PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bensiz 100. sayfalara kadar gelinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 15$ olayını görünce aldım bende. şimdi: normal seçersek karakteri, karakter 24 saat kilitleniyor ölünce. hardcore seçersek, herşey gidiyor dımdızlak doğuyoruz doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 silah falan bulma isi tamamen sans. hayatta kalman da ne kadar dikkatli olsan da yine cok buyuk sans faktoru var. fenerle baslayip 1 saat hic olmeden cantayi full doldurdugum da oldu, 5 dakkada 2 karakterle birden oldugum de oldu. hatta simdi oldu sonuncusu da. buyuk sehirler de cok buyuk risk. campos ozellikle. daha sehire giremeden sniperla vurulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 normal secersen 1 saat kitleniyo olunce. hardcoreda char siliniyodur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 anlamı yok ozaman. Skiller gidene kadar normali seçerim hepsine. Zamanla hepsinin skilleri kasılır (skill mkill diyor ama netde :P. bu bilgiler sallama değildir umarım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Biz ekiple en son süper bug abuseluyoruk. Ben inventory'den night vision çıkarıyorum, herkes takıyor, aktifken yere atıyorlar, birine veriyoruz geri koyuyor ve açık kalıyor night vision. Tavsiye ederim yani, gece aksiyonuna gitmeden önce çok leziz hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Densiz said: 15$ olayını görünce aldım bende. şimdi: normal seçersek karakteri, karakter 24 saat kilitleniyor ölünce. hardcore seçersek, herşey gidiyor dımdızlak doğuyoruz doğrumu? normalde ölünce normal süre ile 1 saat karakterin ölü kalıyor. hardcore'da tamamen ölüyor sanıyorum diablodaki gibi. Bu arada Campos, Clearview vs. büyük risk. Bugün ilk defa airport'a gittik 3 arkadaş ile, burada adam gibi hiçbirşey bulamadık, Boulder City'de kıt bir yer ilginç şekilde, otoyoldaki tünel süper bir yer, neredeyse her gidişte taramalı vs var ama şu ana kadar neredeyse her gidişimde öldürüldüm, çok gelen var oraya. Genelde benim gördüğüm aksiyon kuzeyde oluyor.. Güney daha sessiz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben en güzel lootu camp splinterdan aldım ama adam olabiliyo arada. edit: ayrıca evet o tünel de baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 echo cok iyi loot icin zombie de az ama fena kamplaniyor. sabahlari bos olanlar az poplu serverlarda loot yapabilirler rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gece gunduz dongusu gercek hayat gıbı mı? tek basıma tırstım acıkcası geceleyn.. biri benı yanına alsın.. asdasfgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 BioHazarD said: ben en güzel lootu camp splinterdan aldım ama adam olabiliyo arada. edit: ayrıca evet o tünel de baya iyi. tünelde bi kere 10 tane flashlight buldum. yanyana diziliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 elinde guest key olan varmi? kaldirirsa makina alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kaldırır ya makine. Ben laptopda çift ekran kartlı intel hd + radeon hd 6450 ile medium'da çalıştırdım akıcı bir şekilde. Medium diyoruz ama o kadar da kötü değil. Oyuna 3 arkadaş mikrofonlarla başladık. Alttaki fabrikamsı safe zone'un arkasından uzun bir yürüyüşün ardından bir kasabamsı yere geldik en alttaki yer yani. Neyse ben açtım dürbünü bi baktım bir zombi anormal şekilde koşuyor. Bu demektir ki birileri vardı. Durun komutu verdikten sonra yavaşça kasabaya ve haliyle kurbana sokulduk. Derken kuzenim olacak sahış açık alanda zombiyle güreşe girişince ne pusu kaldı ne bişey. Ben de kurtarayım derken zombi ile ilk mücadelemde elimdeki çekici münasip bi yerime yedim. Daha sonra diğer deneyimli arkadaşımız kurbanı kesti, o da züğürt çıktı kurşun vardı bir tek. Kısaca güzel la oyun, haritanın tamamı açılsın daha güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Xenocide said: tünelde bi kere 10 tane flashlight buldum. yanyana diziliydi. large backpack, m16 vs buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 off demin bi nightvision, bi silencer, bi forward grip, bir kobra, bir guerilla chest, 2 sigsauer tüfek, 1 g36, 1 blazer, 250 stanag mermisi, 1 alice back kaybettim sonra geri almak için girdiğimde 4 charımla 8 civarı tüfek kaybettim :) şimdi gönül rahatlığı ile uyumaya gidebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 RRa said: off demin bi nightvision, bi silencer, bi forward grip, bir kobra, bir guerilla chest, 2 sigsauer tüfek, 1 g36, 1 blazer, 250 stanag mermisi, 1 alice back kaybettim sonra geri almak için girdiğimde 4 charımla 8 civarı tüfek kaybettim :) şimdi gönül rahatlığı ile uyumaya gidebilirim Vurmasaydın beni korurdum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ahh ah :) giden mal olsun, canımıza bişey olmasın diycem ama fena öldük hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Clearview çok girişi olan bir yer, bir de kim kim derken ölüyoruz habire, daha korunaklı bir yer lazım veya clan tag gelince süper olacak diye umutla bekleyeceiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi safe zone a giderken 3-4 kişiye rast geldim :( bide adam safe zone sınırındaydı heralde 2 şarjör boşalttım hiç bişi olmadı adama.safe zone a kaçayım bari dedim kaçamadan vurdular :(. ondan öncede bi adam itemleri yere bırakıp bi eve girdi.önce adamı sonrada yere bıraktığı eşyaları aldım :P sanırım dupe yapmaya çalışıyordu.onu öldürdüğüm gibi biri daha geldi oda öküz çıktı 50 mermi attı birini bile tutturamadı ben 4 mermide indirdim adamı :P ondanda 4 tane pompalı 2 tane semi m4 çıktı oda dupeciydi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dur şimdi hatırlamaya çalışıyorum olay nerde koptu diye, birincisi evet yanlış informasyon sonrası kazayla seni öldürmem başlattı diyebiliriz, 1 kişi eksik yakalandık... ha sonra derene post officei göstermek için yerimi terk ettim, orada 2.zincir kırıldı, arasın ordan döneyim yerime derken adam arasla beni vurunca, önünüzde sizi koruyacak kimse kalmadı. yani bizim teknikte böyle birşey yaşanmaz aslında ama 1 kişi zincirin kopmasına neden olursa, olay kopuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ilk defa bilgisayar oyunları başından kalmıyan oğlum bir oyunu oynayamıyor acaip korktu oyundaki atmosferden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 RRa said: off demin bi nightvision, bi silencer, bi forward grip, bir kobra, bir guerilla chest, 2 sigsauer tüfek, 1 g36, 1 blazer, 250 stanag mermisi, 1 alice back kaybettim sonra geri almak için girdiğimde 4 charımla 8 civarı tüfek kaybettim :) şimdi gönül rahatlığı ile uyumaya gidebilirim valla şuan tüm karakterlerim öldü aynı kapışma hala devam edio. 45dakka filan oldu rahat ilk başlangıç anından sonra. bikaç farklı grupta var şehirde ölen diğer karateri ile girio büyük ihtimalle. 2-3 kere lootu toparladım en son ölen karakterde sadece bi sig sauger kalmıştı 9mermili onu ölmeden önce havaya sıktım,kalanını alan kaçmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bugün hazırdan yedim g inv hiç bişey götüremedim stok da azaldı bakalım yarın da böyle giderse wipe'a kadar oynanmazki her yer pusu silah deposu olmuş karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Arkadaş bu nasıl iş , canlı kalamıyorum oyunda resmen. Survival skill = Zero , hamlamışım iyicene, Zombilerin karnını doyuruyoruz. Dolu serverde Playerler gebertir bizi ,boş servere girip takılıyorum item filan toplarız diye, orada da zombie lere yem olmaktan kurtulamiyorum. Zombie lerde mubarek ,Usain Bolt gibi koşuyor , antrenmanlı Zombie. Bir de sorum olacak bu kuş ,böcek,rüzgar,su sesi ve benzerlerini kapatmanın(diğer sesleri kapatmadan) bir yolu var mı ? ciddi ciddi başım şişti kuş böcek sesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 aldım bende ama çok sıkıldım, birlikte oynama imkanımız var mı :D beyzbol sopam var sadece gerçi asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar