Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

shogun 2 7.5 yada 7.99- rise of samurai 2.49 , fallof samurai 14.99 du indirimlerle hatırladığım kadarı ile paketi hatırlamıyorum ,ama amazon/greenmangaming vb siteleri takip ederek steam fiyatına alabilirsin ,indirimi kaçırdığın için üzülecek oyun değil yani .
İndirimleri izlemektefayda var 23üne kadar elbette
şu an itibari ile shogun collection 39.99 bu durumda sega collectionı 49.99 alıp keyif yapılır acelen varsa.

Sorieno said:

Shogun 2 pack ne kadardı hatırlayan var mı, ihtimal var mı tekrar açılmasının bir de?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi amazon hem box hem download satıyor oyunları ,eğer boxsa zaten almanın anlamı yok türkiyedeki biri için ama eğer downloadsa ve oyun steamworks' se yani cd-keyi steame ekleyebiliyorsak amazondan alıp keyi steame ekleyebilirsin.
bunun için bir us adresi verip kaydoluyorsun ,sticky indirim konusunda vardı.
Sorieno said:

amazon'da geçen Dead Space 2 vardı 5 dolara, ama lanet ki US only koymuşlar, alamadım, ondan ötürü amazon'dan ekmek çıkar mı bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:

Şimdi amazon hem box hem download satıyor oyunları ,eğer boxsa zaten almanın anlamı yok türkiyedeki biri için ama eğer downloadsa ve oyun steamworks' se yani cd-keyi steame ekleyebiliyorsak amazondan alıp keyi steame ekleyebilirsin.
bunun için bir us adresi verip kaydoluyorsun ,sticky indirim konusunda vardı.
Sorieno said:

amazon'da geçen Dead Space 2 vardı 5 dolara, ama lanet ki US only koymuşlar, alamadım, ondan ötürü amazon'dan ekmek çıkar mı bilmiyorum.

Buna bakacağım. Teşekkür ederim.

Orcs Must Die eğlenceli oyun, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

bu orcs must die nasıl bişey?

3rd person tomwer defense

MUHTEŞEM. gerçekten muhteşem. öyle kolay kolay bu kadar net tavsiye vermem ama 3.75'e almıştım ben de, gerçi dlc'leri de almıştım toplam 5'e galiba ve çok eğlenerek oynadım.

baya başarılı ve aynı zamanda her level'da tam puan almak oldukça zorlayıcı. tower defense seviyorsan düşünme bile direk al.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

splice ve universe sandbox için alasım var indie pack 2'yi, alınır mı ne dersiniz indie'ciler?

splice, botanicula ve universe sandbox hakkında yorum yapacak yok mu, 10 dolar verilir mi bunlara? asıl splice için vericem gibi duruyor, diğer ikisi net tırt derseniz gidip tek başına splice aliim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...