Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizza Hut Mı? Allah Korusun!!!

VazgectimSenden

Öne çıkan mesajlar

pizzaya ketçap dökmeye çalışarak bence de hakedilmiş bu durum :P

ama en büyük hata orada parayı vermekti, bu rezaletten sonra para vermeyi ben saçmalık olarak görüyorum, isyan edip de "ne parası lan şaka mı yapıyosunuz" diye baskın çıkmayıp, üstüne şikayet etmeyip parayı ödediğiniz sürece olacak bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hacılar her pizzacıdan / burgerciden en az bir kere zehirlenmiş biri olarak konuşuyoprum. yeterince çok yerseniz rare item gibi buluyosunuz o etin içindeki bakteri kolonisini. firmadan firmaya değil de şubeden şubeye değişir kalite. çünkü her frençayzır 5-10-15 şube sahibi oluyor yerine göre. o adamın kafasına da bakıyor biraz. firma da işi sıkı tutmuyosa arada dandik şeyler yenilebiliyor.

ama ben şimdi bunları yemiyorum ve bir adet sıçırtan yoğurt yiyip sabah sporum için havuza doğru gidiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle yemeği geri gönderdiğin durumda para isterlerse verme, hizmet almadım neyin parası? de.

Cak cuk edip çemkiremezler çünkü şikayet ettiğin anda sağlık ekipleri gelip mühürler orayı. Hele bir de adamlar dövmeye, polis çağırmaya falan kalkarsa fantastiklik yapıp iyice dert alırlar başlarına.

6 sene öncesi falan Taksim Dilek'te köftemden saç çıktı, adamların yenisini hazırlaması için 40dk falan bekledim, gelmeyince kız arkadaşım atar yaptı garsona, o atar yapınca ben de gemileri yakıp hesabı getir kardeşim dedim. Herifler 2 köfte parası yazmışlar yiyemediğim köfte için; müşterilerin içinde sesimi yükseltip kıl tüy demeye başlayınca şef garson gelip özür diledi, köfte harici yiyip içtiğimize de para ödemedik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...