Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

GokTuRK said:

jagd said:

Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar .
İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır.

bana bugün halledeceğini söyledi de bilmiyorum bakalım nasıl olacak.

Okuldaydim butun gun bi turlu vakit bulamadim sinavlar yaklasiyo filan. Eve gidiyorum simdi ariyicam paypali. Ya paypalden 3 batman 1 batman bundle aldim 4. Batmani alirken sikinti cikartti iste. Mail gelicek filan diyo ama gelemedi hala mail
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Benim wishlist epey kurak. Ama içinde hep pahalı oyunlar var, kimse almıyor =(

Ekli miyim ben sende Sam? Ekli olmadıklarım eklesin beni, GERGE yine: http://steamcommunity.com/id/GERGE

Genel Steam üzerinden konuşuyorum herkesle, gerekiyor. Linux'deyken bile kurulu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Thiefler iyi güzel de çok eskidiler artık, belki 3. yani sonuncusu ilgini çeker ama öncekilerin grafiklere zor dayanırsın bu devirde.

Bu arada uyanık Steam ARMA2 serisini %20den fazla ucuzlatmıyor ve 1-2 aydır da hep ana sayfada oyun, sanırım DAYZ modundan ötürü baya bi arttı satışları ucuzlatmaya yanaşmıyorlar lol
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Thiefler iyi güzel de çok eskidiler artık, belki 3. yani sonuncusu ilgini çeker ama öncekilerin grafiklere zor dayanırsın bu devirde.

Bu arada uyanık Steam ARMA2 serisini %20den fazla ucuzlatmıyor ve 1-2 aydır da hep ana sayfada oyun, sanırım DAYZ modundan ötürü baya bi arttı satışları ucuzlatmaya yanaşmıyorlar lol

şu eski oyunları hep alasım var eskiye saygıdan ama grafik yüzünden sonra oynamıyorum... yine de üzülmüyorum aldığıma ama. hepsini mi alsam acaba thief'in.

arma2'yi %50 yapsalar, sırf forumda 5-6 kişi gördüm isteyen, çevremde de 6 kişi var alacak olan aynı şekilde 12 kişi... düşün yani bi indirim yapsalar ne kadar satacak sadece DayZ için...
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

GokTuRK said:

jagd said:

Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar .
İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır.

bana bugün halledeceğini söyledi de bilmiyorum bakalım nasıl olacak.

Okuldaydim butun gun bi turlu vakit bulamadim sinavlar yaklasiyo filan. Eve gidiyorum simdi ariyicam paypali. Ya paypalden 3 batman 1 batman bundle aldim 4. Batmani alirken sikinti cikartti iste. Mail gelicek filan diyo ama gelemedi hala mail

bi arkham city daha bekliyorum senden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...