi değil, bir EA oyuna yurtdışı pazarına 49.99 dolar fiyat biçmek ayıp.. oyunu korsanlamak ayıp. en iyisi tam çıkışını beklemek olacak sanırım. o zaman fiyatını 60 dolar olabilir belki ama en azından kötü bir oyun oynamam. hiç bir erken erişim oyun 150 lira ya da 50 dolar etmez. bok gibi yönettiler projeyi, 8 senede çıkara çıkara bunu çıkarıyorlar açsalardı madem kekstart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 1 saat önce, knox dedi ki: 8 senede çıkara çıkara bunu çıkarıyorlar açsalardı madem kekstart. ea de olsa çıktıktan sonra şunu desen tartışılır da görmediğimiz oyuna fiyatı rerörerö demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 2 saat önce, knox dedi ki: hiç bir erken erişim oyun 150 lira ya da 50 dolar etmez. alma o zaman, zorla mı aldırıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar