knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yanlız o kömür olayı özür amaçlıydı sanırım toplayın oyun kazanın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Crusader Kings serisine DLC'lerle beraber 17.5 dolar verilir mi, birisi bana bunu söylesin. Güzele benziyor emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sabonis said: Crusader Kings 2'yi, Europa Universalis'te detaya boğulup 45 dakka falan sabredebilen biri almalı mı? sam sağolsun cevap verdi ama "bilemedim" dedi :D şuna kesin bir cevap verebilecek biri var mı. EU veya Civ falan kadar detaylı mı yoksa biraz daha basit mi bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hala heroes 6 da ciddi indirim olsa da alsam diye bekliyorum :/ lol %50 varmış şu an. alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 max payne 3 alinmasi gerekirmi nasıl bi oyun? q8400 gt560 8 gb ram en iyi görüntüde oynarmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 legend of grimrock güzelmiş baya, iyi olmuş aldığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Rewendor said: Crusader Kings serisine DLC'lerle beraber 17.5 dolar verilir mi, birisi bana bunu söylesin. Güzele benziyor emin olamadım. Evet. 2012'nin en iyi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Rewendor said: Crusader Kings serisine DLC'lerle beraber 17.5 dolar verilir mi, birisi bana bunu söylesin. Güzele benziyor emin olamadım. o kadar tutmaması lazım, 12,5$ zaten collection. geri kalan dlc'ler de 3,5 olması lazım. şarkı dlc'leri esgeçilebilir. 2012'nin BENCE en iyisi oyun. gene paradox'un (kendi ürettiği) en iyi iki oyunundan biri. sabonis said: sam sağolsun cevap verdi ama "bilemedim" dedi :D şuna kesin bir cevap verebilecek biri var mı. EU veya Civ falan kadar detaylı mı yoksa biraz daha basit mi bu oyun? valla eu3'ü 45dk'de kapayıp bir daha bakmadıysan muhtemelen ağır gelecektir, daha basit ama %20 filan daha basit denebilir herhalde. yine aynı tarz temelde. civ'ler zaten anaokulu oyunu onları paradox oyunlarıyla kıyaslamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 spompas said: max payne 3 alinmasi gerekirmi nasıl bi oyun? q8400 gt560 8 gb ram en iyi görüntüde oynarmıyım? msaa açamazsın. 1-2 ekstra şey daha düşürmen gerekebilir belki ama en kritiği msaa. onu açınca çok katlanıyor sistem ihtiyacı max payne 3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hehe aynen civ arcade direk. bende portal 2, fall of the samurai bide rise of the samurai aldım. yalnız anlamadım fall of the samurai stand alone değil mi bana nie shogun 2 yükletmek istiyor zorla? cd ile almıştım allahtan da her türlü kotayı silktik yine 1mbite geçecez yarın sdfds abv telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tavsiyeler üzerine tüm dlcleriyle crusader kingsi alıp stoğa koydum, tez sonrası eylülden itibaren girişecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ehehe aynen bende kaptim CK2 yi, nasilsa sonbahar sonuna kadar, xcom disinda bekledigim bir oyun yok, stokliyim simdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 güzel oldu. grimrock işi halloldu, bi de from dust kapattım. bu sene baya ucuza kapatcam sezonu. nıhahahahah. şu an ilgilendiklerim: Splice / Snuggle Truck / Samorost 2 / Offspring Fling! / Capsized / Culpa Innata / Pineapple Smash Crew / Indie Game: The Movie en yükseği $5 bişey. almak isteyen olursa inventory'den bişiler yaparız dediğim gibi, mesaj atın inventory'yi yolliyim. mjx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 gençler assassins creede basın indirimi 13€ gibi bişey olucak from dustı attım sepete bi de indirimi bekliyorum günü kapatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Culpa Inata'nın yapımında çalışmıştı benim bir arkadaşım zamanında. O zamanlar çok övünüyordu, adventure hastasıdır zaten, diyalogların bir kısmını o yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 AC: Revelations alırsanız multi atarız beyler!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bende brotherhood vardı hep atarız dediniz hiç atmadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Biz attık bir süre, gelmediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben rage'ye bastım kesin rage çıkacak indirime =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hah sıçtık ac indirime girdi alıcaz mecburen finaller yalan oldu gdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 lan yatacam AC:Rev hala girmedi, sabaha bıraksam kaçırmış olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 mulgear6 said: bende brotherhood vardı hep atarız dediniz hiç atmadık :( ahahaha this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 girdi şimdi indirime ya o değil de arkham city indirime girer mi ya alsam mı diyorum aradan çıksın of yine bi ton oyun aldım oynamıyıcagım halde from dust toy soldiers ac:r batman arkham asylum(bitirdiydim zaten dursun ama) portal 2 ck sword of islam (en son ruler dlc çıktıgında azıcık baktıydım oyuna aylar oldu ellemedim) bi de üstüne arkham cityyi mi katsam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ARMA II yi istiyorum hadi steam ya...hadi yap bi %50 alicam aninda..DayZ icin kasiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Cs source indirime girerse biri beni alıntılasa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar