LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 darkcloud alır 3-5 tane giveaway bile açar bize :D zaten hala friends bought kısmında her oyunda adı var :/ (bi EYE almamış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Last Remnant hardcore JRPG ama, çıkıcağını sanmıyorum. Splinter Cell çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 %67 şu an last remnant nası çıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Nereden bakılıyor ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 %40 şu anda the last remnant. BU ARADA ÖNEMLİ BİŞİ SORUCAM: Steam'e "wishlist'imdeki oyun indirime girince bana mail at" diyebiliyor muyuz lan? böle bir opsiyon falan var mı herhangi bir yerde? bence kesinlikle olmalı, yoksa büyük eksik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Siz istediniz diye last remnant a oy attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 demi god o kadar kotu bi oyun ki 95% indirimle bile alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 last remnant da metacritic olarak diyaplo 3 ve ass effect 3ten iyi gözüküyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 En son amanita bundle'ı da aldım, artık hiçbir şey almayı istemiyorum. :D Zaten yılbaşında da indirim yaparlar değil mi?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ben splinter cell e verdim. co-op fln var hiç yoktan iyidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bone varya, çok kral adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 dayanamadım arma2 yi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ben de vidyosunu izledim de çok iyi ya. %75 e gelir mi o? Sağlam taktikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Halen Krater almadıysanız tekrar düşünün derim eski oyunlarda olduğu gibi eğlenceli grafikleri özleyenlere ilaç niteliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GokTuRK said: sabonis said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,6382860#msg-6382860 GokTuRK said: mulgear ın arkadaşı falan varsa söyleyin adama benimle kontağa geçsin çünkü benim kontağım atmaya başlıyor artık. benim bildiğim 4-5 kişiye falan aldı sorunsuz. bir problem çıktıysa muhtemelen mulgear kaynaklı değildir diye tahmin ediyorum. ben zaten çocuğa daha dolandırıcı falan demiyorum sadece geri dönsün bana. uyuz olduğum nokta o. sonuçta benden kaynaklı da hiçbirşey yok değil mi? ben yapmam gerekeni yaptım o hala yapmadı ve ben hala bekliyorum. aramızdaki anlaşmada edimini yerine getiremeyen o. maddi imkansızlıkları varsa gelip açıklasın. ben yapması gerekeni yapmasını bekliyorum ısrarla hala. aynı şeyi ben yapsam mahçup oldum diye kendimi yırtarım, ama bebe yok ortada. neyse. tanıdıkları varsa söyleyin ulaşsın bana bir zahmet artık. Paypal kaynakli bi sorun var en az 5 kere filan baskalarina steamden paypalle batman alinca sapitti giremiyorum hesabima. Ariyicam simdi paypali. Zaten bi tanesini gondermistim oyunlarindan digerinin de parasini iade edicem indirim yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sabonis said: the last remnant ne pohtir? işe yarar bir poh midir? pc için çıkan ps3/x360 kalitesinde tek jrpg filan, geçen gün düşünüyordum indirime girse diye. bitiremeden pc değişince yarım kalmıştı. DarkC1oud said: Oylar Last Remnant'a lütfen, çok ender indirime giren bir oyun :( evet lütfen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 %27 nedir ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 shooter %45 aldı, işte pc oyuncusunun hakettiği de bu. sonra neden shooter oluyor her oyun diyoruz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 splinter cell: conviction baya meh bi oyundu ya. stealth mode gezdiğiniz zmn siyah beyaz oluyodu oyun. öle bütün oyun siyah beyaz oynamak zorunda kalıodun. en gerizekalı oyun mekaniklerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Sam said: sabonis said: the last remnant ne pohtir? işe yarar bir poh midir? pc için çıkan ps3/x360 kalitesinde tek jrpg filan, geçen gün düşünüyordum indirime girse diye. bitiremeden pc değişince yarım kalmıştı. DarkC1oud said: Oylar Last Remnant'a lütfen, çok ender indirime giren bir oyun :( evet lütfen. :) En iyi JRPG değil PC için ama yeni nesil tarzda en iyi, evet; ama bu kendi üstünlüğü değil, piyasada toplasan bir elin parmağını geçecek kadar oyun olmadığından İngilizce'ye çevrilmiş. Eğer PC'de adam gibi JRPG oynamak istiyorsanız bir gamepad alıp ve PS2 elütarötüyle takılın. Sonra gelsin Persona. Üstelik kalite PS2'den çoook daha iyi oluyor, HD emüle ediyorsun PS2 oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sonuncu olmuş jrpg hahaha beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Divinity II'yi şeçer misin lütfen hepiniz? Oyun 1 yıldan fazladır wishlist'imin ilk sırasında (yeni ikinci sıraya düştü Risen II nedeniyle), para denkleştirip alamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Oyun bu merak edenlere: http://www.strategyinformer.com/pc/divinityiithedragonknightsaga/1328/review.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 oyu verdim de ordan divinity galip gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bende verdim ama bence gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar