HellHound Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 LathspeLL said: Pc'de babayi oynarsin afedersin :) sistem gereksinimi max payne gibi olmaz ki bunun. Ubisoft has confirmed that the game will be released on Xbox 360, PS3 and PC, but has failed to offer a release date yet. current gen oyunu simdiki pcler rahat rahat calistirir, presentation'a bakip aldanmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bu ubisoft illallah dedirten drm'ler kullanan firma değil mi? patlatmasın yine orjinal oyun alanları bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 evet o. dün ubisoft yapınca küfredenler bugün blizzard yapınca of mükemmel, daha çok daha çok diyor. o nedenle snamıyorum artık problem olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Bullbird said: person of interest cakmasi sezdim ben biraz hehe. ama cok cok iyi gozukuyor oyun,harika olacak kesinlikle. ubisoft (tu) yeminle bende izler izlemez aklıma gelen tek şeydi hatta acaba dizinin oyunumu yoksam flan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Saygı duydum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Bunun konusu vardı sanki ya hatat bunun film trailerı var onu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 of şuna çok güldüm sgsdf "UBISOFT JUST CONFIRMED THE DEMO WAS RUNNING ON PC HOLD ONTO YOUR BUTTS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 zaten o grafik şimdiki konsollarda çalışamaz (: izledim gameplay i. ilk tepkim bunlar ne yapmış laaaaaan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tinu said: bu ne lan , ne yapmış herifler nasıl oyun bu ya, o grafikler , şehirdeki insanların tepkileri, sesler , çatışma sahneleri, yuh lan bokunu çıkartmışlar resmen. adamlar cidden mükemmel grafik, mükemmel atmosfer yaratmışlar. ama ne yazık ki e3 trailerları böyle şaşalı oluyor, sonra oyunun kendisi bunun yanına uzaktan bile yaklaşamıyor. günümüzde şunu karşılayacak grafik teknolojisi var aslında, ama oyun çıktığı zaman bu kadar akıcı olmaz, hareketler ve sahneler kesik kesik olur, videodaki gerçekçilik yerini "abi bildiğin oyun animasyonu işte, ara sıra buglı hareketler oluyor"a bırakır, ışık, gölgelendirme, kaplama gibi şeyleri kısarlar ki konsollar da çalıştırabilsin. vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 moncici said: of fikir, grafikler falan mükemmel gözüküyo ama assassin's creed gibi kendini tekrarlayan, keşif yap-adam öldür'den ibaret bi oyun olmaz inşallah. keşif yap, adam öldür, tüm harita boyunca guardlardan kaçmakla uğraş, goto 10... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bunun konusu yokmuydu ya. bide kursun sıkamdan yapsaydı saygı duyardımda bole meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 baya güzel olmuş küçük yeğenim oynar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Şu haberlerden hemen sonra duyurulması manidar olmuş, İlluminati aramızda!! http://www.ntvmsnbc.com/id/25354973/ said: New York Times, Cuma günü yayımladığı haberde, iki yıl önce İran’ın nükleer tesislerini vuran Stuxnet virüsünün ABD Başkanı Barack Obama’nın emriyle kullanıldığını belirtti. Obama’nın Stuxnet emri, birçok güvenlik analisti tarafından “küresel siber savaşın Pearl Harbor saldırısı” olarak tanımlanırken, ABD’nin sayısı katlanarak artacak siber saldırılara karşı hazırlıklı olması gerektiği ifade edildi. Ayrıca nextgenlik bişey yok, Max Payne3'ü fullde oynayın daha etkileyici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Highest end PC'de çalıştırmışlar demoyu, şimdiki konsollar kaldıramaz. Birde UT4 motorunu görelim next-gen olayını anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Norak said: of şuna çok güldüm sgsdf "UBISOFT JUST CONFIRMED THE DEMO WAS RUNNING ON PC HOLD ONTO YOUR BUTTS" yalnız pc'ye kol bağlayıp oynadılar heralde. hareketler hiç smooth değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 guzel oyun semsiyeyi kapatan insan animasyonu rahatsiz edici derecede smooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Abi hala oyunun Next-Gen olduğu iddia ediliyor orda burda. Böyle çapta bir oyunun Sony yada Microsoft tarafından lanse edilmemesinin imkansız olduğunu söylüyorlar. Bence haklılar. Oyun kesinlikle PS4/X-box720 oyunu. Star Wars 1313'te öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Yahu /sarcasm tag inimi unuttun, ben anlamadim ne demek istedigini :) Oyunun grafikleri latest cikan Max Payne 3 den yada PS3 exclusive Uncharted dan farkli degil. Definitely not Next Gen, imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17p5rw7txrggzjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hakikaten tam person of interest: the game tadında olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 acep stealth var mı? böle ille birşeyleri patlatmadan da ilerleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Person of interest senaryolu deus ex iste ya, bullet time ve araba eklemisler. Grafikleri hos, su anki pcler calistirir muhtemelen, belki ekran karti ister seneye cikacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Şöyle bi oyunda stealth olmadan olmaz bence, DXHR meets GTA olacak. Bide rpg öğeleri olursa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Beklentilerimi yükseltmeyeceğim ama aklımda kalsın. Güzel bir şey çıkarsa oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 benim bu oyundan ümidim çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar