wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ben çok yediğim için kovulduğumdan beri pizza huta gitmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Adam pizza huta götürülünce laf etmeyecek kız arkadaş bulmuş, evlenmiş, yine de pizza huta götürmüş, ketçapı beğenmemiş, HÖRÖRÖRÖ diye topic açmış o hışımla ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aquila said: pizza huta artik amerikada zenciler bile gitmiyo. e kimler gidiyor peki? papa john's a kimler gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 mokoko said: pizza'ya ketçap dökmeye çalışarak haketmişsin bence bunu. ayrıca adamlar değiştirelim demişler daha naapsınlar? bunu diyecektim ben de. hem pizzanin üstüne ketçap sıkıp hem de pizza huta atarlaniyor. bunun üstüne gidip pizza hut yiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 uk said: pizza pizza bile pizza hut tan daha iyidir yahu pizza pizzayi sevmeyen bi benim herhalde. sünger gibi tatsız bisi. tadı bozulmus denilen dominos bile kat kat iyi geliyor. pizza hut da öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 little caesar > pizza bulls > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Pizzanın üzerine ketçap sıkılmasıyla ne derdiniz var, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Kaede said: little caesar > pizza bulls > * pizza bulls'tan zehirlendim. Yemeyin, yedirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Pizza Bulls danalar gibi bağırtıyor beni yedikten sonra her seferinde ki mide kanaması geçirmiş ve 6 senedir ülsere nanik yapan bir adam olarak öyle her mide ağrısını yanmasını kaale alan bir adam değilim. Ne koyuyorlar bilmiyorum, motor yağı falan kullanıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 pizzaya ketçap dökmeye çalışarak bence de hakedilmiş bu durum :P ama en büyük hata orada parayı vermekti, bu rezaletten sonra para vermeyi ben saçmalık olarak görüyorum, isyan edip de "ne parası lan şaka mı yapıyosunuz" diye baskın çıkmayıp, üstüne şikayet etmeyip parayı ödediğiniz sürece olacak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Pizzanin iyisini kare pizza yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 onun yerine little caesars pizzasını gnctrkcll indirimi ile almak paha biçilemez olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben de durur muyum yapıştırdım cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://mg.turktelekom.com.tr/WEB/External/Image/1/Pizza_Hut_1/02.jpg http://mg.turktelekom.com.tr/WEB/External/Image/1/Pizza_Hut_1/03.jpg http://mg.turktelekom.com.tr/WEB/External/Image/1/Pizza_Hut_1/04.jpg stok eritiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hacılar her pizzacıdan / burgerciden en az bir kere zehirlenmiş biri olarak konuşuyoprum. yeterince çok yerseniz rare item gibi buluyosunuz o etin içindeki bakteri kolonisini. firmadan firmaya değil de şubeden şubeye değişir kalite. çünkü her frençayzır 5-10-15 şube sahibi oluyor yerine göre. o adamın kafasına da bakıyor biraz. firma da işi sıkı tutmuyosa arada dandik şeyler yenilebiliyor. ama ben şimdi bunları yemiyorum ve bir adet sıçırtan yoğurt yiyip sabah sporum için havuza doğru gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 pizzahuttan vazgeçtin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 "Bu fastfood pizza zincirlerinin hicbiri iyi degil zaten, gidin pizzayi Mezzaluna gibi bir yerde yiyin" dersem, cok mu sosyetik kacar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 İnce dublex hamur extravaganza ve Dominos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 En buyuk derdin pizza hut olsun bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 pizza hut batti zaten, 1-2 seneye kalmaz yok olur giderler. dominos idir, sosundan dolayida ketcapa falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Komutan said: "Bu fastfood pizza zincirlerinin hicbiri iyi degil zaten, gidin pizzayi Mezzaluna gibi bir yerde yiyin" dersem, cok mu sosyetik kacar? burda gercek italyanlardan yiyorum. yok böle bir lezzet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Pizza Hut hakkaten kötü yalnız. Pizza Pizza falan bile daha iyi. Ama restorandan restorana fark edebilir, ben Bursa Kent Meydanı'nda yedim, rezalet. BİM'den aldığım donmuş pizza daha lezzetli değilse kör olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Öyle yemeği geri gönderdiğin durumda para isterlerse verme, hizmet almadım neyin parası? de. Cak cuk edip çemkiremezler çünkü şikayet ettiğin anda sağlık ekipleri gelip mühürler orayı. Hele bir de adamlar dövmeye, polis çağırmaya falan kalkarsa fantastiklik yapıp iyice dert alırlar başlarına. 6 sene öncesi falan Taksim Dilek'te köftemden saç çıktı, adamların yenisini hazırlaması için 40dk falan bekledim, gelmeyince kız arkadaşım atar yaptı garsona, o atar yapınca ben de gemileri yakıp hesabı getir kardeşim dedim. Herifler 2 köfte parası yazmışlar yiyemediğim köfte için; müşterilerin içinde sesimi yükseltip kıl tüy demeye başlayınca şef garson gelip özür diledi, köfte harici yiyip içtiğimize de para ödemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zincir restaurantta yemek mi yenir alla aşkına bide utanmadan şikayet ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Loex said: zincir restaurantta yemek mi yenir alla aşkına bide utanmadan şikayet ediyo Yok utanarak şikayet ettim. Çünkü biliyorum ki sen asla burger king, pizza pizza, dominos v.s. gibi zincir restorantlarda ömründe ağzına lokma koymadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar