Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dürbün aşırı işe yarıyo bu oyunda. Bi kasabaya girmeden önce sürekli bi kaç kez kontrolünü yapıyorum. Bir tanesini gördüm adam evleri tek tek geziyordu. Bir eve girince hemen hızlı hızlı yandaki evin kenarına bi güzel pustum. Adam geldiğinde hammerla kafasına kafasına geçirdim, on numara loot çıktı adamdan :D

Hep böyle bir oyun beklemişim meğersem ben :D çalıların ağaçların arkasına saklanıp gerçek yetenek ile adam öldürmeli filan :D
Mesaj tarihi:
nası bi cenabetim belli değil ya, bütün gece splinterın karşısındaki tepede sniperla hopper avladım. ben vurdum arkadaş girdi lootladı.

tam son bi servera gireyim dedim, girdim bakındım çıkmak için daha sote bi yere geçip disconnecte bastım, 4 saniye kala birisi öldürdü gitti sniper sdfs
Mesaj tarihi:
hehe gercekten 19 dolara aldigimiz seyi 25 yapmislar alphada fiyat artisi vay vay vay. cidden cok iyi oyuncu topladi ama su haliyle bile. 250 server prime timeda nerdeyse dolu..

fakat bu oyun nasil `mmo` oluyor sitesindede zombie mmo diyor.
Mesaj tarihi:
backspace ile empty hands yapacaksin 2 den geri basip wield edeceksin kullanacaginda, isigi kapanmiyor. empty hands yuruyeceksin zombie geldik vurmak zorundasin 2 e basip oldurup yine empty hands yapacaksin baska caresi yok.
Mesaj tarihi:
ya tam silah hariç herşeyi kuşandım.çanta bile buldum dürbün yemek su felan herşeyi buldum,hatta iki adam peşime takıldı onlardan bile kaçtım derken snipercının teki beni vurdu :( çok acı oldu.

gerçi bendede hata var açık alanda keklik gibi geziyordum :P ateş etmeye başladığında kaçıcak yer bulamadım
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

reampage said:

50 kişi işte fpsde 18 kişi üstü massive sayılıo sdlfjs

mini fps mmo işte yediği kadar :D

APb districts lerde kaç kişi online oluyo sayı 200 den fazla galiba?

40v40 apb
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...