Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 o zombi bir şekilde buga girmiş hasar almıyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bebenin birini vurdum kelleden, başladı ağlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 direk kafasına vurunca max 5-6 vuruşta geberiyordu zombiler. rambo bıçağıyla 3 vuruş yetiyordu. buff mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Xenocide said: bebenin birini vurdum kelleden, başladı ağlamaya. bu bi acaip.cevap bile vermiyorum silahım yoktu.silahsızı vuruyorsun diye ağlıyor herkes.sanki adamların üstünde silahsızdır falan yazıyor nerden biliceksek sdf.özellikle karanlıkta hiç belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hiç farketmez abi o silahsız adam bi flashlight bile bulsa başlıcak kafana kafana vurmaya. riske atamam hiç. said: shoot first ask later ask later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 adam vuruyorum loot düşünce crash yiyorum, sonra zombiler beni öldürüyor. patch geldi iyice saçmaladı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 geçen ayın 27sinde gelen patchten beri böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 item görünce ilginç bir şekilde crash oluyor. Hele itemların animasyonla yukardan düşmeleri felan ayrı bir ilginç olmuş. Gökten yağıyolar sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Red said: Xenocide said: bebenin birini vurdum kelleden, başladı ağlamaya. bu bi acaip.cevap bile vermiyorum silahım yoktu.silahsızı vuruyorsun diye ağlıyor herkes.sanki adamların üstünde silahsızdır falan yazıyor nerden biliceksek sdf.özellikle karanlıkta hiç belli olmuyor. ve %99 eminim, o bebe ben onu vurmasam arkamdan gelip beyzbol sopasını geçircekti kafama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 warz hesabı steam üzerinden gifte trade edilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 guest pass arıyorum denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hehe hiç kimse dost değildir oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 grafikleri baya elden geçirmişler, sanki çimler artmış gbi geldi sabah 15dakka oyuna girdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 evet evet grafikler elden geçmiş artık oynuyamıyorum oyunu kaldırmıyor ekran kartı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 grafikler belkide en son el atılması gereken konu iken.. neyse bir ümit ve hevesle halen iyi şeyler olucak diye beklemedeyiz. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Engine optimization's Fixed a bunch of crashes Lots map fixes Animation fixes Double barrel shotgun added Fixed a bug that was allowing the use night vision after removing goggles You can now move the camera around after you died Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ölünce kamera çevirmek nedir ya. Ölen ölmüş nalları dikmiştir. Ne diye gözcülük yaptırıyorsun ölmüş adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yok yok iyi olmus o, her kimseyi gormeden oldugunde cheater hacker diye aglayan insan sayisi azalir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Abi milletin iyiliğini düşünmeye gerek yok. Sonuçta adamlar hile kullanırken, hile yokmuş taklidide yapabiliyor. Ayrıca millet kill cam bile istiyor şaka gibi. Ölünce madem etrafı göstereceksin 30sn sonra bitsin o. Cesedi göstersin sadece. Ben öldüm, arkadaşlarım herifi vurana kadar intel veririm her türlü. Adaletsiz olmuş gibi. Ölenin oyuna devam etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 haa, sonsuza kadar kaliyosa oyle kotuymus tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ölenin ekranının direk kararması lazım, öldükten sonra chatin kullanılamaması lazım. Geliştireyim derken iyice içine sıçmakla meşguller oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 30 saniye falan olsa gayet makul, ama şu durumda hile yapan o kadar insan varken normal böyle olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ayak sesi öyleyken hala nelerle ugraşıyorlar ya önce onu düzeltin.oyunda en büyük sıkıntı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bir kaç gündür çoğunlukla dayz oynuyorum, yemin ederim gözüm content gördü ya. Motoru bu kadar boktan olmasa suratına bakılmaz warz'nin ama oynanabilirlik olarak çok daha rahat ne yazık ki content fakiri warz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar