tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 ya sev ya terk et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 6 saat önce, HarveyQuinn dedi ki: ali erkinin ayrılması çıkışı çok etkilemez umarım Konu baska yerlere saptığı için arkada kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 3 saat önce, tiLi dedi ki: ya sev ya terk et Sev YAHUD terket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 damage verince silahın verdiği impact sesi değişmiş sanki? daha realistic belki ama less impactful olmuş. sound design'da sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) diskordda o kadar muhabbeti dondu ama baya weak gelmis yabgu meh. seo kasmaya clickbaite devam mehterboy. bi sen kimsin yeaa diyip 5 paragraf yazi yazmis ilginc cidden. Ağustos 3, 2019 Promenader tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) On 31.07.2019 at 01:34, HarveyQuinn dedi ki: https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,385717.0.html yabgu iş başında şu olayda ne gibi bi sıkıntı var ben cidden anlayamadım, hani bunu görüp "yazık" yazacak ne gördünüz? kişisel nefretlerinizi public ortamlarda ego mastrubasyonu için kullanacak yaşı geçmiş olmanız gerekiyor diye düşünüyorum. ha daha önce böyle bi şey yapmıştır, sonradan geri vites yapmıştır, vermemiştir hediyeleri vs. anlarım o zaman da, var mı öyle bi vaka? Yabgu'nun buraya koyduğu videolara arada bakarım, çok fazla takipçisi olmasa da adam ısrarla bi şeyler yapıyor, kötü de yapmıyor hani, muazzam olmasa da kendi çapında bi üretimi var. Cidden neyi rahatsız etti bu kadar? cCc olması mı? Ağustos 3, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 @Xenocide skinti oyun vaad edip sozunu tutmamasi degil, oyunu alabilmek icin adamin twitch'ine girmen baya icerik yoksunu bir kanali var ve takip ettigim kadariyla baya dar goruslu bir arkadas kendisi. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) Yav ne kadar bayağı ithamlar bunlar, gelmeyecektim, olur da biri denk gelir hakkımda yanlış zanda bulunur diye istemeye istemeye yine ileti atıyorum. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim ama cevap vermeyince de olmuyor, bu kadar da low muhabbet döndüreceğiniz, aklıma gelmezdi. Ben ODTÜ'de jüri de oldum, Akit TV'ye de çıktım, Hürriyet'te (Doğan'ken) de yıllarca yazılarım yayınlandı. Daha sayayım mı, bence kafi. Özetle open sen ne saçmalıyorsun :S ayrıştırmacılığın kitabını yazmışsınız. İçerik yoksunu, kime göre neye göre? Mesela YouTube cephesinde 6000+ abonem var ve iyi bir oradan artarak ilerliyor, zaten hedefim 10k idi. Laubalilik yok, sürü psikolojisi ile x izleniyor onuna alakalı içerik üreteyim yok, miribi irkidişlir yok... 6000 adam zevksiz, akılsız, bir sen ve senin gibiler mi über? Upload sorunu olmasaydı, yeni çözebildim, çözene kadar ara verdim, Twitch'te 100 paralı abonem vardı, yeniden bu rakama doğru ilerliyoruz, geçtiğimiz haftalarda partnerlik oranlarını tamamlayıp başvurumuzu da yaptık. Yanlış bilgi ile yanlış algı oluşturma çaban da gözümden kaçmıyor. Çıkmadan önce 3 tane Bannerlord hediye etmeyi planladık. 1 Facebook çekiliş, 2 Twitch'ten iyi klip alan ve 3 Twitch'te canlı yayın esnasında. Oyun çıktıktan sonra da bir bu kadar. İnşallah. + Ulan hediyeyi ben veriyorum, istediğim gibi veririm. Sen hiç x hediye edeceğiz, yapmanız gereken odandaki yatağına yat tavandan kafana düşecek diye bir katılım şekli gördün mü. İnanılmaz ya, şu konuya bile açıklama yazıyorum, 30 yaşında adamım vallahi hicap duydum yav. Son olarak şu ortamdaki olumsuz duruma yapıcı eleştiri getiren Xeno ve diğerler üyelere de teşekkür ediyorum, sizlere yeniden sabır diliyorum. Sinek küçük ama mide bulandırır, 1-2 abuk yorumla hakkımda yanlış zanda bulunulmasın diye yazdığım bu ileti Paticik'teki son iletim. Elveda :) Vallahi daha da yazmam. Israr etmeyin :P Bu kadar kendimi izah etmeme rağmen şu üsteki tiplerin iftira ve yaftaları kanıp beni tanımadan ve bilmeden hakkımda atıp tutacaklar için de bir önerim var, "erdem" kelimesinin manasına bir kez daha baksınlar... Ağustos 3, 2019 Yabgu tarafından düzenlendi ekleme, typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Online karakter olarak cok itici gelse de, adam alti ustu "Kanalimi izlerseniz bedavaya oyun alabilirsiniz" demis. Adami sevmeseniz de guzel bir sey yaptiginda en azindan susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 ohh paticik bi rahatlamis, temizlenmis ne oldu? yabgu gitmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 18 saat önce, openyoureyes dedi ki: @Xenocide skinti oyun vaad edip sozunu tutmamasi degil, oyunu alabilmek icin adamin twitch'ine girmen baya icerik yoksunu bir kanali var ve takip ettigim kadariyla baya dar goruslu bir arkadas kendisi. İçeriği gizle E ya napacakti abi, kimse babasinin hayrina beles oyun vermez, elbette bi seyin promotionu icin yapacak. İcerik olarak da oyun oynuyo iste. Baska beklentin varsa baska kanal izlersin. İzleyeni var, yaptigi isi "satin alan" var. Ortada dolandiricilik yok, false advertising yok. Alan memnun satan memnun bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 (düzenlendi) @Xenocide @neutrino dostum bu elemanin icerik bence zararli, cocugum/akrabam olsa izletmem. ortada dolandiricilik olmasina gerek yok, zehir gibi ideoloji asiliyor adam. ornek vermek gerekirse, panturkizm/panislamcilik/neoosmanlicilik-ecdatcilik. ok strateji oyunu oynuyorsun, (totalwar -micro gerektirmiyor-, geyik yaparsin di mi?) bu adam geyikle karisik islamcilik oynuyor. oyun forumunda boyle idealist islamci insanlari, ben tasvip etmiyorum. yoksa istedigi kampanyayi yapsin banane, birebir polemige bile girmem. izleyici sayisinin azligini upload hizina baglamasina da diyecek sozum yok Ağustos 4, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Laf yetiştirdiği mesajında bile araya alakasız bir şekilde kendi sitesine link koyma azmini tuttum . Böyle böyle olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 totalvur'da micro gerekmiyor diyen, esnaf internet kafesinde lan party yaparken turnuvadan elenince youtube'dan pro maç izlememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 We are pleased to announce a new partnership with NetEase Games, the online games division of NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES), one of China’s leading internet and online game services providers. NetEase will be helping us out so we can better serve our Chinese community with our existing and upcoming titles. This partnership will not effect our plans for other territories. We are excited to begin this journey together with NetEase Games and look forward to many years of future success working side by side. https://www.taleworlds.com/en/Home/News/302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 oooo cin'e giriyolarsa milyarlar gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 sat sat sat.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 oo p2w. %10 demıç veren angel wings gelsin çin pazarına hitap etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) Mount&Blade Immortal hayırlı olsun. Bannerlordun çıkacağı yok zaten, mobilden yürürler artık. Ağustos 5, 2019 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 ya ne partnerşipi, şirketi komple teslim edip giderler max 12 ay veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 co-founder ondan ayrıldı herhalde çinlilere sattılar komple aynen dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Cinliler'in sevecegi oyunu da ben sevmem muhtemelen, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 çinliler kopyasını yapmıştı zaten, aslını mı çalmaya çalışıyorlar şimdi lol. şimdi bir de egs exclusive filan olurmuş. gerçi o tencentti ama belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 güzel para knk https://gamasutra.com/view/news/348217/Chinese_publisher_NetEase_is_building_a_725_million_esports_park_in_Shanghai.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar