Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dear Esther aldım şimdi.

36$'dayım ben. 50TL ile girmiştim sale'e, geçtim bile. Haftaya kısacağım harcamalardan, sosisli ile filan geçireceğim öğle yemeğini.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sam said:

siz de benim gibi midweek madness'ları filan takip edin, yıla yayın. daha hala birşey almadım bu sale'de. :p

Yılda Linux kullanıyorum ben, yazın 2-3 ay oyun =)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

5 varken diğerlerini oynamam diye düşündüm ya.

DMİ?

DMİ?

DMİ?

Di. 5 çok iyi. 4 beyond the sworddan hatta Rise of Mankinddan sonra bi yere gelmişti ama bu saatten sonra unit stacking olan civ oynanmaz.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Dear Esther aldım şimdi.

36$'dayım ben. 50TL ile girmiştim sale'e, geçtim bile. Haftaya kısacağım harcamalardan, sosisli ile filan geçireceğim öğle yemeğini.

abi nası şu oyun ya nedir olayı alıcam sırf meraktan
Mesaj tarihi:
mono said:

haydaaa..forumu okuyordum kahvalti ederken, bi bakim falan dedim steam'e...kendimi Metro2033 satin almisken buldum :(

ahaha bu arkadaşa oldu. skype'tayız. steam açtı "aa metro 2033 5 dolar" dedi sonra 2.5 saniye sonra "aldım". siteye girdiği an zarar yazdı adam.
Mesaj tarihi:
Valla artık Store'u korkarak açıyorum.

Yalnız Summer Sale'in son günü bu ankette indirime giren oyunları topluca tekrar verebilir. Geçen seferlerde yapmışlardı öyle birşeyler..
Mesaj tarihi:
Telefonu hotspot olarak kullandım New Vegas Ultimate ve Mirror's Edge için böhühü

And içtim seneye şopinkfestte kız arkadaşımın annemin torbalarını yüksünmeden taşıyıp günah çıkaracağım. Gaben fütursuzca çarpıyor
  • Yeni Oluştur...