Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yüzyılın oyunu olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Biyik said: ne bekledik ne bulduk Ne buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kocaman bir hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bi oynasaydın önce, neyden buldun hayalkırıklığını? Üç beş tane video var zaten hayalkırıklığı yaratacak ne gibi özellikleri var? Yazılan tüm review'lar çok iyi diyor oyuna. Beylik laflar döngüsü başladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yazık ya kocaman yatırım çöpe gidecek. umarım developerlara maaşlarını verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 noldu çıkhmadı mı daha? mayısmış ya la... ben de bekliyorum bugün çıkar diye peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 utançlarından çıkaramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 mayısta çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ayın 27'si diye 3 gündür countdown yapıyordum kendi kendime. içimde patladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Gameplay videolarini izledim, ancak hic begenmedim oyunu, bende mi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 yok ya oyun nasıl yola çıktı neye dönüştü, alınmaz. bu saçmalığa para verip enayilik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 peki abi almayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ben de çok pis ikna oldum almıycam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Wolfenstein'ı alıp bunun review'larını bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bende bekleyeyim diyorum ama dayanamayıp alırım büyük ihtimal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wyh0l7UH_2k&feature=youtu.be Oyun çıkmadan DLC videosu... Üstelik oyun bitmedi diye onca zaman ertelediler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 zaten oyunun çıkış gecikti mi, bu büyük oranda pazarlama stratejisi olarak gerçekleşiyor. Yoksa ben yok sizi düşündük, şunu ekledik burası eksikti, cila çektik gibi açıklamalara hiç inanmıyorum. PS4 satışlarının artmasını beklemişlerdir. Bethesda'nın pazarlamacısı demişti zaten, artık oyunun çıkış tarihinden aylar önce bitmiş oluyor yapımı. Arada boş duracağına dlc yapıyor developer'lar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Ziplama yok oyunda, daha cikmadan ana karaktere sonbahar-kis koleksiyonu kaban traileri var. Baya kotu gibi bu oyun. Tamam mouse'u cevirip X'e basip sokak lambalarini kapatiyorsun ama combat sistemi baya rezalet gibi duruyor. Multide playerlari oldurup cesedini lootlama falan koysalar daha eglenceli olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 zıplama yoksa her oyun kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mesela kotor geliyor aklıma ilk başta, space'e basınca zıplayacağına combat duruyordu falan ıyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 red alert'ta da ziplama yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bir oyunda zıplama yoksa o oyun olmamış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 keza age of empires'da da yoktu ayrıca sheep'ler ile haritayı gezebiliyorduk son derece saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Evet loot olmalı. Birini öldürünce cebinden Mest Eden IPhone 5ini alabilmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar