Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 the war z ismi suspend oldu bile herifler ismi değiştirecekler mecbur. :P bu arada sergey yazmış wipe olmayacak diye o kadarda salak değiller. gerçi release olacaz ayağına bir wipe daha atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Kredi kartına refund nerden atılıyor yahu. Adamların sitelerinde bir şey yok. Xsolla diye bi siteden aldılardı parayı, o sitede kapanmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paypal den dispute açmıştım hala gelen giden bir şey yok. Adamlar tepki bile vermedi. Paypal, 29 una kadar cevap vermezlerse paranı iade edicem diyor. Acc ban da yemedi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Phoenixlin said: Kredi kartına refund nerden atılıyor yahu. Adamların sitelerinde bir şey yok. Xsolla diye bi siteden aldılardı parayı, o sitede kapanmış sanki. bankanı arayıp hallediyosun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bende paypala talep açtım bakalım 09/10/2012 de almıştım. Sonucunu size şikayet no ile iletirim örnek gösterince genelde çabuk çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Xenocide said: forumtrye çevirdiniz lan iyice. Ahahah abi 3-5 sayfa okuyayım dedim iyice gerizekalı yuvası olmuş paticik çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 öyle canım sıkıldı, bi kuram dedim. Servera girdim, köşeyi döndüm, duvardan birisi çıktı tabancayla "pıt pıt" 1sn de öldürdü :P. anında delete :D. bide "hack or die" yazdı herif. asdfjklşi,ghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Arkadaşlar real para ile aldığımız oyun paraları oyuna fazla etki ediyormu ? pay to win lik bi durum varmı ? yani para veren vermeyeni eziyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yok. Zaten alsanda başkası vurur elinden alır. Almayı düşünüyorsan alma bence. Şu hack sorununu halledene kadar adamlar beklemeni tavsiye ederim. yinede almak istiyorsan, gel benden al :P. 25 tl ye verem :D. 1000 Sc de parası var (10$ değerinde yanılmıyorsam). 20-30 tane silahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 p2w haline getirmeye çalıştılar bi de çok tepki alınca geri çekildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 eski hesapları steama ekleme gelmiş: (steamdan kaldırılmadımı ya. Ne ekletiyorki? ne cins adam yahu şu herif. Gidin bi anti-cheat ile anlaşmıyo, tırışkadan işler) https://account.thewarz.com/account/getsteamkey.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 tekrar girdiler mi steame kovulmuşlardı bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Satışı yok steam de. Ama sözleşme gereği oyunu listesinden silemiyor olabilir (ve yine bu nedenden "önceden satın almışlar" için steame ekleme açık olabilir). Normal bir oyun firması bu hatasından sonra, steame bunları yaptırtmazdı ama sergey den bahsediyoruz. Tahmin tabi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Adamlar oyunu bitirecek ve Hepiniz acı çekiceksiniz asfjkashfkjashfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 steamden yükleyenler steamappste klasor nası yazıyor c/p yaptım ama görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 steam den yeniden indirmen gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 beyler steamden refund ettiren var mı http://www.escapistmagazine.com/news/view/121189-How-to-Get-Your-War-Z-Refund-From-Steam şunu yapmaya çalıştım ama o seçenek çıkmadı kategori'de. payment failure deneyip yaptım ama nolur bilmiyorum. altta da aynı sorunu yaşayanlar olmuş şuan hiç çıkmıor galba o kategori seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi manyak mısınız steam'in satışını durdurduğu ve ilk defa satılmış bir oyuna refund verdiği ve 50 dolara çıkmış dünyanın en gerizekalı ve dandik oyunu olduğu kabul edilen ayrıca day z'nin başarısız money grabber klonu olan oyunu niye oynamaya çalışıyorsunuz refund gogo bize zarar veriyonuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 o nasıl bi yorum ya chemical? Yapın verelim 51$ oynayalım allah allah ya.Sırf adamlar para kazanmaya çalışıyor dev eksik hack engelleyemiyor diye istediğim bir hayali neden engelleyeyim ki? Tam olarak istediğim herşeyi war Z veriyor bana nedir bu yazılar chemical? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 dayz içinmi çalışıon kemikıl anlamadım. niye size zarar veriyor millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ben oynuyorum hala. hileci cikmadigi surece keyifli. tam olarak her istedigimi vermiyo. herkesi onune geleni vurmaya itiyo su anki sistemi mesela. bandit olmanin bir dezavantaji yok. onun disinda fena degil. bir de acaip useniyorum saga sola gitmeye, 3 charim var zaten ya smallville ya da clearviewdeyim giricem hatta birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi bu olayları gören tırt takımlar steam'den alpha seviyesinde oyunları 50 dolarlara release edip valla fixlicez diyip, 6 ay sonra support'u çekicek, istanbulda elektronik alışverişi yıl 2003'e benzemesin lütfen, zaten güzel oyun çıkmıyor, piyasayı böyle saçmalıklarla doldurmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 50 dolara nerde satiliyo bilmiyorum da, ben 15$ a aldim. supportu 6 ay sonra kesseler de umrumda olmaz. ayrica doldursunlar niye doldurmasinlar. oyunda olmenin/kaybetmenin aslinda kaybetmek olmadigi, ne yaparsan yap kazandigin oyunlar disinda da para oldugunu gorsun buyuk firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 2012 yılında çıkan oyunun grafikleri ve motoru 2003 seviyesinde, yapılacaz denilen feature'ların çoğu yok oyun bugged ötesi şeylerle dolu, steam satışı yapıldıktan sonra dik yokuşlardan damage almadan inemiyordun ya ne kadar yavaş inersen in, hiç bir testing yapılmamış. Microtransaction saçmalığı. In game avantajlı itemleri dümdüz şirketten dolarla satın almak = saçmalık, siktir git çay koy dedirtiyor. ve official olarak valve özür diledi ya, http://uk.pc.gamespy.com/pc/the-war-z/1226985p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter oyundaki contentin bazılarının direk arak olması,ve şirkete dava açılacak olması da ayrı konu. Adamlar walking dead'den image'ları kullanmış falan, şaka mı. http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/12/20/war-z-uses-images-taken-from-amcs-the-walking-dead/ oyun ilk çıktığında 50 dolardı, saçma sapan fiyat politikaları uygulamışlardır. Yapılmış en kötü oyunu ilan edilen bir oyunu çıkarmış şirket ya, bi da çalma çakma yapıyorlar, gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 su salak oyunu savundurtuyosunuz ya, steamdaki rezillikten hic bahsetmiyorum, o ilk dediklerinin hepsinde de haklisin. ama bi yere kadar. oyun alphada basladi satilmaya zaten. grafikleri de belliydi hep. ben grafiklerini gordum, konsepti gordum, fiyati da gorunce aldim hemen mesela. micro transactionda da hicbirsey yok. bunu dedigine gore de belli ki oynamamissin. tabanca bile satilmiyo. ki heryerden buluyosun tabancayi. marketplace de seni digerlerinden ustun kilacak bir tek nightvision googles var. o da oyunda dusen parayla satiliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar