Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkham steam'de bize kilitli. Gamer's Gate gibi bir yerde indirim olunca alabileceğiz ancak veya yurtdışından biri alacak giftleyecek.

Bende dayanamadım fall of the samurai, blood bowl: legendary edition ve warlock: master of arcane'i aldım. Wiçır 2 düşünce onuda alıcam.
Mesaj tarihi:
jonq said:

Metro 2033
This game requires a free Steam account to play.
Aldıktan sonra...
To play games you need Capsule.
wtf?! neyse bedava geldi en azından..

Capsule falan lazım değil ya, o sitenin download aracı işte bi naneye yaramıyor ve zorunlu değil.
Greenmandeki hesabından Metronun Cdkeyi kopyala Steamde Activate kısmına yapıştır, zaten steamworks oyunu
Mesaj tarihi:
VPN ile alabilirsiniz Arkham City'yi.

flyvpn

http://www.flyvpn.com/ a girip indiriyorsunuz. Sonra Free Trial a tıklayıp orda yazan account ile login oluyorsunuz. Sonra Programı açıp Ingiltere yada Amerika seçiyorsunuz. 10sn bir kopukluk yaşıyıp sonra istediğinizi alıyorsunuz :)

Toplasanız hepsi 1 dk sürmüyor :)

Mesaj tarihi:
said:
As for the keys - from what You're describing it seems that GMG has run out of keys (most probably due to the great price of the game) - if this is so then everybody who has purchased the game will receive their keys (via an e-mail and the Keys page) immediately once GMG restocks them.

Adamların key i bitmiş nasıl bir satış olduysa artık :)
Mesaj tarihi:
Ya indirimden dolayı mı bilemedim de 2-3 gündür farklı farklı adamlar ekliyor beni steam'den. ben de patiden biridir heralde diye kabul ediyorum, sonra ingilizce "abü senin inventoryde Team Fortress item varmış bana versenee" diyolar.

Bu ne yahu? Neden istiyorlar itemi, bende olduğunu nereden biliyorlar? Nasıl bulup da ekliyolar? Amaçları nedir? Gökyüzü hep bu kadar mavi miydi?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Alice geldi. Gerçi kendisini DnR'lerde 20Tl'ye alabiliyorsun, oradan alacağım ben.

alice almayin steamden, ben almsitim ole bi sale de orijinden register ettirdi, origin patch match cekti acmiyor oyunu direk, korsan cektim onu oyniyorum orjinal varken

gaben oyun EA nin dio topu origine atiyor

origin customer support ise...
eh malum
Mesaj tarihi:
from dust bana populous: the beginning'i hatırlattı resimlerden. alakası var mı acaba tarz olarak? simcity 3000 ile geliyordu sanırım demosu. deli gibi oynuyordum o zamanlar =)
Mesaj tarihi:
blood bowl: legendary edition

cok guzel oyun bu arada red
yane tam bole bilgisayarad dursun sıkılınca ac 2 oyun atlık oyun
bu arada ben acmaya korkuyorujm indirim sayfasını gitcek bi 100 tl daha diye
Mesaj tarihi:
Alan Wake Franchise alayım mı ya, 9.99 dolar

Gerçi laptopumun 2.2ghz dual core, 2gb ram 8600GT ekran kartı var. Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ama çıkıpta minimum diye kasmasın oyun, aksın ama böyle boktan olsa da olur görüntü asdfasd

GEREKİRSE RAM ÇAKARIM

alayım mı
  • Yeni Oluştur...