Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 deady said: DarKRideR said: secret question'ı hatırlamıyorum lna :( battlenet te mail değiştirme bölümü var oraya girersen sana secret question soruyo ordan ögrenirsin cevabıda hatırlarsın belki işte ona rağmen hatırlamıyorum asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 O değilde hesaptaki isim soyisim ve gizli soru/cevabı değiştirebilio muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Absolut said: hehe bütün RMAHa item koyanlar içinde tek şatış yapamayan benim herhalde. İşin boktanı 10 item var satılmıyor yeni item koyamıyorum karşılıklı bakışıyoruz itemlarla :P aynen. ne şans varmış ya. düzgün bişey düşmez, düşeni de satamayız dsfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 2.1 euroluk item sattım çok mutluyum boyle boyle 6 ayda oyun parasını cıkarırım heralde. daafaadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Aslında oyunun parasını çıkartabilsek iyi olurdu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Spesifik item grubunu arayıp ona göre fiyat koyunca satılıyor Misal 1 hander str vit değerleri ortalaması soket durumu Fiyatlara bakiosun üst alt ortalama ver fiyatını bekle müşteri sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben oyunun parasını rmah açılmadan çıkarttım :D 90 euroya 10m sattım rmah da satışa başlayamadık ki ülke muhabbetine. koyayım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 scorch said: Spesifik item grubunu arayıp ona göre fiyat koyunca satılıyor Misal 1 hander str vit değerleri ortalaması soket durumu Fiyatlara bakiosun üst alt ortalama ver fiyatını bekle müşteri sdfs Normalde bana göre etmemesine rağmen bu kafayla 180 euroya wrist koydum bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Astral said: ben oyunun parasını rmah açılmadan çıkarttım :D 90 euroya 10m sattım rmah da satışa başlayamadık ki ülke muhabbetine. koyayım böyle işe. oha adam çinliymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 DarKRideR said: secret question'ı hatırlamıyorum lna :( ticket ac. anlat durumu, senden tam isimini, pasaport veya kimlik (ehliyet'den emin degilim) fotokopisi soruyorlar. yolluyosun onu maille cevap geliyo. 2-3 gun suruyor toplamda. daha gecen hafta yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 secret question'ı hatırladım ya, yaptım o işi, direk gerekli bilgilerin tamamını ticket'ta gönderdim adamlara, ne istiyorsam teker teker anlattım sfds direk yapmaları gerek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben hala hatırlamıyorum hatta genelde random klavye'ye basarım nasılsa şifremi unutmam diye =) =) o kadar güvenli ki ben bile deiştiremiyorum bir şeyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bu arada büyük küçük harf duyarlı mı gizli soru cevabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Hehehehe:D bende 20.90 öro kazandım. Justice lanterni okutabilirsem oyunun parası çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ilk para ulaştı benim paypala haydi bakalım. Ama paypal euroyu dolara çeviriyo çevirmemesini nasıl saglarız bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Tamam halettim ama 27 centimi çökezledi paypal çevirirken neyse bundan sonra euro olarak birikecek. Bence sizde euroya çevirin parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 halloldu Edik: paypal kredikartlarımı kabul etmiyor :S internetede açık halbuki kartlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paypal da Euro ya nerden ceviriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Satış 70 euro oldu :) Gelsin paracıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Osie16 said: halloldu Edik: paypal kredikartlarımı kabul etmiyor :S internetede açık halbuki kartlarım Meh finansbank kartlarını paypala kapatmışmı nolmuş bu ne ya öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bende 2 item satmışım. 6 Euro Shoulder 7.50 Euro Boots Bu para şimdi benim hesaba yatmasa da ben bu parayla yine item alsam ? Olabiliyor mu böyle birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bişi dicem pound dükkanıyla euro dükkanı ayrı mı? çöp itemlar var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bu rmah çok ilginç ya mavi 1070 dps 1 handedı 20 euroya koydum 1 saat içinde aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 tinu said: ulan 250 euro nası veriyor bu mallar yaw, yuh lan abi zengin psikolojisini anlamamışsın sen.özellikle çalışmadan gelmişse o para Adam zaten babadan zengin it gibi. Sınırlı sayıda insan için 250 euro sana 5 tl nasıl geliyorsa öyle geliyor. aynı adam "bi item için 250 saat nasıl kasıyo bu mallar yuh" diyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar