bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 2018 başında oynarsınız işte, heyecana gerek yok polished çıksın, 6 ay geç çıksın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 her bu başlığı gördüğümde girip single oynuyorum. o değil de bitiren var mı oyunu hilesiz hurdasız? bitiren dediğim kendi ülkesiyle bütün dünyayı fetheden? ben %50 falan fethettim de büyüyemiorm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 brytenwalda nasıl oynanıyor neler yapıyoruz oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 müzikler güzelde oynanıs pek hosuma gitmedi, 707 kisilik dusman ordusu haritada benden hızlı ilerleyip 25 vs 707 yapıyoruz. atla yüksekten kafalarına atlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 marksman said: müzikler güzelde oynanıs pek hosuma gitmedi, 707 kisilik dusman ordusu haritada benden hızlı ilerleyip 25 vs 707 yapıyoruz. atla yüksekten kafalarına atlıyorum mb warbandda onemsiz olan bir cok skill brytenwaldada onemli ve fark yaratiyor. forumlari oku character yaratmadan once, ogren. sonra 20 level aldiktan sonra cok gec kaliyorsun karakteri duzgun yapmakta. pathfinding falan cok fark ettiriyor. ayrica ne kadar yuk tasidigin, kac tane atin oldugu, ordundakilerin kacinin atli, kacinin yaya oldugu vs hizini etkiliyor. 10 kisilik party olsa hepsi companion olsa, hepsine at versen bile eger bol miktarda yuk tasiyorsan (her ne olursa olsun) yavaslarsin. ekstradan at ve donkey/mule bulundurman lazim. donkey/mule ozellikle inventory managemente de bonus veriyor. bin turlu sey var. o yuzden cok brutal bir mod brytenwalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Cevap için saol. Çantada 3 mule var bonus veren, bütün askerlerde hafif zırh ve yüksek hızlı atlar var. Yine de yakalıyorlar, zor olsun diye sacmalamislar bazı yerlerde. bunun gibi ordulara yanımızda ittifak ordusu varken dalmak gerekecek herhalde, Bunun gibi şeyler dışında mesela dövüş yapay zekası iyi, en dandik düşman bile iyi dovusuyor. Osmanlı modunu indirdim arasıra onla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 marksman said: Cevap için saol. Çantada 3 mule var bonus veren 10 a kadar gider yolu serbest at/esek bonusunun. 10 tane fazladan yani. said: bütün askerlerde hafif zırh ve yüksek hızlı atlar var. yaya asker varsa, 1 tane daha yaya asker yahut companion varsa cok yavaslatir. said: Yine de yakalıyorlar, zor olsun diye sacmalamislar bazı yerlerde. 700 kisilik lord ordusuna yakalaniyorsan bir seyler felaket yanlis demektir. ya senin hic pathfinding in yok, ya da partiye pathfindingli kimseyi almadin. mecburi lazim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 cücereis kovacak "gidin warbrand başlığında konuşun bunları" diye ama yine de sorayım: brytenwalda'da freelancer olayı var ya, party skill'leri çalışıyor mu? kendi surgery skill'imle patronun ordusundakileri ölümden kurtarabiliyor muyum mesela? ya da tracking pathfinding falan bir işe yarıyor mu freelance kasarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Kingdom Come: Deliverance ile aynı zamanda çıkarmayın bari... https://www.youtube.com/watch?v=czfPYoJ7PTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bu videoda da karakter sistemi yok gibi? su asamada eski oyunun en buyuk eksikligini nasil gelistirdiklerini gostermiyorlarsa iyiye isaret degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 1 sene öncesinin abi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 valla lan, 2017 de olduğumuz unutmuşum, (utanan smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 cüce değil de ben kovayım, warband'in kendi başlığında konuşun da yeni ne oluyor bannerlord için bakmayalım buraya brytenwalda konuşulurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 https://www.taleworlds.com/en/Games/Bannerlord/Blog/17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/288/tn_1235245586270.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Ne yazdın da sildin yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Steam'de sayfası açılmış yazdım ama benim cahilliğimmiş, bayadır varmış ben yeni görmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Keşke Cuce 2-3 bilgi verse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 cuce sistemin adami artik. agzindan ne cikiyorsa uzerine bir sene, yuz bug, bes yuz optimizasyon, onyuzbin rpg koyacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 warband multi gelsenize çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 warband siege güzel oluyordu 50v50 falan ama baya oldu girmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 belki öbür ay e3 var diye bişey söylemiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bence bize söyleyebilir ya onun içinse, e3'e gidmicez nasılsa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar