Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilmeden yorum yapmayın demişsin de alfa beta testerlıktan release'e release'den de +4 ay oynadım
ftp olunca storyler için oynanırsa oynanır yoksa gereksiz bi oyun her yönüyle.
Mesaj tarihi:
Bu oyunun adı EA-MMO falan gibi birşey olsaydı, o nefret olmazdı. O zaman oynayan insanlarda ne oynadığını bilerek oynamaya başlar, hatta belki de oynamaya devam ederdi.

Ama insanlar Bioware'ın yaptığı bir Starwars oyununu aldığını zannediyordu. Çıka çıka bu oyun çıkınca peşinden gelen hissin "nefret" olması çok ta tuhaf değil.

Beklentiler ile alakalı bir sorun yani, Barcelona Real Madrid maçı seyretmeye gidip her atılan pasın taça çıkması durumunda duyulacak gibi bir his bu.
Mesaj tarihi:
ilk 4 ay oynayıp buglardan ve başka sorunlardan bayıp bırakanlar
oyunun son 2-3 aydır ne durumda olduğundan bihaberler.
o ilk 4 ayın sonunda flette 80 kişi olmuyordu, su an 500-1000 arası oynuyor ki son server birleşimlerinden öncede durum buydu.
Gezegenlerde ise 100-150 arası değişiyor oyuncu sayısı yer yer.
Tamam oyun bekleneni veremedi ama yapmayın neyin kafasını yaşıyorsunuz kötü bir oyunda değil keyifli bir oyun. Millet ilk ay animasyonlara bile bok attı. Yani bu kadar kötülemek için zorla akraba falan yapılmış olması gerek insanın.
Mesaj tarihi:
bu zamana kadar hiç bir oyunu kötülememişimdir ama bu oyun kötü :)
girdin dungeon yaptın valor kastın ne kaldı geriye ? warzonela ömür mü geçer wpvp desen zaten saçma bir valor farm muhabbeti dönüyordu ben bıraktığımda hala öyledir sanırım.

adının dışında hiç bir çekiciliği olmayan bir oyun bu savunduğun şey.

warhammer, rift, gw2 gibi oyunları oyna bence. aradaki farkı anlayacaksın.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Bu oyunun adı EA-MMO falan gibi birşey olsaydı, o nefret olmazdı. O zaman oynayan insanlarda ne oynadığını bilerek oynamaya başlar, hatta belki de oynamaya devam ederdi.

Ama insanlar Bioware'ın yaptığı bir Starwars oyununu aldığını zannediyordu. Çıka çıka bu oyun çıkınca peşinden gelen hissin "nefret" olması çok ta tuhaf değil.

Beklentiler ile alakalı bir sorun yani, Barcelona Real Madrid maçı seyretmeye gidip her atılan pasın taça çıkması durumunda duyulacak gibi bir his bu.

çok güzel açıklamış arkadaş
Mesaj tarihi:
1.4 patchi çıkmış adamalr 500 kişiye patch yapmıslar lan onadada ne bok varmıs dur bakayım dedim

Claim Your Rewards – Renewing your subscription now will qualify you to receive a grant of Cartel Coins* (good for purchase of in-game items) at the launch of the Free-to-Play option this Fall.
New Challenges to Face – New Operation: Terror from Beyond is the most challenging and rewarding Operation to date. Get ready to face one of the largest and most dangerous enemies ever unleashed in The Old Republic. Group up and find out if you can save the galaxy!
Expanded Group Finder Features – Join a group for an Operation or Flashpoint and return to your previous location when you’ve completed the mission.
Enhanced Customization Options – Show your moods with the new emote modifiers and dress your Companions for success with the new Companion Unify Color option.

sonbaharın yarısı bitti lan ne fallu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.swtor.com/info/news/news-article/20121016

900mb patch gelmiş işte bakmadım tam olmuşmu f2p henüz ama patch notes falan claimlemiş.
Mesaj tarihi:
gece 2 de okumadım 3 sayfa wot mail gelmiş ctrl+f yazdım free 15 yerde çıkınca gelmiştir dedim zaten fall'un 2/3'ü bitti neredeyse o 900mb patchide download etmem sfdf
Mesaj tarihi:
f2p planları baya kötü zaten, bi 2003 falan olsaydı bu model tutabilirdi ama kozmetik şeyler olması gerekirken nerdeyse koşma yürümeyi bile parayla yaptırcak şekilde dizayn etmiş adamlar, çok kısıtlayıcı bence f kısmı
Mesaj tarihi:
Fin said:

gece 2 de okumadım 3 sayfa wot mail gelmiş ctrl+f yazdım free 15 yerde çıkınca gelmiştir dedim zaten fall'un 2/3'ü bitti neredeyse o 900mb patchide download etmem sfdf

ctrl+f ve sonrasında free iyiymiş ehahah
  • Yeni Oluştur...