Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Resim her şeyi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bu olayın arkasındayım ama, kaldırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bu tum devlet okullarinin da parali olacaginin ve malum grubun kontrolune gireceginin mujdesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 üniversite imtihanları soruları ortaöğretim müfredatına göre hazırlanmıyordu , dershanelerin müfredatına göre hazırlanıyordu. bu olay doğru tamamen kalksın hatta özel ders veren hocalarıda atsınlar meb'den falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 @Gerge Abi "eski düzen"i kaldırırken kendilerine uyan "yeni düzen"i getiriyolar. Dershanelerin kalkmasını desteklemenin hiç bi anlamı yok. Yaptıkları her iş bu çok basit ama -belki de senin gibi söyleyenler yüzünden- bi şekilde işleyen bi yöntem. Asıl yapılması gereken kabak gibi ortada, onu da görenler ya korkuyo ya susturuluyo ya kaçıp gidiyo ya da birbirine düşürülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yine ne rantı dönüyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Türkiye'de ilk kez devlet, özel okulda okuyan öğrenciye nakit destek verecek.Devlet, özel okulda okuyan her öğrenci başına yıllık bin 500 lira ödeyecek. Böylelikle, yüzde 3 olan özel okulda okuyan öğrenci oranı yüzde 50'ye kadar çıkacak. http://www.konhaber.com/yeni/yazdir.php?id=67778-EGITIM-Herkes-ozel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 gerçek olmamalı böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 cemaati patlatacaklar. hoş onların okulları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 konhaber nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 şimdi ben kaldırmayın desem kaldırmayacaklar sanki. o yüzden kaldırın abi ne diyeyim. dersane çok aptal birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Dershaneler özel okula çevrilecek işte. Eğitim paralı olacak. Birey dershanesi Birey okulları olacak işte gireceksin devlette destekleyecek oradan mezun olacaksın. Yani parası olan gidecek bu okullara diğerleri devlette kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ha diyorsun ki fem lisesinden mezun olunca kapılar açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 samimi olmadıgını bildigim halde inanmak istiyorum. bi de cemaate laf atmıs sanırım kim gucenirse gucensin diye.cunku dersanecilik pastasının en buyuk dilimi cemaate ait.sadece maddi yonden de diil,kendi ideolojilerine gore adam yetistirip,devsiriyolar. dershaneciligin kaldırılmasına gelirsek cok guzel bir uygulama olur.fakat bunun icin ileride dogacak sorunlara engel olmak icin buyuk calısmaların yapılıp altyapısının saglam zemine oturtulması lazım.anaokulu ve süt dagıtımı gibi gelisiguzel yapılırsa hali hazırda kotu durumda olan egitim sistemi daha da kotu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 o deil de dershaneler 30-40 senedir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 tamam abi iste dersanelerin palazlanması ile nurcuların etkili olmaya baslaması paralel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ahmedinejad said: cemaati patlatacaklar. hoş onların okulları da var. :) alakası yok. dershaneler özel okul olacak. Sağlık sektöründe yaptıkları gibi eğitim sektörü de tamamen parası olanın eğitim göreceği bir sistem olacak. Cemaatin işine gelmese kaldıramazlar bu sistemi. 10-15 sene sonra görürüz istatistiki verileri devlet okullarının özel okullar karşısında nekadar başarız olduğunu falan.sistematik olarak devlet okulları iyice kötüleştirilecek iyi eğitim özel okullara kayacak. 3-5 burs kazanan talihli genç başarı olacak sonra bu gençler "işte başarı hikayesi" diye pazarlanacak. Asıl söylemeyecekleri nokta 100 binlerce insanı %1 bile olmayacak burs kontenjanına sokmaya çalıştıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 maniye tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Olan yine öğretmenlere olucak desenize. Bunu yaparlarsa öğretmen maaşlarınında zamlanması lazım yada özel ders patlaması yaşıyacağız bir boka benzemicek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 nurcu, rant, para akıtma vb. ve sonuçlarında ortaya çıkacak sorunların önüne geçemeyecekleri gerçeği haricinde tabii ki de dersaneler kalkmalıdır. ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 'Dershaneleri kapatacağız pazarlama stratejisidir' CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, ”10 yılda dershanelerdeki öğrenci sayısını 2’ye katlayan AKP, bugün 4 4 4’ün bir pazarlama stratejisi olarak dershanelerin kalkacağını söylüyor. Bu teklifte böyle bir şey yok” dedi. http://siyaset.milliyet.com.tr/-dershaneleri-kapatacagiz-pazarlama-stratejisidir-/siyaset/siyasetdetay/25.03.2012/1519841/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Valla Femler özel okula döner mi bilmem ama pek bişey değişmez, zira cemaat ana stratejisini okul-dersane üzerine kurmuş 20-25 senedir, o yüzden gerçek manada bişey değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Benim merak ettiğim şurdan mezun veya değil olayı olur mu? Umarım olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 öss zaten salakça bi sınav, bilgiyi değil tahmin etmeyi ölçen bi sınav. ne kadar iyi sallayabiliyorsan o kadar iyi bi puan elde ediyorsun. gerçi türkiye'deki her sınav o şekilde hazırlanıyor. bu yüzden dersanelere ihtiyaç var. okulda öğretilen konular çıkmıyor öss'de, dersanelerde verilen hazır formülleri uygulaman gerekiyor sınavda. bu yüzden herkes dersaneye gitmeye mecbur oluyor. kaldırcaklarını sanmam, denildiği gibi en çok fetullah gülen tayfasının işine yarayan bi olay dersane sistemi. tayyip göz korkutmaya çalışıyordur "bak bana uymassan böyle böyle yaparım" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dersane kalkıyo tabi, zira gerek kalmadı ki, sorular önceden dağıtılıyo sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar