Ben mesela gta sa multiplayer oynuyordum lisedeyken cok malca seyler bile yapip egleniyorduk. Kimsenin eglencesine bok attigimiz yok ama mesela o private serverlarda bile daha duzgun yonetim hatta kodlama vardi. Sorun su sergey bizi resmen kandirdi f2p olan vasat oyununu iki uc zombie texturelari ile bize satti. Adamin dogru duzgun emegi bile yok.oyunun para verilecek bir yani da yok. Su haliyle oynayan oynasin ama bi antihack falan beklemeyin. Devam eden minor fixlerle gecinip gider.
zaten adamların bi halt yapıcağı yok beceriksizler çünkü. ona bişey demiyorum ben. konseptin tuttuğunu gören büyük balıklar ortaya bişeyler çıkarana kadar çerez niyetine gidiyo işte. ama savaş maduru gibi sızlanmaya gerek duymuyorum. oyunu sattı adam bize de, kafamıza silah dayamadı ki.
oyunun en ucuz fiyatını 20 dolar göstertip, oyunu sattırıp sonra 15 dolara düşürmek. ben kendimi burada kandırılmış hissediyorum, haliyle dolandırılmış hissediyorum. burası mahkeme salonu değil, bişey kanıtlamak zorunda değilim o yüzden ama yapılanları toplayınca orataya böyle bi sonuç çıkıyor.
ki ben de en başından beri Xenus'un söylediğini söylüyorum. Oyundan eğlenirsin, zerre lafım yok ona. Hakikaten de eğlenceli evet. Ama bu eğlencenin sebebi, adamların yaptığı oyun değil, konseptin mükemmel olması. Bu adamlar şunu kanıtladı; bu konseptle bombok bi oyun bile yapsak eğlenceli olabiliyor.
Ha bi de o saldırmışsın dediğin kısmı cantuga söyledim. fütursuzca savunup bi de oyunun kötü taraflarını söyleyen birine "git o zaman oynama ALLE ALLEEE" dersen ben de saldırırım, pardon.
neyse tamam sen de haklısın savunduğun noktalarda. ben de 25 dolara survivor aldım, 2 gün sonra 15 dolara düştü. bi tarrak tadı hissettim damağımda ama çok ta önemsemedim yani.
hemfikir olduğumuz konu konseptin güzel olduğu ve bu adamların bu konseptin herkes tarafından sevildiğini tüm oyun piyasasına göstermiş olması.
bu adamlar bu kadar aptalca şeyler yapıp "bad press" almasalar, belkide hep ufak indie bir oyun olarak kalıcaktı. şimdi valve dahil bütün büyük balıkların internallarında fikirler dönüyodur kanımca.
sole bisi var dayZ nin dolandırıcı olmaması için arma 2 sahiplerine bedava olması lazım yoksa warzden farkı yok onlarında önce sat 32 dolara millete oyunu sonra hiç bir düzeltme yapma hop standalone alıcaz de onuda sat..
Öne çıkan mesajlar
Xenus
Sosyal ağlarda paylaş
BioHazarD
Sosyal ağlarda paylaş
Xenocide
ki ben de en başından beri Xenus'un söylediğini söylüyorum. Oyundan eğlenirsin, zerre lafım yok ona. Hakikaten de eğlenceli evet. Ama bu eğlencenin sebebi, adamların yaptığı oyun değil, konseptin mükemmel olması. Bu adamlar şunu kanıtladı; bu konseptle bombok bi oyun bile yapsak eğlenceli olabiliyor.
Ha bi de o saldırmışsın dediğin kısmı cantuga söyledim. fütursuzca savunup bi de oyunun kötü taraflarını söyleyen birine "git o zaman oynama ALLE ALLEEE" dersen ben de saldırırım, pardon.
Sosyal ağlarda paylaş
BioHazarD
hemfikir olduğumuz konu konseptin güzel olduğu ve bu adamların bu konseptin herkes tarafından sevildiğini tüm oyun piyasasına göstermiş olması.
bu adamlar bu kadar aptalca şeyler yapıp "bad press" almasalar, belkide hep ufak indie bir oyun olarak kalıcaktı. şimdi valve dahil bütün büyük balıkların internallarında fikirler dönüyodur kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş
Xenocide
Sosyal ağlarda paylaş
BioHazarD
Sosyal ağlarda paylaş
reampage
ne fark kaldı warzden
Sosyal ağlarda paylaş