Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CK2'ye verdim ben de.

torchlight iyi gibi ama diablo 3 ü 100 saat oynadıktan sonra h&s oyun göresim yok hiç. Lineage Eternal gelene kadar h&s görmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Torchlight hiç oynamamıştım, diabloyu da RMAH ve dandikliği yüzünden protesto ediyorum. Acaba torchlighta baksam mı?

Gerçi path of exile ın open betası başlayacak bi iki haftaya, o zamana kadar şu indirimde edindiğim oyunları anca bitiririm bulaşmayayım ben.
Mesaj tarihi:
Galactic oynamış olan var mı? Geniş strateji oyunlarını seven adam oynayabilir mi? Oyun çok mu sınırlı? Sins of Solar Empire biraz kısıtlı gelmişti mesela bana. Kıyaslayabilecek biri var mı?
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Nasıl oyun bu galactic 2?

uzayda civilization, endless space gibi (combat yönetimi var ikisinden daha detaylı ama) ama ek paketleriydi ulaştığı detay daha fazla olması lazım. gemilerin görüntüleri filan tamamen customize edilebiliyor.
Redeagle said:

Galactic oynamış olan var mı? Geniş strateji oyunlarını seven adam oynayabilir mi? Oyun çok mu sınırlı? Sins of Solar Empire biraz kısıtlı gelmişti mesela bana. Kıyaslayabilecek biri var mı?

sins rts, galciv2'nin hiç alakası yok tbs. sins ben hiç sevmemiştim, galciv2'yi çok beğenmiştim ama 4 yıl filan oldu oynayalı.
MrLevie said:

şu galactic oyyunu kaç senesinin?

eski gibi duruyor sanki?

2007 filan olması lazım iirc, sonra expansion'ları çıktı iki tane. oynamak isteyen fırsatı kaçırmasın derim.
Mesaj tarihi:
Football Manager 2012
Bioshock Franchise
Jagged ALliance: Back in Action
Operation Flashpoint Franchise
SPAZ
Tom Clancy Pack
Double Fine Bundle
Bastion
Indie Bundle XI (Hydrophobia: Prophecy, ORION: Dino Beatdown, Star Ruler, Waveform, World of Goo)

bundle güzel gibi bu sefer
Mesaj tarihi:
hayatımda hiç fm serisi oynamadım da vakit öldürecek grafik işlemci ihtiyacı olmayan oyun aradığım için sadece alsam mı diye düşünüyorum vakit öldürmelik, lan steam insana neler düşündürtüyorsun auhfjd.
  • Yeni Oluştur...