Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3d/Irakischer_Maler_um_1280_001.jpg/300px-Irakischer_Maler_um_1280_001.jpg dün yapsam mı espriyi demiştim ama burada anlayan fazla çıkmayabilir heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 vuvuzela ses mes yok lan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Abi siz duyuyonuz mu harbi bu sesi şimdi, yoksa tarihin gelmiş geçmiş en organize troll hareketine mi şahit oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 gece saat 1 sularında hayvan gibi duyuluyordu.istanbul anadolu yakasındayım.noluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Olm manyak mısınız işiniz gücünüz mü yok :/" Abi sura üfürülmüş" diyince inanan insan daha önce görmemiştim, garipsedim haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sadece duyanlar ölcekmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dün uyuyamayan bir arkadaş vardı bu yüzden, uyudu mu o arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 fosur fosur osura osura uyudum evi alıp götürseler ruhum duymaz suru mu duycam yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ulan bu mevzuya şu an inanabiliyorsa insanlar ayın yarılmasını asanın yılana dönmesini vs. o dönemde yedirmek zor iş değilmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yok arkadaş insanlar bu kadar gerizekalı olmamalı.yıl 2012 ve insanlar böyle bir konuyu ciddi ciddi tartışıyorsa sura çoktan üflenmiş demektir. akıl var mantık var kıyametin gelişinin habercisi bir ses balkona çıkınca duyulabilen evde duyulamayan bir ses olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sıkıntıdan. insanların hayatları fena monoton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 duyulan ses böyle alakasız trafo sesi gibi bişiyse ben 3-4 senedir ara ara duyuyorum ve garipsiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 koskoca archangelın bir ses çıkarabilmek için aynı insanlar gibi düdük öttürmek zorunda olması :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ginaly said: ulan bu mevzuya şu an inanabiliyorsa insanlar ayın yarılmasını asanın yılana dönmesini vs. o dönemde yedirmek zor iş değilmiş be. ben diyorum bi tarikat kuralım diye. sonra gelsin dasaaa'nın melekleri gitsin ginaly'nin hurileri... kasa ile nakit para da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ren said: sıkıntıdan. insanların hayatları fena monoton. aynen öyle ya. ben baya inanmak için zorluyorum kendimi zombie apokalipsin gerçek olabileceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 evet dasaaa said: zavallılar. hayatımızda hiç ilginç bir şey olmayacak. farklı, fantastik şeylerin hiçbirisi gerçek değil. uzaylılar amerikan başkanı ile fotoğraf çektirmeyecek, dünyanın sonu gelmeyecek, gelecekten gelen insanlar olmayacak, kimsenin süper güçleri olmayacak. gerçekten heyecan verecek, şaşırtacak olayların hepsi yalan, hiçbirisi gerçekleşmeyecek. her şey alabildiğine sıradan ve alabildiğine strese, kaygıya bulanmış bir normallikte sadece. hepsi bundan ibaret. gerçi ilginç şeyler duyduğunuzda bunlara inanıyorsanız, ya da kulak veriyorsanız içinizdeki çocuk ölmemiş demektir. bırakın sağ kalsın. dünya gerçekten iğrenç bir yer. lanet, sıradan, sıkıcı. ilginçlik olsun diye kapı önündeki kedilerin burnunu silip besleyen kadınları izledim 20dk önce. çünkü hayat çok sıkıcı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 @dasaaa evlen sen evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ben benim kedinin karşısına geçip izliyorum onu, bir süre sonra arkasını dönüp uyuyor. Halbuki gözlerinde bir ışık belirse bir şeyler anlatmaya çalışsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 belki uyumuyor, aslında telepati aracılığıyla iletişim kurmak için yoğunlaşıyor olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Nako said: Ben benim kedinin karşısına geçip izliyorum onu, bir süre sonra arkasını dönüp uyuyor. Halbuki gözlerinde bir ışık belirse bir şeyler anlatmaya çalışsa... abi köpek olsa havlamayı çeviren aletler var. ne güzel. şu duvarlar dile gelse de konuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Yaaa abiiii... haber olmuş mal yeminle bu gazeteler ya ............................................________ ....................................,.-'"...................''~., .............................,.-"..................................."-., .........................,/...............................................":, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./..................................................,:'^'..} .............../...................................................,:"........./ ..............?.....__.........................................:'.........../ ............./__.(....."~-,_..............................,:'........../ .........../(_...."~,_........"~,_....................,:'........_/ ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....} ...........((.....*~_......."=-._......";,,./'..../"............../ ...,,,___.'~,......"~.,....................'.....}............../ ............(....'=-,,.......'........................(......;_,,-" ............/.'~,......'-...................................../ .............'~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............'=~-, .....'=~-,__......',................................. ...................'=~-,,.,............................... ................................':,,...........................'..............__ .....................................'=-,...................,%'>--=='' ........................................_..........._,-%.......' ...................................,<'.._|_,-&''................' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 clownbaby said: duyulan ses böyle alakasız trafo sesi gibi bişiyse ben 3-4 senedir ara ara duyuyorum ve garipsiyorum onu. evet bende ara ara duyuyorum o sesi desem ? ama şu videolar daki ses çok bariz başarısızlık örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sur'a üfürüldüü ğü zaman konu açıcak vakit kalmayacak olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bu arada duyulan ses fake değil.Yani biliyorum şimdi ne desem boş saçma gelecek dalga geçeceksiniz fakat bende duydum ._. Tabi sur falan beni pek alakadar etmediği için buna bağlayamıyorum hatta hiç bir şeye bağlayamıyorum.Bu arada videolarda ki sesler half life ve filmin ismini unuttum o filmden alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar