Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 guest key'i olan varsa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 15k çok iyi bi rakam ya alpha daki oyun için, en düşük ihtimal 600k 700k para eder, eh bu kadar parayla betaya rahat çıkarlar artık B)- quest key için; fakir edition aldım bende olsa verirdim.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben de hala talibim guest pass'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben keyden umudumu kestim yılbaşı indirimi filan yaparlarsa artık ona bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yipuee silahları save yapmayı buldum o daire içinde safe zonlarda oyundan çıkarsan çıktıktan sonra global kasa ya silahları itemleri kaskları gözde zırhını flam koyabilip diğer chrlara aktarabiliyorsun şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 adam hileci çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Oyun 25 dolar, ban wave attılar diye 19 dolara indirdiler geri çıkardılar hala alpha oyundan indirim bekliyorsunuz ulan 40 lira. 2 tane yeşil mustafa altı üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 bi cünüplük var ya haritanın üst kısmını full gezdim resmen.bakmadık köy kasaba market bırakmadık.hatta yolda arkadaş buldum onla gezdim.diabloda da böyleydi.milelt 2 dolanır legend düşürürdü hemen.bana saçma sapan sdfds bandajdan başka bişi bulamadık.marketler falan sömürülmüş yine tabi sds aslında oyunun güzel kısmı bu tabi.olması gereken.ama millet silahları cukkaladıgı için haytta kalabilmek için silah arıyor insan hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ulan çekiç buldum hiç zombi korkusu felan kalmadı.pata küte giriyorum zombilere ne mermi sıkıntısı var nede ses :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 umarım ölürsün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Yarın falan alırım.Her şeyinizi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 cekic cok guzel hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 server hopping kalkinca `loot bulamama` durumu ortadan kalkacak, millet spotlari deli gibi kampliyor hoppingle spawn olur olmaz lootlayip yok oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 red bence silah lootlamamış olamazsın sadece aldığın loot la geri dönmede sorun yaşıyosun muhtemelen yanılıyormuyum ? 2 kişi tünel de bekleseniz 30 dk yeter, oltaya çok balık takılıyo orda >:D< 3-4 rifle oldumu glob inv de yeterli gerisi geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 server hoppinge care bulmuslar mi peki kalmasi lazim kalkicak felan ama nasil kalkicak oda muallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 GreenPeace77 said: red bence silah lootlamamış olamazsın sadece aldığın loot la geri dönmede sorun yaşıyosun muhtemelen yanılıyormuyum ? 2 kişi tünel de bekleseniz 30 dk yeter, oltaya çok balık takılıyo orda >:D< 3-4 rifle oldumu glob inv de yeterli gerisi geliyo zaten geri dönmeye calısmadım hiç safe zone u diyorsan.ben ne bulursma bulayım gezmeye devam ediyorum sdfs bu yuzden sık öldüm ztn.global e item depolamanın bi önemi yok benim için şuan. devamlı gezdiğimden ve gezdiğim yerlerin çoğu hopping kurbanı oldugundan bayıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Airport'ta bir tane sniper öldürdüm. Ama adamı öldürmem tam 45 dk sürdü nerdeyse. Kamplamış kayalıklara , geleni indiriyordu Airportta. Oranında baya bir geriden çıkışı var. O kadar yolu sürünerek gittim ve adamın arkasına geçtim. Vuracağım zaman kalbimin sesini duydum resmen :D Droplar : VSS (Sniper Rifle) + (60 Ammo) M16 + 200 ammo NightVision helm Range Track (Mesafe ölçme zımbırtısı) 2 adet pistol + 2 tane mag Slincer (susturucu) Oyun bitmiştir benim için :D Nirvanaya ulaştım !! Edit: Bu adamlar bu kadar weapon u nerden buluyor ya.. Range Track + Silincer falan nedir abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Guest key isteyen varsa verebilirim 2 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 varsa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 janis artık geç tepeye sen snipela herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 janis said: Airport'ta bir tane sniper öldürdüm. Ama adamı öldürmem tam 45 dk sürdü nerdeyse. Kamplamış kayalıklara , geleni indiriyordu Airportta. Oranında baya bir geriden çıkışı var. O kadar yolu sürünerek gittim ve adamın arkasına geçtim. Vuracağım zaman kalbimin sesini duydum resmen :D Droplar : VSS (Sniper Rifle) + (60 Ammo) M16 + 200 ammo NightVision helm Range Track (Mesafe ölçme zımbırtısı) 2 adet pistol + 2 tane mag Slincer (susturucu) Oyun bitmiştir benim için :D Nirvanaya ulaştım !! Edit: Bu adamlar bu kadar weapon u nerden buluyor ya.. Range Track + Silincer falan nedir abi :D abii o ölen adam kendini camdan felan atmıştır heralde asdgfa.ben çekici kaptırdım diye üzüntüden kahroldum adamın halini düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dupe itemlar adam öldükten sonra yine o itemlarla başlamıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 oyuna girdim, sıfır item. 10. saniyede ölüm. ve 10 el falan ateş etti adam 20 metre öteden. lan boşum işte, vuramıyon da. bırak aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 guest key verseniz bana da üzmeseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar