Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 arkham steam'de bize kilitli. Gamer's Gate gibi bir yerde indirim olunca alabileceğiz ancak veya yurtdışından biri alacak giftleyecek. Bende dayanamadım fall of the samurai, blood bowl: legendary edition ve warlock: master of arcane'i aldım. Wiçır 2 düşünce onuda alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 jonq said: Metro 2033 This game requires a free Steam account to play. Aldıktan sonra... To play games you need Capsule. wtf?! neyse bedava geldi en azından.. Capsule falan lazım değil ya, o sitenin download aracı işte bi naneye yaramıyor ve zorunlu değil. Greenmandeki hesabından Metronun Cdkeyi kopyala Steamde Activate kısmına yapıştır, zaten steamworks oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 VPN ile alabilirsiniz Arkham City'yi. flyvpn http://www.flyvpn.com/ a girip indiriyorsunuz. Sonra Free Trial a tıklayıp orda yazan account ile login oluyorsunuz. Sonra Programı açıp Ingiltere yada Amerika seçiyorsunuz. 10sn bir kopukluk yaşıyıp sonra istediğinizi alıyorsunuz :) Toplasanız hepsi 1 dk sürmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 @TatarRamazan Sorunda o zaten yok öyle bir key. Ne email de ne GRG'deki accountta. Hatta GRG Forumlarında da millet isyanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ahahahah key yok mu GRG iyice saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Düzeltirler onu ya. Oyunu aldığın yerde "steam keyi vericez" dedilerse, düzeltmeleri lazım. Ben o siteden oyun alırken hiç sıkıntı yaşamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 said: As for the keys - from what You're describing it seems that GMG has run out of keys (most probably due to the great price of the game) - if this is so then everybody who has purchased the game will receive their keys (via an e-mail and the Keys page) immediately once GMG restocks them. Adamların key i bitmiş nasıl bir satış olduysa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bioshock 1 çok iyiydi ya 2 de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Alice geldi. Gerçi kendisini DnR'lerde 20Tl'ye alabiliyorsun, oradan alacağım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ya indirimden dolayı mı bilemedim de 2-3 gündür farklı farklı adamlar ekliyor beni steam'den. ben de patiden biridir heralde diye kabul ediyorum, sonra ingilizce "abü senin inventoryde Team Fortress item varmış bana versenee" diyolar. Bu ne yahu? Neden istiyorlar itemi, bende olduğunu nereden biliyorlar? Nasıl bulup da ekliyolar? Amaçları nedir? Gökyüzü hep bu kadar mavi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Rus haxor veletler falan olmasın eski kömürcülerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 GERGE said: Alice geldi. Gerçi kendisini DnR'lerde 20Tl'ye alabiliyorsun, oradan alacağım ben. alice almayin steamden, ben almsitim ole bi sale de orijinden register ettirdi, origin patch match cekti acmiyor oyunu direk, korsan cektim onu oyniyorum orjinal varken gaben oyun EA nin dio topu origine atiyor origin customer support ise... eh malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 payday the heist nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 from dust bana populous: the beginning'i hatırlattı resimlerden. alakası var mı acaba tarz olarak? simcity 3000 ile geliyordu sanırım demosu. deli gibi oynuyordum o zamanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 blood bowl: legendary edition cok guzel oyun bu arada red yane tam bole bilgisayarad dursun sıkılınca ac 2 oyun atlık oyun bu arada ben acmaya korkuyorujm indirim sayfasını gitcek bi 100 tl daha diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Alan Wake Franchise alayım mı ya, 9.99 dolar Gerçi laptopumun 2.2ghz dual core, 2gb ram 8600GT ekran kartı var. Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ama çıkıpta minimum diye kasmasın oyun, aksın ama böyle boktan olsa da olur görüntü asdfasd GEREKİRSE RAM ÇAKARIM alayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fm aldım temiz 7.5 dolara guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 portal çok kafa açıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dota2 girsin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Portalı tekrar Oynayasim var ama midemi fena kaldırıyor fov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fovu değiştirmenin bi yolu vardı şimdi komutu unuttum da cl_fov mu ne bişey yazıyoduk gogullarsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 umarım başka güzel oyun girmez indirime noöölürsünüz yae, 15 tane oyun oldu hangisini oynıycam laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 AC: Bro ve Fallout Vegas girmeli yoksa yakarım bu gezegeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi fallout nv çıksın cidden hatta 5 dolar fln olsa ama kesin 7.5 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bioshock pack aldım abi lutfen boktan oyunnar cıksın sırf yeter lan sagdaki hangi oyun indirime girsin dugmesinde artık sitemediklerime basıyom sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar