xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 torchlight nasil? diablo 3 den zaman bulup oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 xlaidehlevar said: abi crusader kings 2 vote yapin allah razi rizasi icinOyladım seni mi kırıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 xlaidehlevar said: torchlight nasil? diablo 3 den zaman bulup oynayabilir miyim? diablo 3'te zoom yok, torchlight'ta var, geri kalanı aynı zaten. o yüzden bence torchlight daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 köpeği unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 xlaidehlevar said: abi crusader kings 2 vote yapin allah razi rizasi icin yaptık KARDAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bugün saat 20.00 de ki indirimle tezgah kapanıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 evet, bugünküde her zaman yaptıkları gibi daha öncekilerden seçmeler tarzı bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 CK2'ye verdim ben de. torchlight iyi gibi ama diablo 3 ü 100 saat oynadıktan sonra h&s oyun göresim yok hiç. Lineage Eternal gelene kadar h&s görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Torchlight hiç oynamamıştım, diabloyu da RMAH ve dandikliği yüzünden protesto ediyorum. Acaba torchlighta baksam mı? Gerçi path of exile ın open betası başlayacak bi iki haftaya, o zamana kadar şu indirimde edindiğim oyunları anca bitiririm bulaşmayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yalana gel galactic 2 aldi oylamayi sans olsa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kusura bakma, onu seçmiştim ben :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ben de dfgjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Nasıl oyun bu galactic 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 survive oldum resmen son gün hala hiçbirşey almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Galactic oynamış olan var mı? Geniş strateji oyunlarını seven adam oynayabilir mi? Oyun çok mu sınırlı? Sins of Solar Empire biraz kısıtlı gelmişti mesela bana. Kıyaslayabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 neyse trine 2 flash sale olmus onu aldim deneme firsati bulamamistim galactic 2 guzel oyun aslinda oyle bahsettigin kisitlama cok fazla degil en azindan ben oynarken buyuk keyif almistim zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 şu galactic oyyunu kaç senesinin? eski gibi duruyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 1 saat sonra son parti geliyor. umarım aynı şeyler dışında son gün bombası yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 arkham city bi daha indirime girse ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dayz grubuna girin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 karar veremedim hala dayz e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 GwindonSurion said: Nasıl oyun bu galactic 2? uzayda civilization, endless space gibi (combat yönetimi var ikisinden daha detaylı ama) ama ek paketleriydi ulaştığı detay daha fazla olması lazım. gemilerin görüntüleri filan tamamen customize edilebiliyor. Redeagle said: Galactic oynamış olan var mı? Geniş strateji oyunlarını seven adam oynayabilir mi? Oyun çok mu sınırlı? Sins of Solar Empire biraz kısıtlı gelmişti mesela bana. Kıyaslayabilecek biri var mı? sins rts, galciv2'nin hiç alakası yok tbs. sins ben hiç sevmemiştim, galciv2'yi çok beğenmiştim ama 4 yıl filan oldu oynayalı. MrLevie said: şu galactic oyyunu kaç senesinin? eski gibi duruyor sanki? 2007 filan olması lazım iirc, sonra expansion'ları çıktı iki tane. oynamak isteyen fırsatı kaçırmasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Football Manager 2012 Bioshock Franchise Jagged ALliance: Back in Action Operation Flashpoint Franchise SPAZ Tom Clancy Pack Double Fine Bundle Bastion Indie Bundle XI (Hydrophobia: Prophecy, ORION: Dino Beatdown, Star Ruler, Waveform, World of Goo) bundle güzel gibi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hayatımda hiç fm serisi oynamadım da vakit öldürecek grafik işlemci ihtiyacı olmayan oyun aradığım için sadece alsam mı diye düşünüyorum vakit öldürmelik, lan steam insana neler düşündürtüyorsun auhfjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar