Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İkinci yarısından sonra sıkıla sıkıla oynamaya başladım. Senaryo kötü zaten. Onu kaçırdılar bunu kaçırdılar falan diye bütün oyunu yemişler. Ana karakterde karakter yok. Oyun gereksiz kasıyor. Araba içinde ateş edilemiyor. Eğer ateş edilebilse hack featurelarının yarısından fazlası manasız kalacak zaten. Ubisoft bunu her sene çıkartacak kadar para kazanır ama ben bir daha elleşeceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Oyunu önce almaya değer mi diye PC'de korsan oynadım, çok çok kötüydü, aynı anda release olacak diye acele edilmiş ve rezalet port edilmiş oyun. Keşke PC versiyonu daha sonra çıksaydı, resmen alpha şu anda. Sonra PS4'e almaya değer mi diye PS3'üme de korsanını indirdim, biraz daha zevk verdi ama ana görevleri çok oynamadım, sandbox takılayım dedim. Onda da hep aynı şeyler tekrar ediyor gibi geldi, böyle bir ilk Assassin's Creed gibi. Yine de PS4'e alacağım sanırım, hayırlısı :p df said: ön siparişte 60tl yaptılar tr için gayet iyiydi. ac4 ü de 60 tl yaptılar. bunu ilk yapacak firmanın ubi olmasını beklemezdim. o yönden kötü imajlarını biraz düzelttiler benim için. =) İlk yapan Crytek'ti. Crysis 2 50$50€ gibi Türkiye'de de 50 TL'den satıldı. Sırf preorder için de değil, komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 onlar türk menşeili sayılır, torpil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 evet torpilliydi o. türkiye ile alakasız ilk firma bildiğim kadarıyla ubi. pc'de oyun fena değil bu arada daha başlarında olduğum için çok tekrar etme olayı görmedim. belki o sıkar yakında. ama potansiyel baya iyi serinin. ikinci oyunda ac2 çıkışı gibi yaparsa dediğiniz gibi çok iyi bi seri gelebilir. ubi o kadar abarttı ki o yüzden bu kadar beklentilerin altında kaldı ama gta5 pc ye çıkmadığı sürece de daha iyi olması pek umrumda değil şahsen. benim için öyle bi oyun yok şimdilik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 PS4'te akıyor oyun cidden. Yani 30 FPS diye ağlayanlar olayı bilmiyor. PC'de ki 30 FPS ile konsolda ki 30 farklı. Şehirde ne yaparsan yap inanılmaz akıcı çalışıyor oyun. 900p'de o kadar göze batmıyor TV ayarlarını yapınca. Yine de 1080p olmasını tercih ederdim. Yani oyun çok iyi çalışıyor alette, bence ubi zorlasa 1080p rahat çalışır yani. Şehir merkezi mayhem'e dönüyor fps düşmüyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 -Deno- said: şu an tek derdim grafik ayarları. assassino'yu ultra'da oynamıştım. bunu ultra'da oynamayı beklemiyordum gtx 770 ile, sonuçta çok daha fazla detay var, daha büyük harita var vs. fakat ortasını bir türlü bulamadım. txaa x2'yi temporal smaa'ya çektim, reflection ve shadow'ları ultra'dan high'a indirdim, ambient da hbao low yaptım, gene de 40 - 50 fps arası bir şey alıyorum. ha tabi en baba fps kazancını vsync'i kapatınca alıyorum. d3d overrider ile de triple buffering ve force vsync yapıyorum oyunu başlatırken. yine de istediğim smooth'luğu yakalayamadım. hala yer yer kasılmalar oluyor. Abi gtx770 yeni sayılabilecek bir ekran kartı değil mi. 1 milyarlık ekran kartı lan. Ve öyle doğru düzgün güzel çalıştırmıyor. Almıyorum lan dog mog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 TV'deki yapay fps artırma olayından kaynaklanıyor o. eski bir tv ile oynasan her oyun kasıyo nerdeyse konsolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Orjinal article:www.gamersnexus.net said: + said: Sluggish controller or mouse input in Watch Dogs If the controller or mouse still feels somewhat 'laggy' after these changes, try the following: Navigate to Display Settings. Change GPU Max Buffered Frames to 1. Su degisiklikleri her oyun gerektirmeye basladi son senelerde, heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Tori said: -Deno- said: şu an tek derdim grafik ayarları. assassino'yu ultra'da oynamıştım. bunu ultra'da oynamayı beklemiyordum gtx 770 ile, sonuçta çok daha fazla detay var, daha büyük harita var vs. fakat ortasını bir türlü bulamadım. txaa x2'yi temporal smaa'ya çektim, reflection ve shadow'ları ultra'dan high'a indirdim, ambient da hbao low yaptım, gene de 40 - 50 fps arası bir şey alıyorum. ha tabi en baba fps kazancını vsync'i kapatınca alıyorum. d3d overrider ile de triple buffering ve force vsync yapıyorum oyunu başlatırken. yine de istediğim smooth'luğu yakalayamadım. hala yer yer kasılmalar oluyor. Abi gtx770 yeni sayılabilecek bir ekran kartı değil mi. 1 milyarlık ekran kartı lan. Ve öyle doğru düzgün güzel çalıştırmıyor. Almıyorum lan dog mog. öyle valla. benim desktop'ın iki eksiği işlemci (i5-2550k) ve 1 tb sabit disk (ssd yok) ki bunlar bile dağlar kadar fark yaratmıyor olmalı. high-ultra karışık ayarlara çektim, stabil oynayabiliyorum artık. full ultra tutturamadım bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bu reputation sistemi bi halta yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bright said: Sluggish controller or mouse input in Watch Dogs If the controller or mouse still feels somewhat 'laggy' after these changes, try the following: Navigate to Display Settings. Change GPU Max Buffered Frames to 1. Su degisiklikleri her oyun gerektirmeye basladi son senelerde, heh Valla ben en az 6-7 senedir yaşıyorum bunu, bahsettiği şeyi oyun içinden Vsync'i kapatınca da elde edebiliyorsun genelde. Vsync'in doğası geç kalan frame gelene kadar hazır olanı bekletmek olduğundan aslında input lag yaratması normal ama aşırı irrite ediyor tabii :) Yırtılsın daha iyi diyip kapatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 120hz veya daha yuksek refresh rateli 1ms bir monitor edin, FPS refresh ratei yakalayamasa da cok daha keyifli bir gameplay ortaya cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Var mı öyle LCD, 59-60 default değil mi bütün piyasada? Acceleration vs. post processingle 100-200 MHz hissi veren değil de gerçek yüksek MHz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 http://www.gold.com.tr/asus-vg248qe-24inc-led-monitor_u 1500tl civarı fiyatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 sanalmarketim.com 1100 lira 9 taksit burada Gecen sene benzer bir fiyata almistim, benim gibi FPS oynamayi seven biriysen verdigin her kurusa deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Baggio said: Bright said: Sluggish controller or mouse input in Watch Dogs If the controller or mouse still feels somewhat 'laggy' after these changes, try the following: Navigate to Display Settings. Change GPU Max Buffered Frames to 1. Su degisiklikleri her oyun gerektirmeye basladi son senelerde, heh Valla ben en az 6-7 senedir yaşıyorum bunu, bahsettiği şeyi oyun içinden Vsync'i kapatınca da elde edebiliyorsun genelde. Vsync'in doğası geç kalan frame gelene kadar hazır olanı bekletmek olduğundan aslında input lag yaratması normal ama aşırı irrite ediyor tabii :) Yırtılsın daha iyi diyip kapatıyorum ben. Vsync acik oyun oynayan var mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ben screen tear'lar iğrenç bişi abi. ayarlarla oynadım baya, bi şekilde optimal bişiler buldum. bir de artık yeni nesil tüm oyunlara girerken d3d overrider kullanıyorum, şiddetle öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 BalisticGel said: http://www.gold.com.tr/asus-vg248qe-24inc-led-monitor_u 1500tl civarı fiyatta. Ben 880 tl ye almistim bunu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Xenocide said: Baggio said: Bright said: Sluggish controller or mouse input in Watch Dogs If the controller or mouse still feels somewhat 'laggy' after these changes, try the following: Navigate to Display Settings. Change GPU Max Buffered Frames to 1. Su degisiklikleri her oyun gerektirmeye basladi son senelerde, heh Valla ben en az 6-7 senedir yaşıyorum bunu, bahsettiği şeyi oyun içinden Vsync'i kapatınca da elde edebiliyorsun genelde. Vsync'in doğası geç kalan frame gelene kadar hazır olanı bekletmek olduğundan aslında input lag yaratması normal ama aşırı irrite ediyor tabii :) Yırtılsın daha iyi diyip kapatıyorum ben. Vsync acik oyun oynayan var mi ya?Ben. Bazı oyunlarda dalgalanmalar oluyor görüntüde, o zaman açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 O mouse olayını rehberden takip edip ayarladım iyi oldu. Birde araçlar için bir çözüm olsaymış da araba sürüceğim diye saç baş yolmasaydık. Driver gibi bir oyunun çıktığı bir firmadan böyle kötü araç sürüşü olan bir oyun, hayret ettim doğrusu. Oyunda baya content var yapılacak o kadar da boş bir oyun değilmiş. Ultrada direk açtım takılıyorum bir sorun yaşamadım ama yinede kaç FPS aldığımı da merak etmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 https://31.media.tumblr.com/3eb592a152d28bef320c7fac7801f8f7/tumblr_n6o3hjVgHb1rklcpoo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ya bu mobile challengeda helikopter yapmıyo beni hiç hep arabayla kaçıyom, yok mu bunun bi yolu? edit: haaa mobile appden bağlananlar yapıyor bunu, şimdi düştü jeton lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 oyunu çok sevdim lan, akıyor baya hayvan gibi aktivite var, mis gibi şehir var. 2'de hepten coşar bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bitirdim oyunu. gercekten guzel fikirler var epey. ama hikaye kotu. karkatelrer kotu. duzeltilmesi gereken cok sey var. ac serisi gibi imba falan olur deniyor da, ac1'in tek kotu yani kendini cok tekrar etmesiydi, hikayesi orjinalligi falan tartisilmayacak derecede iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 sovyet ülkelerinin hepsinde oyunu alırsan sadece rusça dili var. diğer diller kapalı, originde de böyle steam'de de. iyice bokunu çıkarmaya başladılar şu region işinin. region lock yetmedi bi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar