dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 inq le tomb verem ben de öm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 control de veriyorum patron çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Aaa prime video izliyordum gaming de geçerliymiş ama pek oyun yok Control benim pc'de çalışmıyordu zaten daha önce denemiştim isteyen kullansın. 57PM7D45C8DB106EEF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 (düzenlendi) prime video tr region çok dandik değil mi ya 7.90'a hem amazon prime beleş delivery, hem prime gaming hem prime vidya yine iyi tabii de biraz netflix tr katalogu boyutuna erişebilseler iyiydi murica amazon prime 12.99$, sadece prime vidya 8.99$. bizde 1 dolar bile değil aehuuheahueahu, bakalım bunu ne ara arttıracaklar bizde Kasım 2, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 dandik ya sadece güzel tv showları ve belgeselleri var 1 ayda bitirilebilecek kaliteli içeriği var gerisi çöp. Kargonun de pek işe yaradığını görmedim kitap siparişi harici. Gaming daha da tırtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 gaming çok iyi bence bu fiyata, geçen aylarda bf1, bf5, sw squadrons, ghostrunner vs aaa oyunlar da vermeye başladılar. her ay 5 10 tane kendi clientında indie veriyor zaten, 1 tanesini beğenip oynasan bile yeter. bi de delivery veya video gibi regiona göre farklı hizmet de yok bunda amerikan ne görüyorsa bize de aynısı prime gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Dizi falan kısmını da sevdim ben, çoğu diziyi (The Office falan) çoğu kişi bitirmiştir de işte Expanse sürüyor, bir çok güzel originali var. Uzun süre oyalar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 ilk kayıt heyecanı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 startrek lower decks animasyon var o da güzel bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 39 dakika önce, Silphatos dedi ki: ilk kayıt heyecanı o İlk geldiğinde üye olmuştum. Netflix'le beraber şu ana kadar sıkıntısız götürdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 8TL ye içerik için çemkiriyorsunuz olm ya , herifler beleş oyunda vermeye başladı 2 aydır devamı gelir herhalde (gog,origin,epic gidiyor gerçi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 ben mi yanlış bakıyorum ya yoksa her ay belli oyunları mı hediye ediyor? xbox gibi değil sanırm? Şu an 3-4 tane oyun var sadece geri kalanları oyun içi itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 her ay 4-5 oyun veriyor, bir önceki ay verdikleri siliniyor. Bir de oyun içi verdikleri var, genelde kozmetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 vermiyormuş ki o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 300 tane falan oyun var bende amazon clientta silinmiyor sadece gelecek ay yenileri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Her ay 3-4 oyun veriyor ve oyunlar ilgili uygulama (origin, epic vs.) libraryinde kalıyor. Epiğin beleş oyunları gibi düşün işte, promosyon varken beleje aldın mı sonuna kadar senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 ok veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 (düzenlendi) 302 tane varmış güzel sallamışım, thx2bezos Spoiler Kasım 2, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Ekliyorum isteyen varsa; Spoiler Dragon Age: Inquisition ABNE-UAE3-WUPC-MZFK-6SH2 Control Ultimate Edition 57PMED1DA23691D8B6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Control Ultimate Edition Spoiler 57PM97FD419574F94F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Control Ultimate Edition Spoiler hahha ne vericem kendim yükledim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 sağol goldçum kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 engizisyon isteyen varsa bana öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Sgsgdhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Epicte bu hafta beleş oyun; Aven Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar