aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ne hikayesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 60 olmadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Absolut said: Komple ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 aquila said: ne hikayesi? bi tane körolasıca şeytan var işte ateşten imal edilmiş,onu kesiyoz. ha bide topuklu giyiyo bu şeytan demekki şeytan kadın,o zaman kadınlarda şeytan. eyyorlamam bu ladar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 beğenmediğimiz noktaları var ama 80saat playtime yaptırmış bana. her türlü iyi oyun. sadece çok bekledik diye beklenti çok artmıştı =) 10 tane oyun var pc'de diğer 9'u toplamda 15 saat anca olmuştur 1 ayda. diablo hepsine taş koydu resmen. mesela max payne 3 takılıyorum yarısı bitti senaryonun ama bittiğinde yeni açılan zorluk seviyesiyle oynamam büyük ihtimalle diablo gibi. hikaye işleyişi olarak daha iyi olsa da. işten gelip oynayarak 80 saati nasıl yapmışım burası da muamma. 1 hafta geç başladım bir de oyuna. =) iş olmasa düşünmek istemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 2 gündür ah'de rmah a geçemiyordum. ingiltereden türkiyeye ülke değiştirdim rmah için ama baktım para birimi hala gbp gözüküyor. options girip para birimine baktım sadece euro var ve o seçiliydi ama ok diyince üzerine yazdı eskisinin ve rmah euro'ya döndü ve sorun düzeldi. ülke değiştirenlerin aklında bulunsun değiştiği zaman düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 euro ile gbp dükkanları farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 aynıdır belki ama ülkeye göre birim farklı oluyor o ve tr ile gbp çeliştiği için hata veriyordu heralde. bekleyip request timed out oluyordu. şimdi giriyor hmn. arkada basit bi dönüşüm yapıyordur bence kurla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ilk satışımı yapmışım sanırım paypal hesabıma geçmesi için belli bir süre beklemem gerekiyor degilmi başka herhangi bir işlem yapmam gerekmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 23 € eueheuheeuh maili görünce cehennem evet çektim. Yannız battle.net e aktarılsın seçmişim paypal seçmemişim ekrandayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bi ben satamadım bişi delirezem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bende de tık yok henüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63UaBI4&feature=player_embedded satış için güzel taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 2 pounda bişi satmışım. 1'ini blizzard almış. kapitalizme örnek verebilirim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 350.000 gold'a aldigim item'i 9 euro'dan satmisim. Vakit olsa sirf al/sat ile 1000euro+ kazanilir ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahmedinejad said: 2 pounda bişi satmışım. 1'ini blizzard almış. kapitalizme örnek verebilirim kendimi. ahahhaha haahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 6 euro ya okuttum ben de ilk item ımı. yani 7 ydi de 6 kazandım saolsun blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 satamıyorum baboli satamıyorum aaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 1M amulet aldım bende ahden 40 euro'ya gitti. bereket versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 oha. 1m 5tl filan desen. kara bak yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 22 € kazandım 2 günde. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 1d12 arıyorum Ahda devamlı mutlaka çıkıyor arada ucuza konulmuş bişeyler. bazende böyle 25m lik itemi koyan çıkıyor elimiz para görüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Artariel said: oyunun dandikliğini öğrenebilmem için normali oynamam yetiyor. zorluk beni ilgilendirmiyor şahsen. aynı şeylerin hplisi damagelisi. bu hikaye yazılırken kimse dememiş mi ne yapıyoz lan biz diye. oyun dandik işte, kabul edin veya etmeyin. alsam para için alırım diyecem de 140 lira etmeyecek kalitesizlikte. Blizzard zaten bizde beyenmedik dedi. O yüzden wow annual pass alana beles verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 nomsaR said: ahmedinejad said: 2 pounda bişi satmışım. 1'ini blizzard almış. kapitalizme örnek verebilirim kendimi. ahahhaha haahhha AHAHAHAA 5 dakkadir guluyorum ssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sunthewhich said: 350.000 gold'a aldigim item'i 9 euro'dan satmisim. Vakit olsa sirf al/sat ile 1000euro+ kazanilir ayda. O kadar değil, belli bir % RMAH kullanıyor onlarda alcağını aldı ilk 2 gündeki satış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar