BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 complete pack alcaksan 5i bana hediye etsene ehuauheahuea bende sana bisi ederim sona elim ayagım titriyo bitmedi 42 dakka almamalıyım yeter harcadıgım para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 abi paket içinden "al sana hediye" diye ayıramıyorsun diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. oluyorsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 milli servetimiz gabe'e gidiyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kotick'e en az 10 katı fazla gitmemişse şu forumdan ben de birşey bilmiyorum heh. helali hoş olsun gaben'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://i.imgur.com/guBBN.jpg helali hoş olsun tontişime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 skyrim kazanmış da %50 az ya bi 75 yapsalardı iyiydi 25€ lan yine çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Dear Esther aldım şimdi. 36$'dayım ben. 50TL ile girmiştim sale'e, geçtim bile. Haftaya kısacağım harcamalardan, sosisli ile filan geçireceğim öğle yemeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 siz de benim gibi midweek madness'ları filan takip edin, yıla yayın. daha hala birşey almadım bu sale'de. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Skyrim oylanır herhalde 25$ a düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Sam said: siz de benim gibi midweek madness'ları filan takip edin, yıla yayın. daha hala birşey almadım bu sale'de. :p Yılda Linux kullanıyorum ben, yazın 2-3 ay oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sipeyskeyk said: 5 varken diğerlerini oynamam diye düşündüm ya. DMİ? DMİ? DMİ? Di. 5 çok iyi. 4 beyond the sworddan hatta Rise of Mankinddan sonra bi yere gelmişti ama bu saatten sonra unit stacking olan civ oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gerge senin üzülecek daha başka sorunların varmış desene. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 GERGE said: Dear Esther aldım şimdi. 36$'dayım ben. 50TL ile girmiştim sale'e, geçtim bile. Haftaya kısacağım harcamalardan, sosisli ile filan geçireceğim öğle yemeğini. abi nası şu oyun ya nedir olayı alıcam sırf meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Daha oynamadım ama oyun değil tam olarak, narrative daha çok. Adventure gibin gibi geldi bana. Bu gece oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Oyun degil abi e book o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Manzarali e book. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 arkham city bize açılmış mı? voting de gözüküyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 oylar witcher 2'ye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Norak said: arkham city bize açılmış mı? voting de gözüküyor şu an yok kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 CK 2 tekrar indirime girerse bu mesajı alıntılar mısınız? tekrar kaçırmıyim:) sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 haydaaa..forumu okuyordum kahvalti ederken, bi bakim falan dedim steam'e...kendimi Metro2033 satin almisken buldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 mono said: haydaaa..forumu okuyordum kahvalti ederken, bi bakim falan dedim steam'e...kendimi Metro2033 satin almisken buldum :( ahaha bu arkadaşa oldu. skype'tayız. steam açtı "aa metro 2033 5 dolar" dedi sonra 2.5 saniye sonra "aldım". siteye girdiği an zarar yazdı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Valla artık Store'u korkarak açıyorum. Yalnız Summer Sale'in son günü bu ankette indirime giren oyunları topluca tekrar verebilir. Geçen seferlerde yapmışlardı öyle birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 allahtan store.steampowered.com engellendi ofiste shopping kategorisinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Telefonu hotspot olarak kullandım New Vegas Ultimate ve Mirror's Edge için böhühü And içtim seneye şopinkfestte kız arkadaşımın annemin torbalarını yüksünmeden taşıyıp günah çıkaracağım. Gaben fütursuzca çarpıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar