vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Seni yapan mangaka'nın ben ta ..... Montajını yapanın faresine sıçayım. Chapter'ı orada bitirten director'unun ta ..... Sword Art Online, sana hazırladığım lafların yarısı aklımda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Seviyorum böyle animeleri ama harbi çok iğrenç bi yerde bitti bi şeyim de olmadı bölümde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 nuuuuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kirito <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 7 insan duel atacağı adama bir inspect filan çeker, yaşına başına göre hareket eder yenilse bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 iyide konu çok atlayarak gitmiyor mu, kim ne olmuş ne bitmiş birde HorribleSubs ların genelinde mi bi bozukluk var, ne izlediysem aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 çok fena spoiler yedim çok sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 6-7-8 dün seyrettim, güzel di... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kitaptan birinin yedirdiği spoiler, okumamış açmasın ben de okumadım zaten şu asuka mıydı neydi beyaz kıyafetli vice tayço kılıklı kız boss sırasında mı ölüyo ? biri ölüyo falan demişti bi ara tam hatırlamıyorum tabii ama ölecekse de bileyim sonra ölecek mi ölmeyecek mi diye combat izleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bilmiyorum da op'de yemek pisirdikten falan sonra ikisinin de kilici yere sapli duruyor olurse sasirmam hani, kirito da yirminci kez crawling in my skine dayanamayip ruhu oluyor sadece boss dovmeye cabaliyor o noktadan sonra diye uydurabiliriz zira anime de side story uzerine sanirim, ilk kitap direk 70 80 levellara atliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Akito said: kitaptan birinin yedirdiği spoiler, okumamış açmasın ben de okumadım zaten şu asuka mıydı neydi beyaz kıyafetli vice tayço kılıklı kız boss sırasında mı ölüyo ? biri ölüyo falan demişti bi ara tam hatırlamıyorum tabii ama ölecekse de bileyim sonra ölecek mi ölmeyecek mi diye combat izleyemem. !!!!ENDING SPOILERS!!!! Oyun içinde ölüyor. Gerçek hayatta ölmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 animeye benzeyen bir oyun var raiderz diye, 8 lvl falan oldum fena değildi patiden de beğenen olursa open betada veya sonrasında oynayabiliriz . ayarlar en düşükte bir ss, tanıdık gelebilir bir yerden yer kaplamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kirito da yazılmayacak tip değil be abi. temiz kalpli, çekingen. lize üzüldüm ama asuna daha kral. cookingi maxlayıp gelmiş daha napsın lan. mutfaklı lead karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Sam said: 7 insan duel atacağı adama bir inspect filan çeker, yaşına başına göre hareket eder yenilse bile. Duelde yenilince direk foruma kosup FFS EN UNDERPOWERED CLASS BENIM, KANDIRDI ADILER 1v1 DE AZANAMIYORUM temali 3 sayfa wot bekliodun dimi adamdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 goblin engineering kasıp bubble roket yapamıyormuymuş vay noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yok ya, intro'da gösterdiğinden daha ağır bir abi bekliyordum ama olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Sonradan kafayi yiyip pk olmasini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bu anime süper de gıcığıma giden bir olay var sanki yardımcı oyuncu oynatıyormuş gibi, karakterleri bir iki bölüm oynatıp, sonra geride bırakıyorlar ulan payrollda mı tutuyorsun sanki? çiz gitsin işte şu blacksmith hatunu geri getirsinler mesela. bir göründü kayboldu anladık, hikayeyi değişik değişik mevzularla ilerletmek istemişler ama insan özlüyor bazı tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kiritonun domuz kesmeyi öğrettiği herifin çetesini bir yerlerde görelim. çok cana yakındı onlar. blacksmithi bence göremeyecez bir daha, nabşit çünkü o. 1. guildin başındaki adamı da merak etmedim değil. hatun da olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 esas önemli olan chapter 16.5u görebilecekmiyiz http://i.imgur.com/OkrYk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 2 yil birikmez, yalan haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 spoyu açtım asuna, ahh ile sperm gördüm kapattım sonrasını deli gibi merak ediyorum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Fake abi, kitabı okudum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 değil fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 gerge çocuklara satılan SFW versiyonu okumuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar