DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 axedice said: http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/503.png Bozdunuz işte, bu kadar kurcalarsanız..cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 [H] Q.U.B.E [W] Vessel isteyen eklesin halledelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Abi ne alim şaşırıyorum, hiçbir şey alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 kart dolu bende alamıyorum öyle izliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 DavidMills said: Orcs Must Die ı aldım atarız bi ara co-oop.. Orcs Must Die Coop olmuyor :) Cüzdanı geçtim bu summer sale aynı zamanda KOTA katili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Serious Sam 3 ün multisi nasıl? Ona göre alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 serious sam 3 alacak olan varsa haber etsin, deluxe var elimde, ikimizin de işine gelecek bişeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 indirimli fiyatı veririm dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 almaya karar verirsen mesaj at işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Crusader Kings 2 Portal 1-2 LA Noire Bastion Borderlands GOTY Şimdiye kadar bunları aldım. İndirimin bitmesine de daha bayağı var valla. Cüzdan dayanmayacak bu gidişle. Ah bir de adil kullanım nanesi olmasada içime sine sine indirsem hepsini. :( Bu arada Monkey Island 1-2, 3 saatten az bir süreliğine %75 indirime girmiş. Haberiniz olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bu iş böyle olmayacak :) bişeyler almadan önce haber verin de şunlar elden çıksın, hem steam'den ucuza bile verebilirim. liste Auditorium Binding of Isaac: Wrath of the Lamb Commandos Collection Cubeman Cubeman 2-pack Cube Pack (BIT.TRIP RUNNER, Blocks That Matter, Critical Mass, EDGE, Q.U.B.E., RUSH) Dead Space Dead Space™ 2 Dear Esther Defense Grid: The Awakening and DLC Defense Grid: The Awakening - You Monster DLC Dota 2 Dungeons of Dredmor Complete From Holland With Love Pack (Diamond Dan, EDGE, Greed Corp, RUSH, Serious Sam: The Random Encounter, Swords and Soldiers HD, Toki Tori) Garry's Mod Hacker Evolution: Untold Half-Life 2 Half-Life 2: Episode One Half-Life 2: Episode Two HOARD Complete Pack Lightfish LIMBO Lone Survivor L.A. Noire Mount & Blade Collection Nation Red PixelJunk Eden Portal Portal Bundle Portal 2 - The Final Hours Post Apocalyptic Mayhem Psychonauts Q.U.B.E. Railworks 3: Train Simulator 2012 Serious Sam 3: BFE Deluxe Edition (+ SS3: BFE, SSC:FE, SSC:SE) Serious Sam: The Random Encounter Shoot Many Robots SpaceChem Superbrothers: Sword & Sworcery EP The Ship Gift Torchlight II Pre-Order (+ Torchlight) Trapped Dead Trine 2 VVVVVV Wizorb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Torchlight'a talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 axedice said: Mount&Blade almak istiyorum, hangisini alayım? With fire&sworda standalona xpac diyor, o yeter mi? komple al, pahalı geliyorsa sadece warband al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 just cause 2 bekliyorum uzun süredir ona basın pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Just Cause 2 çok kötü bu arada, hiç tavsiye etmem. Aldım, oynadım, hemen sildim yani. Tam easymod konsol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 LathspeLL said: Bende şu Saints Row 3 franchise pack mi ne var, onu aldım 24$ dolares'e. Onda var DLC'ler sanırım ama açılmayacak mı nedir? Rev, koş bi bakıver buraya :D karakter yaratma ekranını geçtikten sonra bi görev daha yapıyodun sanırım sonra hepsi birden geliyo aktive etmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bastion nasıldır çok güzele benziyor :) valla batıcam bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Aldım zaten trailerı çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 geçen senenin en iyi 5 oyunundan biri burdaki köylüler anlamasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Abi paticik'in oyun zevki çoğunlukla DİYABLO3RMAHİTEM SATILIR 5000 GOLD EU YEAH olduğu için zor. Ama paticik'in paradox tayfası var çok sever sayarım, keza eve için de geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Hmm sword of stars... I e iyi II ye inanılmaz buglı diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Alma ikiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yav almaya değer bişey göremiyorum. torçlayt 2 pre orderını ucuzlatsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Fallout3 ve Fallout New Vegas %75 inmiş, 8 saati var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar