Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Tiny big merak ediyordum iyi oldu flasha dustugu kaptim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 axedice said: Origins ve Awekening ne kadar? Baya kararsızım onları almakta, Bioware'in insanlara yönelik yaptığı son oyunlar bunlardı. Bi taraftan da şimdi alsam bile parası onlara gidecek sıkıntısı var. alma abi saçma sapan bir oyun ya. gözünü boyuyor insanların rp varmış gibi. ben kimin ne diye beğendiğini hiç anlamıyorum bu oyunun ilkini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 arma 2 ppckleriyle beraber %75e girersede dayz oynasak biraz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 spankyah said: arma 2 ppckleriyle beraber %75e girersede dayz oynasak biraz :d Arma'yı o kadar çok bekleyen var ki.Bence son gün indirime girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Just Cause 2'yi pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 king arthur 2 roleplaying wargame hiç büyük indirime girdi mi hatirlayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ya Dragon age origins'i ben de alayım mı diye düşünüyordum da deluxe editionda tüm dlc'ler çıkmıyormuş galiba. O yüzden ben almayı pek düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 2 Saattir Fable 3 almaya çalışıyorum. Proxy, VPN vs her yolu denedim. Yok olmuyor. Alt tarafı bir oyun için böyle saçmalık olur mu arkadaş niyedir bu region lock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Kendi adresini de yurtdışına ayarlaman gerekiyor galiba. Hiç denemedim ama öyle bir şeyler duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Hepsini denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 tiny & big nasıl, oynayan veya bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Indie Pack'ı alın, Avadon da var içinde hem. İkinci kez bitirdim şimdi Avadon'u, iki büyük farklı son var oyunda ama yaptığın her şey az-çok farklı şeyler olmasına neden oluyor. Çok iyiydi bu son, kurguyu ve arkada dönenleri bilerek oynamanın da tadı farklı. Tam rp yapılabiliyor dialoglar ve yaptıklarında. Son boss fight (ilk bitirdiğimde yapmamıştım onu), son zorluk seviyesinde 2,5 saat kadar sürdü. Çok iyiydi ama. İndirimlerin son gününde tekrar yapıştıracağım Avadon mesajım: GERGE said: Tekrar söylüyorum buradan, CRPG sever herkes bu oyunu almalı: http://store.steampowered.com/app/112100/ Oyun süper! Risen ve Witcher son yılların en iyi CRPG'si diyordum ama Avadon'un yanında halt etmişler. Masaüstü tadını veriyor, eski RPG'lerin tadını veriyor. Karakterler, öykü, narrative her açıdan günümüzdeki oyunlardan üstün. Grafikler de iyi oldu Avadon.ini ile çözünürlük ayarlayınca (Windows'u bilmiyorum ama Linux'da çözünürlük ayarı çıkmıyor, elle ayarladım). Uzun oyun, dünyasına öyle bir çekti ki, başka hiç bir şey yapmak istemiyorum şu anda oynamaktan başka. Avadon dünyasının atmosferi imba. Chrone Trigger'ın pixel grafiklerle yaptığına yakın bir şey yapmışlar. Dialoglar arası Planescape tarzı tasvirler var, mekanlara girdiğinde de dialog kutusu açılıp ortamı tasvir ediyor, çok yetenekli bir GM yazmış gibi tam. Süper. Farklı NPC parti elemanlarıyla tekrar oynayacağım biter bitmez. RPGFan'dan da 90 üstü almış zaten: http://www.rpgfan.com/reviews/Avadon_The_Black_Fortress/index.html "Classic old school tactical gameplay, magnificent plot" demişler, tamamen katılıyorum. Dövüşler çok düşündürüyor, ayılamasına dalamıyorsun karşına fare filan çıkmadığı zamanlarda. Hala oynamıyorsanız alıp hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Planescape ve Chrono Trigger'ın yanında adı sayılabilecek kadar iyi oyun. Oyunun neredeyse hiç tasvirsiz diyaloğu yok. Süper atmosferi o yaratıyor birazda: SC http://www.rockpapershotgun.com/images/11/may/avadon_conversation.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot10.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot4.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot3.jpg http://cdn.geardiary.com/wp-content/uploads/2011/03/Avadon-Mac-SS14.jpg %50'yken hazır alın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 The Next Big Thing'i almak istiyordum, ezbere bildiğim oyun çıktı onun yerine =( Hep lise bebeleri yüzünden; oynamamışlar klasik oyunları, şimdi onlar yüzünden yeni oyunları oynayamıyoruz :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paso Region Lock oyunlar çıkmaya başladı. Hep bu Amerikalılar yüzünden. Not: VPN den çözüm satın almayı. Olay Posta kodunda imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 GERGE said: The Next Big Thing'i almak istiyordum, ezbere bildiğim oyun çıktı onun yerine =( Hep lise bebeleri yüzünden; oynamamışlar klasik oyunları, şimdi onlar yüzünden yeni oyunları oynayamıyoruz :X iyi oldu iyi.. yillar sonra gunahlarimizi affettiriyoruz biz de boyle =P.. 'oynamayan varsa kacirmasin' uyarimizi tekrar yapalim bu vesileyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Avadon'u yapanların yeni oyununu aldım ama indirimle. Firmanın en iyi oyunu olabilir bu diyorlar: http://store.steampowered.com/app/208400/?snr=1_7_7_151_150_1 Daha oynamadığım için ama Avadon'u tavsiye ettiğim gibi edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 DarkC1oud said: spankyah said: arma 2 ppckleriyle beraber %75e girersede dayz oynasak biraz :d Arma'yı o kadar çok bekleyen var ki.Bence son gün indirime girer. İndirim falan yapmazlar, hemen her sitede ya indirimsiz ya da çok az indirimli satılıyor, Modun yarattığı dalgaylan milletin illa ki alacağını düşünüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 son gün armaya tokat gibi bir indirim gelebilir :d alanlar isyan eder felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Stalker'ın sonuncusu ve pati halkının ısrarlı önerisi olan avadon'u aldım. Birde indie packteki rogue like oyununu da aldım ek dlcsiyle. Güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Shogun TW hem günlük indirimde hem de üstüne Vote Sale'de! Ulan yeter be yeter kundaktaki bebekten mezardaki dedeye kadar herkese sattınız şu TW'leri, insaf lan başka oyunu indirin biraz da Allahsızlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 aha shogun yine gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bi ben kaldım heralde almayan. istemiyorum almak ama zorla satmaya çalışıolar heralde. alsam daha da çıkmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ded aylınd ne ya, space marine çıksın bari ork kafatası kupadan lityum pil içeriz hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 shogun cıksın alıyım. driver dedik boru cıktı barı bunda uzmeyın beni. oylar shogun'a! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Stalker: Call of Pripyat 5 dolara inmiş, 2. oyunu biraz oynamış ama oyun motorunu beğenmemiştim (Quake motoru vardı sanırım) Bu 2010'da çıkan 3. oyun nasıldır daha gelişmiş midir, alsam mı? 2,5 idi, kaçırmışsın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar