Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

GokTuRK said:

sabonis said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,6382860#msg-6382860
GokTuRK said:

mulgear ın arkadaşı falan varsa söyleyin adama benimle kontağa geçsin çünkü benim kontağım atmaya başlıyor artık.

benim bildiğim 4-5 kişiye falan aldı sorunsuz. bir problem çıktıysa muhtemelen mulgear kaynaklı değildir diye tahmin ediyorum.

ben zaten çocuğa daha dolandırıcı falan demiyorum sadece geri dönsün bana. uyuz olduğum nokta o. sonuçta benden kaynaklı da hiçbirşey yok değil mi? ben yapmam gerekeni yaptım o hala yapmadı ve ben hala bekliyorum. aramızdaki anlaşmada edimini yerine getiremeyen o. maddi imkansızlıkları varsa gelip açıklasın. ben yapması gerekeni yapmasını bekliyorum ısrarla hala. aynı şeyi ben yapsam mahçup oldum diye kendimi yırtarım, ama bebe yok ortada. neyse. tanıdıkları varsa söyleyin ulaşsın bana bir zahmet artık.

Paypal kaynakli bi sorun var en az 5 kere filan baskalarina steamden paypalle batman alinca sapitti giremiyorum hesabima. Ariyicam simdi paypali. Zaten bi tanesini gondermistim oyunlarindan digerinin de parasini iade edicem indirim yok cunku
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

the last remnant ne pohtir? işe yarar bir poh midir?

pc için çıkan ps3/x360 kalitesinde tek jrpg filan, geçen gün düşünüyordum indirime girse diye. bitiremeden pc değişince yarım kalmıştı.
DarkC1oud said:

Oylar Last Remnant'a lütfen, çok ender indirime giren bir oyun :(

evet lütfen. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sam said:

sabonis said:

the last remnant ne pohtir? işe yarar bir poh midir?

pc için çıkan ps3/x360 kalitesinde tek jrpg filan, geçen gün düşünüyordum indirime girse diye. bitiremeden pc değişince yarım kalmıştı.
DarkC1oud said:

Oylar Last Remnant'a lütfen, çok ender indirime giren bir oyun :(

evet lütfen. :)

En iyi JRPG değil PC için ama yeni nesil tarzda en iyi, evet; ama bu kendi üstünlüğü değil, piyasada toplasan bir elin parmağını geçecek kadar oyun olmadığından İngilizce'ye çevrilmiş.

Eğer PC'de adam gibi JRPG oynamak istiyorsanız bir gamepad alıp ve PS2 elütarötüyle takılın. Sonra gelsin Persona. Üstelik kalite PS2'den çoook daha iyi oluyor, HD emüle ediyorsun PS2 oyununu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...