mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 GokTuRK said: jagd said: Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar . İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır. bana bugün halledeceğini söyledi de bilmiyorum bakalım nasıl olacak. Okuldaydim butun gun bi turlu vakit bulamadim sinavlar yaklasiyo filan. Eve gidiyorum simdi ariyicam paypali. Ya paypalden 3 batman 1 batman bundle aldim 4. Batmani alirken sikinti cikartti iste. Mail gelicek filan diyo ama gelemedi hala mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 LA Noire ve Total War indirimlerinden kusacam artık yeter lan modern dünya üzerindeki hemen herkese sattınız yeter höhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hala almadim la noire ben.. ondan cikiyor paso.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Thief gelmiş tarihi eser heuaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 la noire alsammı acaba yoksa ilaç üretim şirketlerindenmi temin etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 3.75 dolarında hesabını yapmayın bir zahmet be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ya en komiği de friendlist'imde 10 kişinin wishlist'inde hala la noire lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Benim wishlist epey kurak. Ama içinde hep pahalı oyunlar var, kimse almıyor =( Ekli miyim ben sende Sam? Ekli olmadıklarım eklesin beni, GERGE yine: http://steamcommunity.com/id/GERGE Genel Steam üzerinden konuşuyorum herkesle, gerekiyor. Linux'deyken bile kurulu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hadi bir toplaşma ut3 için. dövüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ben oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 10 dolarlık oyun verin cs:go invite alın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 metro 2033 alıpta zulaya atan varsa beklesin trade yapmaya geleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bu thieflerin 3'ünü de almalı mı yoksa sadece 3.sünü mü almalı? Gizli saklı iş yapılan oyunları severim bu arada. Bir yardım ediverin. Not: Buradan steam'e sesleniyorum, yeter gari elini cüzdanımdan çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 valla içim gidiyo almamak için. üçünü de al, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Thiefler iyi güzel de çok eskidiler artık, belki 3. yani sonuncusu ilgini çeker ama öncekilerin grafiklere zor dayanırsın bu devirde. Bu arada uyanık Steam ARMA2 serisini %20den fazla ucuzlatmıyor ve 1-2 aydır da hep ana sayfada oyun, sanırım DAYZ modundan ötürü baya bi arttı satışları ucuzlatmaya yanaşmıyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 20 tane arma çıksa dayzin getirdiği parayı getirmez diyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Thief serisini yeterince oynayamamış bi insan olarak benim de aklımı çeldi şimdi. Hangisini alsak acep? İlki sanırım en iyisiydi öyle hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Thiefler iyi güzel de çok eskidiler artık, belki 3. yani sonuncusu ilgini çeker ama öncekilerin grafiklere zor dayanırsın bu devirde. Bu arada uyanık Steam ARMA2 serisini %20den fazla ucuzlatmıyor ve 1-2 aydır da hep ana sayfada oyun, sanırım DAYZ modundan ötürü baya bi arttı satışları ucuzlatmaya yanaşmıyorlar lol şu eski oyunları hep alasım var eskiye saygıdan ama grafik yüzünden sonra oynamıyorum... yine de üzülmüyorum aldığıma ama. hepsini mi alsam acaba thief'in. arma2'yi %50 yapsalar, sırf forumda 5-6 kişi gördüm isteyen, çevremde de 6 kişi var alacak olan aynı şekilde 12 kişi... düşün yani bi indirim yapsalar ne kadar satacak sadece DayZ için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 dayz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 GERGE said: dayz ne? http://forum.paticik.com/read.php?35,6375529 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Rep şarkıcısı falan sanırım. Oyununu mu yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kotor u aldım ama acılmiyiii.kazıklandım mı laan 2 bıcık doler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Compatibility denedin mi? New Vegas çalışmayınca exesinden W7 compaitiblity ayarladım (ki işletim sistemim W7 zaten, sanırım 32 bit 64 bit olayı var) çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 mulgear6 said: GokTuRK said: jagd said: Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar . İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır. bana bugün halledeceğini söyledi de bilmiyorum bakalım nasıl olacak. Okuldaydim butun gun bi turlu vakit bulamadim sinavlar yaklasiyo filan. Eve gidiyorum simdi ariyicam paypali. Ya paypalden 3 batman 1 batman bundle aldim 4. Batmani alirken sikinti cikartti iste. Mail gelicek filan diyo ama gelemedi hala mail bi arkham city daha bekliyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Ya thief serisi için grafik falan denilmişte, eğer kurgudur, hikayedir, oynanıştır falan onlar sağlamsa benim için sorun yok. Keşke demosu olsaydıda bir bakabilseydim. Bastion'ı alırken iyi olduydu demosu oluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar