moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 reampage said: oyun kaç gb abiler ? sitesinde yazmio birde intel 3000 gpuda çalışırmı bu gece takiliyim ? çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oyunu sevdim ama oynayamıyorum ya acaip geriliyorum kalp krizi geçiricem yani.tek başına gezmeye yürek dayanmıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Al bana da oynayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 19 dolar lan al da sen ölünce güleriz bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Alma Harir biz Red'e gülüyoz yeterince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Dürbün aşırı işe yarıyo bu oyunda. Bi kasabaya girmeden önce sürekli bi kaç kez kontrolünü yapıyorum. Bir tanesini gördüm adam evleri tek tek geziyordu. Bir eve girince hemen hızlı hızlı yandaki evin kenarına bi güzel pustum. Adam geldiğinde hammerla kafasına kafasına geçirdim, on numara loot çıktı adamdan :D Hep böyle bir oyun beklemişim meğersem ben :D çalıların ağaçların arkasına saklanıp gerçek yetenek ile adam öldürmeli filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 beyler hepbirlikte aynı servera girsek şöyle olmazmı ? ts vereyim toplanıp girelim tek başına eğlenceli olan bir oyun değil bu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 nası bi cenabetim belli değil ya, bütün gece splinterın karşısındaki tepede sniperla hopper avladım. ben vurdum arkadaş girdi lootladı. tam son bi servera gireyim dedim, girdim bakındım çıkmak için daha sote bi yere geçip disconnecte bastım, 4 saniye kala birisi öldürdü gitti sniper sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Red said: 19 dolar lan al da sen ölünce güleriz bari sdfs en fakir edition 29 doller değilmiydi indirimmi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 en son 10 kasımda 19 imiş. şu an 25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Red said: oyunu sevdim ama oynayamıyorum ya acaip geriliyorum kalp krizi geçiricem yani.tek başına gezmeye yürek dayanmıyor sdfs abartma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 şehirde o çatışma seslerini duyunca bende geriliyorum kıpırdayamıyorum yerimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 gireyim bi bakayım dedim, karakter yarattım. server list gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 hehe gercekten 19 dolara aldigimiz seyi 25 yapmislar alphada fiyat artisi vay vay vay. cidden cok iyi oyuncu topladi ama su haliyle bile. 250 server prime timeda nerdeyse dolu.. fakat bu oyun nasil `mmo` oluyor sitesindede zombie mmo diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 50 kişi işte fpsde 18 kişi üstü massive sayılıo sdlfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 flashlightı, elimizde iken kapatamıyo muyuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 FromTheHell said: flashlightı, elimizde iken kapatamıyo muyuz ya? malesef kapanmıyor ya ben de çok çektim ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 backspace ile empty hands yapacaksin 2 den geri basip wield edeceksin kullanacaginda, isigi kapanmiyor. empty hands yuruyeceksin zombie geldik vurmak zorundasin 2 e basip oldurup yine empty hands yapacaksin baska caresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 reampage said: 50 kişi işte fpsde 18 kişi üstü massive sayılıo sdlfjs mini fps mmo işte yediği kadar :D APb districts lerde kaç kişi online oluyo sayı 200 den fazla galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ya tam silah hariç herşeyi kuşandım.çanta bile buldum dürbün yemek su felan herşeyi buldum,hatta iki adam peşime takıldı onlardan bile kaçtım derken snipercının teki beni vurdu :( çok acı oldu. gerçi bendede hata var açık alanda keklik gibi geziyordum :P ateş etmeye başladığında kaçıcak yer bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 GreenPeace77 said: reampage said: 50 kişi işte fpsde 18 kişi üstü massive sayılıo sdlfjs mini fps mmo işte yediği kadar :D APb districts lerde kaç kişi online oluyo sayı 200 den fazla galiba? 40v40 apb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 45v45, Birisi yukarda Teamspeak açalım demiş kimse sallamamış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 satış rakamları biliniyormu ? baya bi satıldı gibi geliyo bütün serverlar dolu yahu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Geçenlerde 15k concurrent user varmış onu gördüm zaten serverlar 20k kaldırıyo sanırım total. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 guest keyler beta keyler falan dahil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar