Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İkinci yarısından sonra sıkıla sıkıla oynamaya başladım. Senaryo kötü zaten. Onu kaçırdılar bunu kaçırdılar falan diye bütün oyunu yemişler. Ana karakterde karakter yok. Oyun gereksiz kasıyor. Araba içinde ateş edilemiyor. Eğer ateş edilebilse hack featurelarının yarısından fazlası manasız kalacak zaten.

Ubisoft bunu her sene çıkartacak kadar para kazanır ama ben bir daha elleşeceğimi sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu önce almaya değer mi diye PC'de korsan oynadım, çok çok kötüydü, aynı anda release olacak diye acele edilmiş ve rezalet port edilmiş oyun. Keşke PC versiyonu daha sonra çıksaydı, resmen alpha şu anda.

Sonra PS4'e almaya değer mi diye PS3'üme de korsanını indirdim, biraz daha zevk verdi ama ana görevleri çok oynamadım, sandbox takılayım dedim. Onda da hep aynı şeyler tekrar ediyor gibi geldi, böyle bir ilk Assassin's Creed gibi.

Yine de PS4'e alacağım sanırım, hayırlısı :p

df said:

ön siparişte 60tl yaptılar tr için gayet iyiydi. ac4 ü de 60 tl yaptılar. bunu ilk yapacak firmanın ubi olmasını beklemezdim. o yönden kötü imajlarını biraz düzelttiler benim için. =)

İlk yapan Crytek'ti. Crysis 2 50$50€ gibi Türkiye'de de 50 TL'den satıldı. Sırf preorder için de değil, komple.
Sosyal ağlarda paylaş

evet torpilliydi o. türkiye ile alakasız ilk firma bildiğim kadarıyla ubi.

pc'de oyun fena değil bu arada daha başlarında olduğum için çok tekrar etme olayı görmedim. belki o sıkar yakında. ama potansiyel baya iyi serinin. ikinci oyunda ac2 çıkışı gibi yaparsa dediğiniz gibi çok iyi bi seri gelebilir.

ubi o kadar abarttı ki o yüzden bu kadar beklentilerin altında kaldı ama gta5 pc ye çıkmadığı sürece de daha iyi olması pek umrumda değil şahsen. benim için öyle bi oyun yok şimdilik. =)
Sosyal ağlarda paylaş

PS4'te akıyor oyun cidden. Yani 30 FPS diye ağlayanlar olayı bilmiyor.

PC'de ki 30 FPS ile konsolda ki 30 farklı. Şehirde ne yaparsan yap inanılmaz akıcı çalışıyor oyun. 900p'de o kadar göze batmıyor TV ayarlarını yapınca. Yine de 1080p olmasını tercih ederdim.

Yani oyun çok iyi çalışıyor alette, bence ubi zorlasa 1080p rahat çalışır yani. Şehir merkezi mayhem'e dönüyor fps düşmüyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

şu an tek derdim grafik ayarları. assassino'yu ultra'da oynamıştım. bunu ultra'da oynamayı beklemiyordum gtx 770 ile, sonuçta çok daha fazla detay var, daha büyük harita var vs.

fakat ortasını bir türlü bulamadım. txaa x2'yi temporal smaa'ya çektim, reflection ve shadow'ları ultra'dan high'a indirdim, ambient da hbao low yaptım, gene de 40 - 50 fps arası bir şey alıyorum.

ha tabi en baba fps kazancını vsync'i kapatınca alıyorum. d3d overrider ile de triple buffering ve force vsync yapıyorum oyunu başlatırken.

yine de istediğim smooth'luğu yakalayamadım. hala yer yer kasılmalar oluyor.

Abi gtx770 yeni sayılabilecek bir ekran kartı değil mi.

1 milyarlık ekran kartı lan. Ve öyle doğru düzgün güzel çalıştırmıyor.

Almıyorum lan dog mog.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

-Deno- said:

şu an tek derdim grafik ayarları. assassino'yu ultra'da oynamıştım. bunu ultra'da oynamayı beklemiyordum gtx 770 ile, sonuçta çok daha fazla detay var, daha büyük harita var vs.

fakat ortasını bir türlü bulamadım. txaa x2'yi temporal smaa'ya çektim, reflection ve shadow'ları ultra'dan high'a indirdim, ambient da hbao low yaptım, gene de 40 - 50 fps arası bir şey alıyorum.

ha tabi en baba fps kazancını vsync'i kapatınca alıyorum. d3d overrider ile de triple buffering ve force vsync yapıyorum oyunu başlatırken.

yine de istediğim smooth'luğu yakalayamadım. hala yer yer kasılmalar oluyor.

Abi gtx770 yeni sayılabilecek bir ekran kartı değil mi.

1 milyarlık ekran kartı lan. Ve öyle doğru düzgün güzel çalıştırmıyor.

Almıyorum lan dog mog.

öyle valla.

benim desktop'ın iki eksiği işlemci (i5-2550k) ve 1 tb sabit disk (ssd yok) ki bunlar bile dağlar kadar fark yaratmıyor olmalı.

high-ultra karışık ayarlara çektim, stabil oynayabiliyorum artık. full ultra tutturamadım bu oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Sluggish controller or mouse input in Watch Dogs
If the controller or mouse still feels somewhat 'laggy' after these changes, try the following:

Navigate to Display Settings.
Change GPU Max Buffered Frames to 1.

Su degisiklikleri her oyun gerektirmeye basladi son senelerde, heh

Valla ben en az 6-7 senedir yaşıyorum bunu, bahsettiği şeyi oyun içinden Vsync'i kapatınca da elde edebiliyorsun genelde. Vsync'in doğası geç kalan frame gelene kadar hazır olanı bekletmek olduğundan aslında input lag yaratması normal ama aşırı irrite ediyor tabii :) Yırtılsın daha iyi diyip kapatıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Bright said:

If the controller or mouse still feels somewhat 'laggy' after these changes, try the following:

Valla ben en az 6-7 senedir yaşıyorum bunu, bahsettiği şeyi oyun içinden Vsync'i kapatınca da elde edebiliyorsun genelde. Vsync'in doğası geç kalan frame gelene kadar hazır olanı bekletmek olduğundan aslında input lag yaratması normal ama aşırı irrite ediyor tabii :) Yırtılsın daha iyi diyip kapatıyorum ben.

Vsync acik oyun oynayan var mi ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Baggio said:

Bright said:

Vsync acik oyun oynayan var mi ya?
Ben. Bazı oyunlarda dalgalanmalar oluyor görüntüde, o zaman açıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

O mouse olayını rehberden takip edip ayarladım iyi oldu. Birde araçlar için bir çözüm olsaymış da araba sürüceğim diye saç baş yolmasaydık. Driver gibi bir oyunun çıktığı bir firmadan böyle kötü araç sürüşü olan bir oyun, hayret ettim doğrusu.

Oyunda baya content var yapılacak o kadar da boş bir oyun değilmiş. Ultrada direk açtım takılıyorum bir sorun yaşamadım ama yinede kaç FPS aldığımı da merak etmiyor değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...